Scudo Sports

500 Tl Mtb

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar Slm Ben Deniz Epeyidir Forumda bisiklet seçimi konularına felan bakıyorum da bu ay sonu bir bisiklet alacağım 500 Tl'ye

benim Kararım 2. el sedona 711 bu bisikleti 1 yıldır istiyorum kadro açıları muhteşem duruyor ve tam istediğim özellikli sonradanda deore xt parçalar felan alarak yükselteceği sistemi ve salcanoyuda göz önünde bulunduracağım
size sorularım şunlar

1.Sedona 711 bisikletin ne dezavantajları vardır
2.Başka Marka Önerirmisiniz
3.Aranızda satılık bisikleti olanlar resimlerini paylaşabilirmi rica etsem

birde 2.el olacak yani yüksek sistem almak için 2. el daha uygun

Scudo
dostum seni arayıştan kurtarıyorum ve aradığın bisikleti gösteriyorum.(link).arkadaşım kullanmadığı için satıyor hiç kullanmadı diyebilirim 200km yapmadı garaj da bekledi ve temizlenmediği için tozlu ama dikkatli bakarsan lastiklerdeki uçlar bile daha kopmamış o kadar temiz haziranda almış idi garantisi devam ediyor suluk la km saatiyle veriyor.bu kadar temiz bisiklet bulmak çok zordur irtibata geçmeni öneririm.

birde adminlerden rica etsem konuyu kapatıp veya 'Aranıyor' kısmına eklerlerse bende konuyu düzenleyip sedona 711 aranıyor yapacam tşk ederim

2 ay önce aldığım mtb bisikletimi satıyorum bende,ilginizi çekerse eğer ilan burada : (link)

bir arkadaşım salcano astro satıyor. model numarasınıtam hatırlamıyorum fakat acera sistemli ve hidrolik disk frenli. 243sd veya 242 sd olabilir. bisiklet oldukça temiz mayıs ayında bir heves aldı ama bir kez 30 km lik uzun yola 5-10 kez de araziye girdi. ben bisikletin düştüğüne hiç şahit olmadım genelde de birlikte bindik. yani kozmetik olarak durumu da oldukca iyi. düşünürsen arkadaştan fotoğraflarını isteyip gönderirim.

ben bu ay 2.el kron xc 500 aldım, temiz bulabilirsen 2.el almanı tavsiye ediyorum.. neredeyse yarı yarıya fark var.. bu bisikletler sağlam oldugu için 2.ellerini de gözü kapalı alabilirsin tabi görüp içine sinerse..
tercih yapmak zordur şimdiden kolay gelsin

Geri