Scudo Sports

500-600 tl arası bisiklet önerileriniz?

Tepki
0
Bisiklet
Beldeyama
arkadaşlar 500-600 tl arası bir bisiklet alabilirim.bu konuda önerilerinizi alabilirmiyim?

Scudo
Salcano ng650,Kron xc250,Sedona 701 üçlüsünü tavsiye ederim eğer dağ bisikleti düşünüyorsan.

genelde asvaltta kullanacağım ama yol bisikletleri ilgimi çekmiyor bundan dolayı mtb olursa daha iyi olur .bu arada sizede merheba

peki arkadaşlar bursada kron bayii veya kron satan yer bilen varmı acaba ?

kargoyla gönderiyorum ben

xc250 v fren 475 lira
(link)

xc250 disk fren 510 lira
(link)

bisikleti görerek alanların gördüğü muamele ve yasadıgı sorunlar daha fazla uzakdan mesafeli ürün alanlardan bende tam tersi kimseyle yüz yüze gidip muhatap olmamak gerekio oturdugun yerden ararsın keyfine göre 10 tane firmayı en uygun fiyatı vereni en düzgün muamele gördüğün yerden alırsın cogu yerde taksit seçeneği yokken uzakdakiler her imkanı sunuyor. nihat bey xc 250 icin mütiş fiyat vermiş burda arkadas bi tarafını yırttı 540 tl den aşşa vermediler çocuga.

Semih bey teşekkür ederim güzel yorumunuz için herkesin kendi düşüncesi tabi ki.

Kargo ücreti ne kadar tutar bilmiyorum ama onun dışında Nihat Bisiklet alışveriş konusunda sizi memnun edecektir. Ayrıca Ng 650 yerine Xc 250 daha iyi bir seçim olacaktır bence.

• Beğen
Tepkiler: Nihat Gündüz
@Nihat Gunduz
Nihat Bey,
Kargo ücretleri ne civarda oluyor? Ödemede nakit yada taksitli olması fark eder mi?

240 SVR diyorum başka birşey demiyorum

240srv bütçemi biraz aşıyor biraz bakındım 745 tl gibi fiyatlar mevcut .başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz :

@hüsameddin bayram

Kargo ücretleri yaşadığınız şehire göre değişir disk frende 560 tl yi geçmez vfrende de 530 tl toplam maliyeti olur kargoyla birlikte.Şuan için kartla satış aktif değil.En yakın zamanda aktif olacak. İyi forumlar

Geri