Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Merhaba sultanahmette bitiş saat kaç gibi bilen arkadaş varsa memnun olurum.

Scudo
web sitesinden en azından dakika dakika görsel, harita vs. bilgilendirmeler verilebilirdi. Organizasyon ve bilgilendirmeler konusunda ne denli eksikliklerimizin olduğu geçen yıllardan bu yıla halen değişen birşey olmadığını görmek ne üzücü. Tur kitapçığında şu esnada sprint kapısından geçiyor olmaları gerek diye düşünüyorum. Ama ne yazık ki bilgi sahibi olamıyoruz. ( Not : Sakar dan ötürü halen sinirliyim arkadaşlar.)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
BEYLER GÜNCEL BİLGİ : Az önce trtspor da yayında yorumculuk yapan Halil Emre bey ile yazıştım bana verdiği yanıt : "saat 14:40 da banttan yayın var... anlatacağım o yokuşu sonra canlı yayın var."

@akifovsky

TÜRKİYE TURU isimli organizasyonu, halkın vergisi ile yürüyen bir kurum TRT yayımlamıyor. Etap bitti nereyse, kanalı açtım bunlar "gol müydü, ofsayt mıydı" diyip duruyorlar.

@isosel

Nasıl sinirlenmeyelim, nasıl ömrümüzü yemeyelim?

@akifovsky

Kesin tepkiler geldi TRT'ye.
-Yarışın tek 1inci kategori yokuşu
-Türkiye'nin en güzel manzarası
ve sen bunu yayımlamayacaksın!!
Neyse bant da olumlu :cool:

@asibol
Size katiliyorum hocam.Türkiyede futboldan anlamayan sadece futbolcular. Seyircileri bu işin uzmanı. Onlar da nasıl oynanacağina dair devamli tartışma halinde.:)

• Beğen
Tepkiler: asibol
@theburakt
Şu an Aydın'dan geçiyor olabilirler.

Hocam seneye Samsundan geçer mi sorusunu soran @Atasoy siz misiniz yoksa? Aklıma bizim forum geldi hemen :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
1 e 10 bahse varım, eğer 190ıncı km'deki yokuş kapısına kadar kaçanlar yakalanmazsa Iljo Keisse bu etabı alır. Var mı arttıran :)

Iljo Keisse Türkiye'yi sever. 2012'de kaçan gurubun içinden Seferihisar-Konak etabında son düzlükte düşüp üzerine de zinciri atmasına rağmen efsane bir galibiyeti vardı.

Blenler bilir. Bilmeyenler için (Sesli izleyin!)

Eurosport ta yarışı anlatan kim bilen var mı

@Abdülkadir Ergin
@Abdülkadir Ergin

Bu arkadaş mı acab. Samsun'lu görünüyor.
@mühendis

@asibol Zannetmiyorum, sorarken neden Atasoy nicki kullansın ki? Forumdan değilmiş demek ki.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve asibol
@asibol
7:45 - 8:30 arasında Euro sport spikeri Kirbynin anlatımı harika :)

@Abdülkadir Ergin
Soyadı Atasoy'dur. Twitter'da onu kullanıyordur belki. :confused:

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
canınızı sıkmayın yahu burası Türkiye,futbol afyonu varken bisiklette neymiş :)
açın yabancı kanallardan yada izleyiniz

suluk işi,etabın beslenme noktalarında olur en garantisi o.etap bilgilerine bakıp bulun gidin o noktaya

Geri