Scudo Sports

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
Trt Spor canlı yayın yapmıştı bu sefer de aynısını umuyoruz.

Yokuşlarda Kadir KELLECİ daha iyi değilmiydi ? Kadroya onu almamışlar. :acpsnr:

@trainspotting35
Abi şimdi baktım marmara parkın önünde tırmanış kapısı gözüküyor bence de orası güzel olabilir.

@OrhanOzkaya
Bende onu anlamadım. Kadir kelleci dağ bisikletinde gelen biri sonuçta bence de kadroda olmalıydı. Adam yol bisikletini bıraktığını açıkladı kadroya alınmayınca

@OrhanOzkaya
Milli takıma yanılmıyorsam internette AKP yada siyasi bir yorum yaptığı için 2 senedir almıyorlar. (Yanılıyor olabilirim ama aklımda bu şekilde kalmış)

@Bigpatron
Milli Takım bünyesinde yarışmıyor ama bu seneki Antalya Turu'nda "BİSİKLET SPORUNU KALKINDIRMA KLB" bünyesinde yer almıştı. Ama sanırım WT kapsamında bu kulüp ile yarışması söz konusu değil.

@ndhakara
Evet mümkün değil. Yarışa katılım için PCT yada WT takımı olması gerekli. CT takımlar bile katılamıyor

Doğrudur bir şey diyemem bilmediğim için kampta falan kalıyordu şahsen bende baya umutluydum rampalarda iyi bir yarış sergiler gibisinden ama bir şey gelmiyor elden.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bir önceki seçimlerden sonra havaya ateş edilmesinden duyduğu rahatsızlığı Facebook'ta dile getirdi. Hepsi bu kadar. Arkadaş listesindeki bazı yalak ''bisikletçiler'' hemen oraya buraya şikayetlerde bulunmuşlardı. Kesiği atıverdiler.

Memlekette en ucuz şey kaliteli insan harcamak olduğu için şaşırmadım. Pazar günü çıkıp Paris - Roubaix'i gözü kapalı alabilecek bir sporcu da olsa bu zihniyet milli takımdan atıverir adamı.

WhatsApp Image 2019-04-11 at 17.03.58.jpeg

geçen seferki cumhurbaşkanlığı yarışı yapılırken çekiliş yapılmıştı bu seferde yapılacak mı bilgisi olan var mı ?

@sccetin

Muz cumhuriyetinin demokrasisinde sıradan bir gün..

Ülkede seçilmiş belediye başkanına belediye başkanlığını vermiyorlar, milli sporcuya hakettiği formayı vermemişler çok mu?

Bu ülkede milyar dolarlık kamu projesi için kamu ihale kanununa uyulmaz, delinir, yandaşa bilmem neye peşkeş çekilir; Türkiye'yi uluslararası arenada en çok tanıtacak Türkiye Turu organizasyonu ihale edilip en ucuz, en basit organizatöre verilir.

Sözüm ona bu tur Cumhurbaşkanlığı himayesinde. E hani "itibar'dan tasarruf olmaz"dı, ne oldu?

İtibar'dan anlaşılan 1000 odalı saray, 300 araçlı koruma, 20 tane uçak olunca tura sıra gelmiyor tabi.

Kadirin form durumu çok iyiydi. Milli takımın en iyi yokuşcuşuydu. Onu TUR'da izlemek çok keyifli olacaktı. Ama maalesef.

Kadir Kelleci den alıntı;

?Herkese Merhabalar öncelikle?
.
Bu sezon bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bısıklet Turunun en kırıcı etabı görünen Kocaeli Kartepe kayak merkezinde biticek olan ve aynı zaman kendi takımımın merkezinden geçicek olan bu prestijli Yarışımız için bu sezon başından bu yana çalışmalarımı ciddi anlamda arttırmıştım, Milli takım adına ciddi dereceler yapıp, güzel bir başlangıç elde etmiştim, sonrası Antalya turunun en kırıcı etabında Yarış bitirenler arasında kalmayı başardım( benim adına istemediğim bir sonuç olsada son dk da ve takımın adının değişmesi bizi hayli yıpratmıştı, resmen ülkemizde yabancı olmuştum, her neyse...) Manavgat Side Milli takım kampı ile zorlu ve güzel bir süreç geçirdim, bu süreçte genel dururum çok iyi ilerlemişti, yeni getirilen Kazakistanlı (link) antrenör ile güzel işler yapmıştık, sonrası hayalim olan bu turun için kendisine rica ettim ve beni Erciyes yükseklik kampına dahil etti, orda yaptığım antrenmanlarda da verim sağladığımı düşünüyordum, hatta bana ( kadir sen kadrodasın ama bir ihtimalde düşün demişti ve bana baskı yapılıyor dedi, seni istemiyorlar turda yarışmanı, kimin nasıl bir baskı yaptığı da bilinmiyor?ve antrenörün kamptan ayrılıp Kadroyu whattstap gurubuna paylaşması da bana hiç etik gelmemişti.... sonuç olarak kampın sondan 1.ci gününde 6 saatlik antrenman sonrası açıklanan kadro da benim olmaman resmen beni bu spora karşı bi hayli soğutmuştu ki, bu sporu Ülkemizde ciddi ve disiplinli yapan yok gibi bir sayımız olduğunu biliyoruz, bu yüzden benim bu emeklerim ve hayallerimle kendi çıkarları için oynayan küçük hesaplar peşinde olan yetkililere sesleniyorum, açıklama istiyorum sizlerden..... neden kadroda yokum? Milli takım yetkilileri olarak kafanızda neler varsa ne planlar yapılıyorsa ve bunları benimle paylaşmanızı dilerim... bu süreçte Yol bisikletine ara veriyorum, yine geleceğim, işimiz bitmedi daha. Ha şu var... Bir gün Kürsüde de olursam eğer ki, hayallerimin peşindeyim, lütfen aynı tepkileri göstermenizi rica ediyorum.... .

Beyler bayanlar 1. etapı nerede bekleyeceksiniz? Ona göre toplanıp kalabalık yapalım ki destek olalım. Bari turu renklendiren bizler olalım.

@Melih Çolak

Bizim sabuncubeli rampası gibi olacak desene. Tur Manisa'dan geçtiğinden beri Sabuncubeli komları komple yalan oldu. Yarım saatte çıkabildiğim rampayı adamlar 10 dk.da çıkmış nasıl geçilecek ki :)

@:DDD
ben soracaktım. Benden hızlı davranmışsın :D
Ben marmara parktan 50 100 metre aşağıda bekleyeceğim. Haramidere yokuşunun bitişi işte. Yokuş kapısını orada olacakmış. Dün tırmandım güzel bi yokuş var.

Ben Büyükçekmecedeyim ve Silivri rampaları mı yoksa Marmara Park tarafı mı karar veremedim. Hem E-5 kapalı olacak. O taraflar daha çekici geliyor. Zaten sonra geldiğim yoldan geri dönerim.

ben gelebilirsem bi kaç arkadaş alıp son etabın finişine geleceğim.

yarış yarın 11'de başlıyor...
istanbul, edirne, çanakkale, balıkesir bursa kocaeli istanbul şeklinde marmara denizi etrafında dolanılacak...
e doğal olarak da bu güzergah üzerindeki yollar da kapanacak...
biz az çok biliyoruz ama bilmeyen çok fazla insan var o yolları kullanacak...
ben hangi yolların ne zaman kapalı olacağı hakkında herhangi bir bilgi bulamadım...

bilen gören varsa paylaşabilir miyiz...
tanıdıklara haber verelim de, en azından haberleri olsun...

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve makaram
Geri