Scudo Sports

52 Yıl Bisiklete Bindi Heykeli Dikildi

Scudo
@mariokaldato

Kişileri anımsamak,yüceltmek,
buddha bir birey idi,sonra ne oldu heykelini yaptılar ,bence buddha 'in heykelini yapmak yerine buddha'in ne dediğini anlamak gerekirdi,kıskançlık ,kibir,nefsani düşüncelerden arınmak, bir budist ,buddha heykeli önünde mum yakar, ona saygısını gösterir,ama aynı budist ,komşusunu aldatır,olmadı şimdi,içte tek vücut olmak zor,hangi insanoğlu kininden kurtulmuştur ,kıskançlığından,
Nefsani düşüncelerinden ,zati üst insan olur,nice bundan bahseder ,zarathustrada ,
Çin hep saldırıya uğramış,budist çin,ama aynı çin tibete saldırmıştı,buddha savaşa karşı idi,bu çelişkidir,
Raşit dostum ,anca biri bize saldırır ise meşru müdafa hakkımız doğar,
Gelelim dostumuzun heykeline ,önemli olan ısmail dostumun heykelini yapmak değil onu örnek almak,bence ismail dostum şöyle diyebilirdi,benim büstümu yapmış olmanız beni onurlandırdı ,ama büstüm yerine beni örnek almanız beni daha çok onurlandırır,.....
Bu neye benziyor ,heykeli yapanlar ,tamam heykelini yaptık ,biz gene yaşantımıza dönelim, 4 tekere binelim bisikleti yaşantımıza sokmayalım, heykelin üstüne yatalım
Önemli olan bütün türkiyenin bu ismail dostumdan kendine ders çıkarması ve öz eleştirisini yapmasıdır,zengin zümreye karşı değilim ama,,hali vakti yerinde olanları düşünmeye davet ederim

@mehmetsunu

Aha onada karşıyım,ne dedi hz muhammed,yattığınız yer belli olmayacak,
Babam ,annem, ablam aynı mezarda yatar,maşallah yani öyle mezarlar varki tapınak zannedersin,bizim mezarda küçük bir taş var sadece .mezarı temizlemeye giderim .

@ahmetyavuz

Onada karşıyım:D:D:D hiç bir şey yapmayın yahu,ne gerek var ,herkes binsin bisiklete vuralım kırbacı :D

@yeyu
Bence hiç Zaytung değil. Çok doğru yazılmış ama bakış açısına bağlı tabii ki...:hrkbuya::hrkbuya::hrkbuya:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Kudret Bey'in şarkılarını dinleyelim. Ona da bize de yeter... Fakat anıtlar olmasa da, heykeller güzeldir, anlamlıdır, şehre kimlik katar.

bisiklet-heykelinin-sirri-cozuldu-4283272_4562_o.jpg

Geri