@el_Aksa_1903
Ben şahsen Galatasaray.org dan mesaj attım GS'ye "Pro-Continental bir takım kurun da bu alanda da ilk olun...vs. " gibi bir şey dedim.
Dikkate alsalar keşke:islik::islik:
@el_Aksa_1903
THY'sın Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonuna isim sponsorluğu oluyorsun. Yılda milyonlarca euro yağdırıyorsun. Söz konusu vatan millet sakarya ise gelirsin bir world tour takımını satın alırsın koyarsın önüne babalar gibi 16*4 ebatında THY yazısını spikerlere zoru zoruna okutturursun bahrein merida dedikleri gibi 'törkişş eyırlans bilmem ney'
2 sene önce de şikayetleri aynıydı. O zaman sık yarış koşamadıklarını, bu nedenle de pelotonda rahat edemedilerini söylüyorlardı.
Baktım, Ahmet Örken bu sene 6400km yarış koşmuş. Türkiye Turu dahil buna.
Sam Bennett 8100km, puan klasmanı ikincisi Alvaro Jose Hedog ise 10300km'de. Israel Cycling Academy'ye baktım biraz, 10000km üzeri yarış koşmuş sporcuları var.
Pelotonun sprintlerdeki tavrı hiç değişmedi. Yıllardır aynı, bağrışmalar, itişmeler... 2 yıl önce neden rahat hissetmediklerini biliyorlardı, bu sene ne oldu da unuttular acaba.
@Gökhan Toros ancak Örken'in koştuğu yarışların hiçbirisi .1 kategoride bile değil ve %90'i da Türkiye'de yapılan .2 turlar. TUR'daki peloton kalitesi ile Örken'in o kadar km yaptığı pelotonlar arasında dağlar kadar fark var.
Ya 2 saattir trt spor dahil her yerde etapların yayınının tekrarını arıyorum yok. Canlı yayınların zaten kayıt oluyor. Onları sitene koymak çok mu zor anlamıyorum. İllaki birisi kalkıp canlı yayını ekran görüntüsü şeklinde kaydedecek de youtube'a atacak, ordan izleyeceğiz. Rezillik ya
Turumuzun yıldız sprinteri sempatik ve mütevazi kişiliği ile büyük beğeni toplayan Sam Bennett; İstanbul'aki final etabında ödülünü aldıktan sonra podyumdan inip elindeki çiçeği oradaki bir anneye takdim etmiş.
Sam Bennett'in bugün doğum günü.Bennett 28 yaşında.İçimizdeki İrlandalı doğum günün kutlu olsun.
@hamlet2006 bir bisikletçi aşağıya iniyor ve podyumda dikkatini çeken bir ananın yanına kadar gidip şefkat duyguları içinde incelikle çiçeği takdim ediyor ve ellerde hiç telefonun düşmediği dakka başı binlerce deklanşöre basıldığı o esnada kimse o anı görüntüleyemiyor emi !
Turun en unutulmaz anını kaçıran onlarca kişiye de yazıklar olsun diyorum şahsen.
Yav gökan,şikayet etmeyeceksin ,çalışacaksın,rakiplerini takip edecektin,stratejini belirleyecektin,iş bitmiş,atı alan üsküdarı geçmiş ,iş bittikten sonra,kürsü kaçtıktan sonra konuşsan ne yazar,
Diğer konuda belki görmeyen olur diye bir de burada paylaşıyorum.
''55. TUR tamamen Marmara Bölgesi’nde, 2020’deki TUR Batum - Ankara hattında (Karadeniz sahil hattı geçişli), 2021’deki TUR tamamen Ege Bölgesi’nde, 2022’de ise Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yapılması düşünülüyormuş.''
@hamlet2006 Marmara bölgesi seyirci olarak süper olur. Güney-doğu bölgesinde güvenlik olarak umarım sıkıntılar yaşanmaz. Batum Ankara hattı da güzel bence bunlar teknik yorumlar değil duygusal yorumlar. Teknik yorumları siz üstadlara bırakıyorum.