Scudo Sports

500-750 ytl arası bisiklet tavsiyesi

birinciben

Üye
Tepki
2
Foruma yeni üye oldum konulara baktım bişeyler öğrendim ancak kafam da karıştı :) Bu da ilk mesajım inşallah ilk mesajda soru sormamda bi sakınca yoktur.
Asıl olarak şehir içi ulaşımında kullanmak amaçlı bi bisiklet arıyorum. Ancak TREK 7.0FX'e baktım çok da memnun olan insanlar duydum ancak o bisikletle toprağa giremeyeceğimi söylediler. Ben ufak doğa gezileri de yapmak istiyorum. Yani nelere dikkat etmem gerekir? Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Şehir içinde dağ bisikletlerinin çok yorucu olduğunu duydum. Şehir bisikleti alırsam da toprakta kullanabileceğim modelleri var mıdır?
Şimdiden teşekkürler..

Scudo
mrb kardeşim bende satılık trek 3900 d var hem şehiriçi hemde mtb amaçlı kullanabılırsın eger başka bi bisikler istersen kron xc 2000 de mevcut ikiside satılıktır. bilgine

Bugün dolaştım soruşturdum ve
CORRATEC 2008 X VERT HALCON
(link)
almaya karar verdim. Kullanan, bi yorum yapabilecek bi arkadaş var mı acaba?

O fiyata alabileceğin iyi bisikletlerden biri. Bence güzel tercih.

@birinciben

O paraya gayet iyi bir bisiklet.

istersen elimde gıant terrago var 16 inç hidrolik fren kilitli amortisor deore set fiat 800 ytl

@trialerkan

Şu anda nakit sıkıntısı çektiğim için kredi kartına ve taksitle almaya karar verdim bisikleti. Yoksa ben de ikinci el almayı düşünüyodum.
Teşekkürler arkadaşlar. Yarın alıyorum o zaman bisikleti. Haftasonu inşallah Caddebostan sahilde yanınızdayım :)

Geri