Scudo Sports

50 TL'ye Sele altı Bikepacking Çanta Çözümü

Scudo
Hocam bu belirttiğiniz nayk çantalardan 15 20 liraya da bulunabilir. Ben almıştım bi ara ordan hatırlıyorum. Nixe yazıyordu ama iş görür yine de :D Biz bunlarla lisede okula gidip gelirdik, bu çantalardan kullananlar çok havalı olurdu :D :D

@Işıklar Gazisi link atabilir misin sana zahmet ( yazmissin zaten )
Nasıl kullanışlı mi ?

@Perzeus

Yaklaşık bir yıl olacak neredeyse alalı. Bugüne kadar gayet memnunum. Günlük surusler olsun, uzun yolculuklarda olsun epey kullanışlı oldu. Tabii su geçiriyor kumaşı bir zamandan sonra. Ama onun çözümü de yok değil. Eşyaları poşetleyerek koyunca ortada sıkıntı olacak bir durum kalmadı.

Tavsiye edilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: Yperzeli
Teşekkürler , sırt çantası kullanıyorum işe giderken olduğu gibi ter yapıyor böyle bir şey düşünüyorum.

@Perzeus
Sele borusuna monte edilen bagaj demirlerinden bulup ucuz yollu ondan takip cantani ona monteleyebilirsn aslinda

Bu ürün 120 TL olmuş muhtemelen sizin dediginiz gibi bir yol izleyeceğim:)

Yani tabii çanta almaya lüzum yok arkadaşlar. Eskiyen iç lastikleri kumaş niyetine kullanabilirsiniz.

Şöyle ki, iç lastiği bi kesiyoruz, sonra yan yana dikiyoruz resimdeki gibi. Efsane bir çanta oluyor .

40495165_10214301494585159_3446343893602271232_n.jpg

40516409_10214301495945193_1838300699096514560_n.jpg

Yani illa ki gabidalizmin kölesi olmaya gerek yok.

@Yoldaki SoloTürk
Kalıp gibi duruyor masallah

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@mariokaldato
İyi sıkıştırdım kaçmasın bi yere :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yoldaki SoloTürk

Sele borusunun girdiği borudaki pinçik aydınlatmalar o şekilde iş görüyor mu? Aynılarından var fakat ideal bir yer bulamadım. Arka çatala takıyorum iki yana bakıyorlar, ışık yere vuruyor ama kaba gözüküyorlar. Bu işe yarıyorsa bir de böyle deneyeyim bari.

@Abdülkadir Ergin

Ben de yer aradım sele borusu da kullandım ama hoş durmuyor böyle daha iyi gibi geldi şimdilik çakarlı açıp kullanıyorum arkadan ve yandan görülebilirliği artırıyor bence
nasıl olmuş sen karar ver artıkIMG_20181009_133432.jpg

@Yoldaki SoloTürk

Güzel gibi, deneyeceğim. Bendekileri taktığım yerler temsili şöyle:

20180919_144436.jpg

Işık sağa ve sola yere çakıyor ama zayıf tabii. Işıklar kibar bir şey olsa idare eder de tombalak olunca pek hoş görünmüyor.

@Kaos.

:D :D ehehe

• Beğen
Tepkiler: Kaos.
Geri