Scudo Sports

50 TL'ye Sele altı Bikepacking Çanta Çözümü

Liberi Spiritu

Hüseyin EROL
Tepki
754
İsim
Hüseyin
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
b'Twin
Malumunuz bikepacking çantalar fiyat fiyat değişiyor. Rosewheel, Konnix vb. çantaların fiyatların 200+ üzerinde seyrederken farklı bir şey ile bunu çözüme kavuşturayım dedim.

Piyasadaki çantaları ve bu formda olan çantaları epeyce bir araştırdım. Bu işe en uygun olanı -en azından benim gördüğüm- Nike'ın ayakkabı taşıma çantası oldu. Hem fiyatı uygun hem de form olarak tam aradığım gibiydi.

(link)

WhatsApp Image 2018-04-16 at 17.45.09.jpeg

Su geçirmez 12 lt. bu iş için gayet uygun aslına bakarsanız. Ek olarak sadece bir iki ufak dokunuş kalıyor. Arkadan desteklemek için uygun bir cırt bant aldıktan sonra daha sağlam bir yapıda olacak. Böylece bu sorunu da 50 TL'ye çözmüş olacağız. Bu proje de Nikepacking olarak tarihe geçsin :)

WhatsApp Image 2018-04-16 at 17.43.10.jpeg

Scudo
Paylaşırken aklıma ilk onun gönderisi gelmedi desem yalan olur. Fakir işi bikepacking çözümü ama nike diye yırtabiliriz bir ihtimal :) @mariokaldato

@hamlet2006

Su geçirmez bir fosforlu çanta kılıfı uydurulabillir belki ama kirlensin ya, içi temiz olsun yeter :)

@Liberi Spiritu Bisiklet üzerinde stabilitesi nasıl ? Sağa sola, yukarı aşağı oynuyor mu?

Bir de bu gidon çantası olarak da kullanılabilir mi? Büyük mü gelir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
:D
On numara is ama sanirim tek bi cirtla yeterince saglam olmaz . uc kisimdan seleye dogru bi tane clipsli baglanti noktasi yapilirsa saglam durur.

@Liberi Spiritu
Nayk pakink iyi fikir :D

@mariokaldato

Balansı sağlamak için bir kaç deneme yapacağım zaten. Ona göre yapışkanlı cırt bant ve klips kullacağım :harika:

@hamlet2006

Gidon altına büyük olur. Ona başka bir çözüm bulacağım, paylaşırım :)

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık. Bende bisikletim için bir adet nikepacking alacağım sanırım.

Mükemmel olmuş ama [emoji3]

Cemal Ç.

@CmlCLK
Haci bunlari gariban teknikleri ile ön maşaya da sabitleyebiliriz cok zorlarsak :D

@mariokaldato
Benim de aklımdan geçiyordu:Anything Cage

O
@hamlet2006
Oh yeah kumon beybe :D sen bi saldir o işe

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato
Ben ehlikeyf adamın tekiyim.Benim için tur böyle olursa olur:
Camper-Bike.jpg
Yalnız ''nikepacking'' de çok hoşuma gitti.Bir de nike'ın çakmasını bulduk mu tamam.Baya bir ucuza gelir.

@isosel
:koptum:
Yok mu artıran
Bike dı Nike oldu,
Nike dı Night oldu,
Sıradaki...
Konu sahibi arkadaşımızın hoşgörüsüne sığındık;inşallah buralar ''fightpacking''e dönmez.:D

süper fikir valla , tebrik ediyorum. Çok seviyorum bu şekilde pratik ve uygun maliyetli çözümleri

Çok da zorlamaya gerek yok arkadaşlar, Aliexpress de zaten uygun fiyata kullanışlı bikepacking çantaları var

(link)

HTB11431l22H8KJjy0Fcq6yDlFXa5.jpg

Tabi ben aldığım vakit yaklaşık 60 TL civarındaydı :komik: ama yinede şimdilerde de yaklaşık 80 TL

Geri