Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bugün start kaçta verilecek bilen var mı? Timetable da hiç bir şey yok.

Scudo
@theburakt saat 11 de start alacaklar canlı yayınlar 15-17 :harika:

Aydın'dan kaçta geçecekler benim derdim o :D

@theburaktOrtalama 40 km hız yapsalar çıkış saatlerine göre hesap yapabilirsiniz

...
676b439b781b5df95bda19e93755b9ff.jpg

Keşke zamana karşı etabı da olsaydı bizim sporcularımızın durumunu görmüş olurduk.

@theburakt Yolun kenarında mangalı yakacaksın bir de tabela yaptırıp"Suluk karşılığı sucuk-ekmek bedava" yazdırdın mı suluk koleksiyonu yapabilirsin:D:harika::harika:

@hamlet2006
Trek takımını sprinte giderken bir izleyin(dünkü etap mesela) kendilerini diğer takımların arasına sıkıştırıyorlar sürekli:acpsnr::acpsnr: Yer kapma çabası olmuyor adamlarda:hihi:

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
@mertgulkokan
Türkiye Güzellikleri sprint kapısı'nı Hürriyet Blv. ile İzmir Bulvarının kesiştiği kavşağa gelmeden öteye koymuşlar. Orada beklersin herhalde.

Kavşağı döndükten sonra görünüyor haritada. Yolla aram 50mt zaten. Kapıda beklemek güzel ama oraya da suluk atan olmuyor :D

11.00 de başlayan startın 14.00 de canlı yayına geçmesi saçma değil mi? O güzelim Marmaris doğasını, tırmanışları ve sanırım Sakarı bile tırmanırken göremeyecek olmak çok üzücü neden böyle bir saçmalık var anlamıyorum.

@orcunek
tahminim 5 6 saat sürecek canlı yayın programı izlenme oranlarını düşürebilir. Kaç adet helikopter gerekir bilmiyorum. Anlatacak olan spiker hangi konulardan bahseder yoksa boş konuşmaya mı başlar orası da ayrı mevzu :)

@Emre Yönlüer
Hep diyorum Trek Segafredo amaçsız başıboş bir takım.
Üst düzey saf sprinteri yok bundan dolayı doğru düzgün lead out treni yok.Yani sprinte taşıyabilecek işbirliği yok.( John Degenkolb ve Jasper Stuvyen'i saf sprinter değil bahar sprinteri yani klasikçi olarak ayırıyoruz) Bundan dolayı başkalarının tekerine muhtaçlar.
Mads Pedersen zaten klasikçi
Fabio Felline kaçışçı
Tom Skujins müthiş bir baroudeur yani kaçışçı
Takım bireysel kaçişlarla çabalarla birşeyler yapabilirse ,etap alabiliyor.Bizim Tura da biraz hedefsiz gelmişler gibi.İyi bisikletçiler var ama nereye kadar.
Bauke Mollema ve Gianluca Brambilla sözde genel klasman lideri.Takımın dağ domestiği yokki genel klasmancı olsa ne yazar.
Belli bir amaç uğruna toplanmamış bir takım Trek.

tamam çok haklısın ama bence muğla - aydın arası yerine marmaris tırmanışı verseler sonrasında boşluk verip devam etseler daha mantıklı olurdu çünkü muğla - aydın arası genelde düz yol ama sakar da kimler efendi görürdük en azından :(

@theburakt
Aydın'ı pek bilmem ama şehirdışı seyahatlerde o yoldan çok geçerim. Galiba etap haritasını yanlış okuyorsun. Dediğim gibi Hürrüyet-İzmir Bulvarlarının kesiştiği kavşaktan 50-100 metre geride. Hatta kavşağın ortasında "kovalardan boşalan gerçek çiçekler" teması var. Kavşağı işaretledim. Aman yanlış yerde bekleme. ;)

@orcunek

Aynen yahu. Tur'un tek 1.kategori tırmanışıydı. Daha etabın çok başı ama gene de heyecan olabilirdi. Üstelik harika bir manzarası var. TRT en azından bu etabı başından verse ne olurdu. Türkiye'nin en güzel doğa harikası bölgerlerinden birisinden geçiyorsun ve tanıtım için bundan daha iyi bir reklam olur mu?

Futbolu da çok seviyorum da bıktık artık futbol dinlemekten. Şu anda TRTspor'da gene futbol konuşuluyor.

Anca sen Osmangazi Köprüsü'nü yayımla, Avrasya Tüneli geçişini yayımla. Hoş tünelden geçerken TV'den görüntü alamayacağız. Ne bok yemeğe koydular ki o güzergahı?

Dosyalar

• InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    593 KB · Okunma: 22
@theburakt
Ben "izmir-hürriyet kavşağına gelmeden" demiştim. Sen "Kavşağı döndükten sonra görünüyor haritada" diye bir şey yazmışın.

@asibol Benim dediğim kavşak ana kavşak marmaristen gelip selçuğa dönen kavşak. Kavşaklar karıştı ama sonuç olarak aynı yer civarından bahsediyoruz. Hatta olmadı kapının fotosunu atarım :)

sakar dan geçtiler mi bilgi var mı o sakarı izleyemiyor olmak nasıl pis koyuyor anlatamam çok sinirliyim dokunmayın yakarım :mad:

• Beğen
Tepkiler: asibol ve Atasoy
@theburakt

Valla civarı-mivarı bilmem. :) Aydınlı değilim.

İlk mesajımda şu şekilde nokta atışı yer belirtmişim: Türkiye Güzellikleri sprint kapısı'nı Hürriyet Blv. ile İzmir Bulvarının kesiştiği kavşağa gelmeden öteye koymuşlar. Orada beklersin herhalde.
Gayet net. :harika::harika::harika:

Yerin forosunu da bir daha atayım. 1 saate geliyorlar yanlış yerde bekleme.;)

Dosyalar

• InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    InkedEkran Alıntısı_LI.jpg
    593 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: theburakt
Geri