Scudo Sports

500-650 TL arası hafif bisiklet arıyorum

Tepki
1
Merhabalar..

Yeni bir bisiklet alma derdine düştüm. Fakat piyasada oldukça fazla bisiklet marka ve modeli var. Ancak hepsine baktım ama kararsız kaldım. boyum 180 cm kilo 75.. Bisikletin hafif olmasını istiyorum. Önünde amortisör olabilir fakat arkasına gerek yok. Bana önerebileceğiniz hafif ve güzel bi marka falan varmı

Scudo
Merhaba Murat bey,
Öncelikle almak istediğiniz bisiklet'i hangi amaçla ve nerede kullanacaksınız. Bunu belirseniz daha rahat yardımcı olunacaktır, birde belirlediğiniz bütçe için hafif bisiklet seçeneğini unutun, çünkü bu fiyat segmentinde en hafif bisiklet 15kg civarlarında. Bunları göz önünde bulundurarak ona göre bir seçim yapın.

Ali bey yanlışım varsa düzeltin ama salcano city fun 70 bu fiyatlarda ve 12 13 kg kadar diye biliyorum yanlışmıdır.

şehir içinde kullanıcam bisikleti. Hafiften kastım zaten 13-14 kg yi geçmesin. Ama işte bisikletler içinde o rakama en hafif olanını almak istiyorum benim gördüğüm kadarıyla en hafifi 13-14 kg arası değişiyor. Ondan daha aşağı varsa bildiniz yazarsanız sevinirim

Ben city fun 70 alıcam çok araştırdım fiyatına görede hiç olumsuz bir yorum görmedim biraz bakabilirsin bu modeli istersen.

salcano ng 650 26" jant. her anlamıyla harika bir bisiklet.hem hafif hem seri hemde rahat tavsiye ederim. 8kg civarı

@Mehmet D.

yanlış bilgilendirmeyelim 15 Kilo küsür olması lazım

Tapatalk üzerinden gönderildi.

arkadaşlar yardımcı olun mesela siz ne tür bisiklet kullanıyonuz kaca aldınız

Ben Ng650V 27,5" modelini aldım memnunum ama işe gelip giderken yokuş çıktığım yerler var nefes darlığımdan ötürü zorluyor. O yüzden değiştiricem. Yoksa tavsiye ederim çok rahat çokda sağlam. 14.450gr sanırsam.

@Hakan Can Onrat

ben kullanıyorumm bisikleti benden iyi mi bileceksiniz

benim yol bisikleti pedalları ve km saati ile 8.5kg den daha aşağı inmiyor.
Salcano ng-650 nasıl 8kg oldu ki?

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@kubilay katmerci
Kubilay bey, haklısınız. Salcano City Fun 70-13kg. Benim de bahsettiğim ağırlık genel ağırlık.

@murat tiryaki
Murat bey, Salcano City Fun 70 gayet güzel bir model.

salcano city fun 60 ile 70 modelleri arasında 750 gr fark var salcano 60 ta ön amortisör oldugu için 750 gr daha ağır ama 750gr içinde ön amortisörden vazgeçmek mantıklı olurmu sizce?? bu iki bisikletin bütün özellikleri aynı sadece birinde amortisör var diğerinde yok

@murat tiryaki
Bisiklet konusunda ağırlık dediğimizde takıntılı olursan 100gr'ın bile önemi büyük :) ama rahatlık için 715gr'dan ferâgat edebilirsiniz :)

Geri