Scudo Sports

50 Liraya Çalıntı Trek Bisiklet!

Piskiletci

Forum Bağımlısı
Tepki
2.547
Bisiklet
Corratec
Arkadaşlar bugün bizim gruptan Eşref abi Aydın otogarda bir çalıntı Trek görmüş(Sanırsam yol bisikleti). Bir kronun elinde bisiklet vardı bana "50 lira ver senin olsun" demiş. Oda çalıntı olduğunu anlamış. O adam İzmir' den geldi bisiklet demiş ama Aydın veya İzmir iki şehirden birinden çalınmış. Çalınan arkadaş forumda ise biz ile irtibata geçebilir.

Sanırım 40 tl ye satılan Krondan sonra 50 liraya satılan Trek bomba olur gibi:)

Scudo
sormaya korkuyorum ama bisikleti almamışlar demezsin inşallah :)

yazık , 50 lira nedir ki ... yine de mutlu sonla bitme ihtimali var hikayenin , hayırlısı

Yalnız siz o fiyata alırsanız sahibini bulma maksadında polisle irtibata geçildiğiyse bir numaralı aranan kişi olursunuz. Sahibine ne kadarda sizin için aldım desenizde pek kabul görmeyebilir. Çünkü olaydan sıyrılma için bahane olarak görürler ki çok karşılaşılan bir durum. Biliyorum çok kötü bir durum ama gerçekler böyle.

Arkadaşlar bncede alınmaması daha mantıklı çünkü bisikleti siz iyi niyetinizden dolayı aldığınızı anlatmanız çok zor olacaqtır bisiklet sahibine ve polislere siz iyilik yapayım derken başınızın derde girme ithimali var.

şimdi bir daha bul bulabilirsen... :(

Arkadaşlar bunu o adam kesin çalmıştır! Bir de grup'tan eşref'e ' Ben bu bisiklet ile İzmir'den geldim demiş'.
Adamın ayağında kundura ve üzerinde kot pantolon. Çok alakasız...
Böyle adamlar'ı ne yapacaksın bilmem ki...
Aslında hepimiz biliyoruz ki; emek ile alınan bir malzeme veya eşya, o kadar değerli ki...
Para' yı veriyorsun çalınıyor! Böyle adalet görmedim!!!

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Gören arkadaşın bisikleti o adamdan alsa,sonra da burada resimlerini yayınlasa sahibini arıyorum diye.Daha sonra da sahibi bulunursa buraya açtığı konuyu polislere kanıt olarak gösteremez mi?

@fecredall

kardeşim sen sahibini bulma niyetiyle alırsan bisikleti sende polise böyle bir durum oldugundan bahsedersin diymi ben böyle bir mal aldım satan kişiden süpelendim çalıntı olabilr,her hangibir çalıntı ihbarı vvarmı diye soruşturursrn heralde.art niyetli olmayan hiç kimse böyle birşey yaptıgı için suçlu vdurumuna düşmez.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
60tl ye de conondale satılırsa sasırmayacagım artık :(

@cihanbesyo

tabiki. hatta almadan en yakın polise haber verilirse daha iyi olur. ben sadece direkt alınıp aranan bulunmaya çalışılırsa dedim. gerçi yanlış anlayanlar oldu ama neyse zaten bende felaket tellallığı yapmak istemem ama durum bu. biraz düşünüp mantıklı bir şekilde hareket edilirse neden birçok çalınan bisiklet bulunmasın? dimi?

@Önder Tarım

Çok mantıklı! Bence de güzel bir kanıt olur eğer 50 liraya aldıgı bisikletin fotograflarını forumumuzda paylaşırsa ;)..

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
bu adamlar spark ltd 30 liraya verirler hafif dandik kömür die :D
arkadaşlar böyle bisikletler gördüğünüz an kaçırmayın hemen alın kullanın sahibini buluncaya kadar kullanmasanız bile dursun iyi muhafaza edin eve girerken bile etrafınıza bakın çok rezil bir hal aldı ülkemiz özellikle büyükşehirler

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Geri