Scudo Sports

500-650 TL arası hafif bisiklet arıyorum

@Mehmet D.

Bende kullanıyorum. En az 13 kg. Sen peki benden iyi mi bileceksin ?

Scudo
@Mehmet D.
ilk başta yanlış yazdınız sandım ama siz baya baya bilerek yazmışsınız...bende kullanıyorum ancak 15 kilonun üstünde (ng650v 29var çünkü) bir ağırlığa sahip.

@murat tiryaki
500-600 tl bütçeniz varmış ve hafif önü amortisörlü bisiklet arıyorsunuz
maalesef o bütçeye hafif kategorisinde bisiklet yok
yalnız şöyle de bir durum var.
alabileceğiniz en hafif bisiklet ALÜMİNYUM alaşım bisiklet olacaktır. çelik kadrolu almayın.
örneğin Kron xc 250 veya Kron Tourer bakabilirsiniz
ve bunlar kaliteli giriş modellerdir
http://i.imgur.com/1UBK6zS.jpg

• Beğen
Tepkiler: berkayyy
Şehirde kullanacakmışsınız madem, bu sezonun bitmesini bekleme şansınız da varsa aşağıdaki bisikleti öneririm. Şehirde neden amortisör ihtiyacınız olsun ki? Kocaeli'nin yolları o kadar bozuk mu? Hiç gitmediğimden soruyorum.

Konumuza dönersek, neden bekleyin diyorum; geçen sezonun kapanışında fiyatı 599 Lira'ya düşmüştü. 2013 Ağustos ayında 60 cm olanından aldım. Halen her gün işe gelip giderken biniyorum. 6. ay bakımını yaptırdım. Herhangi bir problemi olmadı. Bakımı yapan arkadaş bakım için her sene e-posta ile bizi uyardıklarından bahsetti. Bence çok güzel bir olay. Kadroset ömür boyu garantili. Üzerindeki parçalar 2 yıl garantili.

Yüksüz, pedalsız olarak 60 kadroda 11,5 KG.

(link)

Bu linkte stokta olmadığı yazıyor. Sanal mağaza ile fiziksel mağazanın stokları birbirinden ayrı. Mutlaka size en yakın Decathlon'a gidin ve test edin derim...

o fiyat aralığına hafif bulmak zor ama bende belirttim zaten o fiyata en hafifi hangisi ise onu almak istiyorum diye. Mesela alüminyum alasım dediniz. baska markalardada varmı bildiniz model falan

maşayı lastikleri ve kadroyu değiştirirsen 8 kg olur ağırlık ;)

@Umut Tekin

normal ağırlığı o olabilir ben maşa lastik ve kadroyu komple değiştirdim. o yüzden benim bisikletim şuan 8.200 gr

Bırakın şu 8 kg muhabbetini. kron xc250 kalitedir bana göre ama dedigin salcano da iyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: cancemkaya
@Mehmet D.

Senin bisikletin öyle olabilir peki bu arkadaş 500 tl bütçe ile bu dediğini yapabilecek mi ?

salcano ng 650 26" jant. her anlamıyla harika bir bisiklet.hem hafif hem seri hemde rahat tavsiye ederim. 8kg civarı

Sen bu yorumda maşa lastik ve kadroyu komple değiştirdiğini yazmamışsın sanki orjinal hali 8 kg gibi yazmışsın. Tamamen yanlış yönlendirme. Bir daha birilerine bisiklet önerirken aynı hatayı yapmazsınız umarım.

@Mehmet D.

maşayı lastikleri kadroyu değiştirsen değil söksen 8 kilo olmaz hocam zorlama

@Mehmet D.

Arkadaşım git kendine başka tartı al. O bisikletin üzerindeki parçaları istersen Scale RC serisin kadroya tak yine 10kilonun altına inmez. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

Bisiklet konusunda da City fun 60 ve city fun 70 arasındaki tek fark maşa ise bence 60 almaya değmez. Çünkü city fun 60 üzerindeki maşa iyi olduğu söylenemez.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
650 liraya kadar amortisörlü bütün bisikletleri tarttım
37. Bisiklet çok hafifti. 13.5 kg
Ama modelin adını unuttum. :(

650-850 tl arası mtb tarzı her koşulda rahat kullanabileceğim bisiklet arıyorum yardımcı olur musunuz?
(Kıbrıs ta öğrenciyim)

Merhaba mtb degilde bisanin cok begendigm bi modeli var20160422_194021.jpg

@mariokaldato güzel görünüyor fakat arazi tarzı kullanıma pek uygun değil gibi amotisörsüz olduğu için

Selamun aleykum arkadaslar bende forumda yeniyim
Benim eski bir bisikletim var ve bende bisikletimi yenilemek istiyorum butcem 600 civari ve carraro force 500 almayi dusunuyorum bayagi arastirdim ve en iyisi bence bu.salcano city fun bakiyordum fiyati makul oldugundan dolayi ama yetersiz geldi bir yardimci olabilirmisiniz acaba ~CARRARO FORCE 500~

Merhaba. 610tl ye aldım ben Carrefour dan son 1 tane kalmıştı gecen yılın ürünü olduğu icin fiyat uygundu sanırım. Yeniden gelirmi bu fiyattan ve bu isimdemi gelir bilmiyorum ama ben cok cok memnunum. Bianchi Journey M210 ama suanki ismi Bianchi Touring 313 sanırım.IMG_20160428_193237.jpg

26" BIANCHI JOURNEY 210
ÖZELLİKLER
· Kadro : 26"RİJİT Al.1.1/8" YARI-ENTEGRE
· Maşa : 26" CH327E 1.1/8"L:250mm PASOSUZ V-FREN YS727 MAT SİYAH ETİKETSİZ
· Arka Vites: ShımanoTOURNEY ARDTX35D
· Krank Takımı: ShımanoAFCM131C888C 48X38X28TÇELİK SİYAH MUHAFAZALI 170 AI. CVT.SIZ
· Ön Vites: Shımano AFDTX51M6
· Sele : SELLE ROYAL SHADOW UNI 8014UR008 8067 SİYAH,BEYAZ
· Lastik : 26X1.50 40-559 C-1103 SİYAH BIANCHI LOGOLU
· Vites Kolu : EF51 3x7

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Geri