Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bu tur denilince akla Alanya gelirdi, Alanya da yeşerdi, büyüdü, şimdi Alanya yı getirdikleri pozisyona bakıyorum içim sızlıyor, nasıl bir kin, nasıl bir nefret birikmiş ise son üç sezondur Alanya yı tamamen silme gayreti var. Başlangıç yeri, dibim de olmasına rağmen gitmiyorum, insan da ne heyecan bıraktılar ne de istek. Bu tür yarışlarda sporcuların otobüs ile bir yere taşınmasına karşıyım, bittiği yer neresi ise oradan başlar, insanlar hem startı hem de bitişi görür. Ben hala bu turun işin ehli eller de olmadığını düşünüyorum.

Scudo
@ndhakara aynen benimde o dikkatimi çekti. Yok ekran parlıyor ayağı yaptılar.bide yorumcu olan şahıs konuşurken çok takılıyor gibi. Akıcı bir anlatımı yok.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@trainspotting35
Ben yarışı euro sport üzerinden izledim. Tur ve ülkemiz hakkında gayet hoş ve iyi şeyler konuştular. Hatta sporcularımız hakkindada konuştular özellikle Ahmet Örken ve Onur Balkan' a dikkat edilmesinden falan bahsettiler

Antalyada yarış verilen saatten daha erken bitecektir o yüzden bitiş noktasında izlemek isteyenler hemde yollar kapatılmadan bölgeye ulaşmalıdır benim tahminim saat 13.10 - 13.20 de yarış biter

@Noldor, benim o mesajı yazdığımda, ki yarış biteli 11 saat olmuştu, sitedeki bilgiler aynen dediğim gibiydi. Genel Klasmana bakılırsa yarışa 4 kişi katılmış, sadece birincinin zamanı yazılı, diğerlerininki yazılı değildi. Demek ki sabaha kadar, yani sizin mesajı yazdığınız sekizbuçuğa kadar, yakl. 18 saat sonra diğer üç kişinin de zamanını girip bir de DK, sprint ve Türkiye güzellikleri puanlarını lütfedip yazmışlar. Şu anda hala daha yarışın 5'incisinin kim olduğu bilinmiyor bu sitede.
Ayrıca, etap klasifikasyonu da yok, sadece genel klasman var. Bugünkü etap sonunda oraya Etap sıralamasını mı yoksa başlıktaki gibi GKlasmanı mı verecekler merakla bekliyorum.
Sonunda birinden birine razı olacağız mutlaka.
Yani yersen kardeşim, bu modeller böyle denecek :mad:
Milli Takımın performansına gelince, umarım GK sıralamasında 41'lerden daha ilerlere atılabiliriz. Yoksa tam bir hayal kırıklığı olacak bu tur da.

@ceycey84, maalesef turun resmi sitesinden değil de, ancak özel ve/veya yabancı sitelerden (eurosport, cyclingnews gibi) öğrenebiliyoruz sonuçları.

@Haluk Eke
Maalesef öyle. Zaten yapılmak için yapılan bir site. Ne sporcular hakkında ne takımlar hakkında ne parkur ne etaplar hakkında hiçbir bilgi yok.

@Haluk Eke
hocam genel klasmana oynamazlar zannetmiyorum forma için savaşacaklardır.

@Haluk Eke
Ben bu siteden takip ediyorum. Duruma göre ilk 10'u bir kaç dakika içinde yazıyorlar. Birinci bitiren ile son yarışçı arasında çok zaman farkı olmaz ise en geç 30 dk içerisindede tüm sıralamayı açıklıyorlar. Belki sitede seninde işine yarayabilir bir göz atarsın ;)

(link)

Trt spor da hala fiittboll konuşuyor adamlar. 1115 de yayın başlayacaktı sözde. Kusucam artık yeter yaa

Yarışın bant yayınının linki var mı arkadaşlar?

@borsert
Euro sport yayını var burada

(link)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Özcan. aynı durumdan geçen yıl bende şikayet etmiş ve ilgili yerlere mail göndermiştim, maalesef geri dönüş alamadım. Durum bu yılda aynı yani.

matara dağıtımının ayrıntılı gösterildiği sahne çok iyiydi...
peletonu dağıtmadan nasıl yer değiştirilir, takımlar birbirine nasıl yardımcı olur, çok güzel bir uygulama oldu...

60. Km civarı gibiydi quick stepsten bir sporcu yarış esnasında zıpladı ve kaldırıma çıktı. O esnada çıkan ses canlı yayına yansıdı. sonraki karede ise kaldırımda duruyordu. Hangi sebeple bunu yaptı anlamadım

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
Geri