ben de henüz elli mesajı tamamlamadım şimdilik ihtiyacım da yok açıkçası ama forumda yeni katılanlara ve mesaj sayısı az olanlara karşı, bazı arkadaşlarda garip bir tavır hissediyorum. umarım yanılıyorumdur.
Tavırı tam anlayamadım ama şöyle bir durum söz konusu. 50 mesajı doldurmak için bütün ilanların altına son kaça olur ne bileyim harıkaymış gibi saçma sapan mesan atanlara tavır her zaman olur.Neden derseniz hepimiz o 50 mesaj sınırı olayını yaşadık ama benim tüm eski mesajlarıma bakabılırsınız profılden hiç son kaça olur harıkaymış gibi 50 yi doldurmaya yönelik mesajım olmamıştır.neden rahatsız oluyorsunuz yazsın ne varki dersenizde şöyle bir durum var foruma girdiğimiz zaman okunmamış tüm mesajları okuyup yardımcı olabileceğimiz konularda yazmak istiyoruz ama bir bakıyoruz aynı kişinin 5 dakıka ıcınde 10 mesajını görüyoruz konuları okumamış bile direk birşeyler yazmış ama biz okumak zorunda kalıyoruz onun yazdıklarını.Sözlerimi üstünüze almayın sizi de az cok tanıdık ama burayı okuyan yeni katılmış arkadaşlar bilsin ki bu forumu günlük takip eden benim gibi her arkadaşım iyi niyetliyi kötü niyetliyi 2 gunde anlar.Umarım bu tavır konusuna yardımcı olmuşumdur.
Arkadaşlar ben de buraya sadece satılık ilanı vermek için üye olmuştum. Nitekim açtığım başlık kabul edilmiş ve bisikletimi sorunsuz satabilmiştim. Forumda bunun dışında aklıma yazacak bir şey gelmediği için başlıkların altını boşu boşuna şişirmek bana anlamsız geliyor.
Daha önce başlığım onaylanmış ve bisikletimi sorunsuz satmış olmama rağmen bu son açtığım başlığın kabul edilmemesi beni üzdü açıkçası. Çünkü daha iyi bir platform bulamadım bisikletimi satabilmek için. Sırf başlık açabileyim diye de 50 mesaj doldurmak etik gelmedi. İlgililer yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar , forumumuza yeni üye olan arkadaşlarımızdan 50 mesajı doldurmak için konulara yorum yapacak kadar teknik bilgiye sahip olmadıklarını söyleyenler olmuştu. Ben bu konuya bir çözüm buldum. Forumun amacı teknik konulara girerek 50 mesajı doldurmanız değildir. Amaç bu mesajları doldururken forum içinde sosyalleşmek , insanlarla tanışmak , kuralları benimsemek , forumun bir aile olduğunu her türlü paylaşım ve dayanışmanın açık olduğu bir forum olduğunu benimsetmektir.
Özetle teknik konularla uğraşmanıza ya da İKİNCİ EL forumunda konulara tuhaf tuhaf yorumlar yapmak zorunda değilsiniz . FORUM CAFE adlı bölümümüzde çok güzel paylaşımlarda bulunuluyor. Buraya katılabilirsiniz. İnsanlarla en çok sosyalleşebileceğiniz kısımda buradır. Onuda yapamam diyen arkadaşlar konu açıp güzel bir fıkra yada herhangi bir paylaşımda resim vb. bulunabilirler.
Ben elimden geldiğince güzel konular paylaşmaya çalışıyorum konulara dahil olabilirsiniz. Genelde bir çoğu mizahı yapıdadır
Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Saygı ve sevgilerimle..
1-2 gün içerisinde, 1'er dakika ara ile konulara (konu içeriğini okumadan) sizin söylediğiniz biçimde mesaj yazan kullanıcıların attığı mesajlar tek bir mesajda birleştirilir, kullanıcı uyarılır, devam ettirildiği taktirde ise forumdan uzaklaştırılır.
Bu sebeple, sizin verdiğiniz önerinin pek kullanılmamasını öneririm.
@Ekrem Erten
Duygu ve yorum katmadan bu tür iletileri çok anlamsız buluyorum. Bana yazdıklarımızın ve paylaştıklarımızın hiç okunmadığı izlenimi veriyor. Doğal olarak gün geçtikçe paylaşmaktan imtina ediyorum. Bu durumun foruma katkısından çok zararı olacağını düşünüyorum. Biraz sabırla her şey olur.
halil bey foruma yeni üye oldunuz o yüzden özel mesaj atamazsınız(50 mesajı doldrumanız gerekiyor) bu 50 mesajıda kurallar çerçevesinde doldurmanız gerekiyor.Bir kaç gündür yaptığınız gibi "son kaça olur" "ilgileniyorum" mesajları yazarak değil.Bu tip kural dışı mesajlar eninde sonunda silinecektir bilgilerinize.
Lütfen bir defa olsun forum kurallarını ve ikinci el kurallarını okuyun tavsiyesinde bulunabilirim.
birde "bisikletlerimizin fotoğrafları" başlığı altındaki konuların10-20 sine baştan aşağı sıradan güle güle kullan diye yazıp gidenler var ! Konuya yeni yazılan yorum falan mı var diye girip bakıyorsunuz aynı gün aynı kişi 30 tane konuya girip güle güle kullanın- hayırlı olsun yazmış oluyor.
Yeni bir bisikletin sevincini paylaşmak içtenlikle yapılabilecek bir eylem 50 mesaj doldurayım diye hareket edilmesi bu başlığı yıprarıyor bence