Scudo Sports

500 TL bütçe yardım

bekir06

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar kuzenimin 500 TL bütçesi var ve sizlerden öneri almak istiyorum. 2 bisiklete baktım bianchi shark ve montana v siz neyi önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: huseyinbagit
Scudo
Çift amortisörlü bisikletlerden uzak durun! Ayrıca şehirde kullanacaksada mtb almaya gerek yok nerede kullanacak öğrenirsek daha iyi yardımcı olabiliriz

@Serdarbagtr20
Mecburi çift amortisörlü almak zorunda çünkü bütce sıkıntısı var şehir bisikletleride daha pahalı

Bisan ın modelleri vardı amortisörüz alüminyum onlara bak.çift amortisörlü alacağına amortisorsuz market bisikleti al 200 e daha iyi.ben claudbutler Oxford 700 kullanıyorum 400 tl ve süper bence

• Beğen
Tepkiler: Serdarbagtr20
O bütçeyle 2.el temiz bisiklet bulabilirsiniz.İllaki sıfır olcak diye bir şart yok, kuzenim 320 liraya 2 yıl garantili Bianchi Cross 700 bulmuştu 2.elde.Tabi biraz şans gerek ama beklersen bulursun.Biraz sabır yani.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çift amortisörlü bisiklet aşırı yoruyor. Çift amortisörlü bisiklet de kullanıyorum, profil fotoğrafımdaki tek amortisörlü MTB de. Yani kullanıcısı olarak söylüyorum: ÇİFT AMORTİSÖRLÜ ALMA yarın alabileceğin gibi bir şeyler bulursam buraya yüklerim

salcano city fun 70e bi bak.
liste fiyatı 559 tl
pazarlıkla 500e yakın birşeye alabilirsin
(link)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
IMG-20150915-WA0008.jpg 500tl large beden toplasan 3 defa binildi

Arkadaşlar biz taksitle alıcaz yalnız taksıtle olmasaydı 2. el olabilirdi bu yuzden dusunmuyoruz 2. el

2.el bisikletlere bakın bence

He pardon yazdığınızı görmemişim

bana göre bu fiyata en güzeli bu

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_5469333.jpg

419 lira...
(link)

salcano city fun 70 nasıl kullanan varmı?

Geri