Scudo Sports

500TL-800TL Dağ bisikleti tavsiye

yonuzzade

Üye
Tepki
52
İsim
Tarik
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Cyclocross
Arkadaşlar bir dağ bisikleti alacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Boyum 1,65 Kilom:60 .

Scudo
Mosso Legarda 1521
Mosso Wildfire V Turney: 555 Tl
Salcano Ng650:530Tl
Carraro Force 505: 635 Tl
Salcano Ng450:625 Tl
Rockrider 340:630 Tl

Bende max.650 civarı bişey baktığımdan bu modelleri seçtim :3

Max 900 yapsan bütçeni Bianchi rcx 230 HD var ben 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum

@hi-men

Bu fiyatları nereden aldınız acaba

Bisikletciden.com da canlı destekle gorusurseniz bianchi rcx 130hd yi 750-780 civarına alabilirsiniz geçen gün böyle bi indirim yapmıştı bana :3

Mosso wildfire ve carraro force 505 i hepsiburadan dan aldım (500e 100indirim yapan çek ile)
Ng650 n11 olması lazım
Ng450 bisikletci.com dan
Rockrider340 decathlon dan

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Fatih nerde fatih? :D mosso legarda al kardesim. O fiyata en iyisidir. Hybrit cross diyende var dağ diyende var. Yani heryere gider. :)

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih ve hi-men
Siz ile boy kilo neredeyse yakın, ben tercihimi salcano ng350 den yana kullandım, v fren gayet memnunum tek sıkıntısı lastiklerinin çok iyi olmaması oda normal.

1 ay sonra bende alıcam bütceni 500-800 demişsin ama 875 e (link) var link koydum (link)

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
beyler salcano ng 450 nasıldır.Birde bana 26 jant 27,5 jant ile boyumun alakasını kadro boyunun ne olduğunu izah edecek yiğit aranıyor.

Mosso Legarda 1521 MSM tekerleği dağda ormanda yeterlimi sizce,birde hidrolik disk fren düşünüyorum.(tabi dezavantajı ne olur bilemiyorum) bu durumda (link) gayet ideal gibi görünüyor.

@yonuzzade
Disk fren alma cinku 1000 tl lik bisikletin disk freni kaliteli olmaz ayrica her yerde kolayca tamir ettirilemez parcca kolay bulunmaz ve pahalidir v fren ise her kes yapabilir sen dahi 1000 tl likteki v fren kalitelidir ayrica parcasi ucuzdur ssen bile tamiri yapabilirsin

@hi-men Lastikleri biraz ince, bir dağ lastiğine göre, kuru diken girmesi sonucu 2 lastiğim şuan patlak :) Tabi şu lastiğe diken girmez denemez ama, başka lastikler daha uzun ömürlü olabilir. Fakat ben epeydir dağ, tepe, bayır kullanıyorum benim için beklenmedik bir şey değildi. 1000km yaklaşmışımdır normal diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hi-men
Geri