Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

yok abi haftasonu yağmur falan :)

Sapanca da pazar günü hava durumunda son durum :
http://www.yukleresim.com/images/g9ktm2eq8tosbcea6uzt.jpg

Scudo
Eveeeeeet şu anda 22 kişi görünüyoruz:)

1. Vural Uzun
2. Neverhood Burak
3. Uğur Büyükarman
4. Burakb
5. Gökhan Aksoy
6. Gökhanın arkadaşı 1
7. Gökhanın arkadaşı 2
8. Toygar Yontgan
9. Çirkin
10. Zekeriya Gecenoğlu
11. Ömer kt3 (Büyük ihtimalle ve bilet ayarlayabilirse)
12. Cem Ateş
13. G.Akpınar
14. Recep Timur (belki)
15. Snaqe
16. Aykut Karasaç (eşiyle birlikte)
17. Cem Türkpower (eşiyle birlikte)
18. Onur (Dizindeki sorunun bisiklet sürmesine engel olmayacağına inanırsa)
19. Murat Seçkin (Adapazarı'ndan) (% 80 ihtimalle)
20. Ömür Kadir (Adapazarı'ndan) (Tur rehberimiz olarak inşallah:))

Herkes bilet işlemini halledebildi mi arkadaşlar? İnternetten alınan biletlerin kalkıştan en geç 15 dakika önce gardaki bilgisayarlı gişeden alınması tavsiye ediliyor. Dönüş biletlerinizi aldınız mı? Biz Avrupa yakasından gelenler Kudret Abi'nin uyarıları doğrultusunda Doğu ekspresinin gecikmesi ihtimaline karşı otobüsle ya da bölgesel ekspresle daha erken dönmek durumunda kalabiliriz. O nedenle bilet almadık.

arkadaşlarım dostlarım 31 bir kişi olduk ben kağıt kalem getireceğim bu olayı şikayet edelim trenlerden 5 ytl alınmamasını isteyelim makul ücretin 2 ytl olarak düzenlenmesini isteyelim herkes imza atar orda haydarpaşada şikayet kutusu var bu eylemi gerçekleştirelim derim geçen pazar sinyalizasyon bozukluğundan tren 21.30 da gelince hasan dostum haydarpaşaya 24.00 de vardı benim dönüş biletimde 19.47 yazıyor fakat hiç bir zaman saatinde gelmiyor en geç bir saat geçikiyor avrupa yakasından gelen arkadaşlar dediğim gibi izmitten otobüsle çok rahat dönebilirler sanırım otobüs firmasının adı gürkan idi bisiklet koyma yeri mevcuttur

@kudu

Haklısın Kudret abi. Hani özel bir firmaya ait tren olsa neyse de devletin TCDD'si bu bisiklet için 5 TL alma işinden baya bi kar etmeye başlamış anlaşılan.. Avrupa yakasında oturanların dönüşü konusunda Adapazarı'ndan Bülent Bayer arkadaşımız Adapazarı'ndan Harem ve Esenler'e her yarım saatte bir otobüs (vib turizmin ve metro) olduğunu söyledi. Harem 12 TL, Esenler 15TL ve bisikletlerden ücret almıyorlarmış. Dönüşte otobüs kullanmak isterseniz Sapanca'dan Adapazarı yönüne gidin, 20 km sonra Adapazarı'na ulaşıyorsunuz ve otogar şehrin girişine yakın bir yerde olduğundan sorun olmaz demiş. İzmit'e mi pedallamak daha iyi olur acaba, Adapazarı'ndan mı binmek bilemedim.. Olmadı o gün karar veririz artık.

• Beğen
Tepkiler: ugur buyukakman
Dönüşü konuşalım o zaman, aldığımız dönüş biletlerini TCDD ye iade edelim.
Boşuna da dönüş treninde yer kaplamayız kimse de yolda kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Arkadaşlar, malum bugün haftanın son günü. Bugün mesai sonrası normalde ofisten takip ettiği kadar düzenli şekilde forumu takip edemeyen ya da internet ulaşımı hiç olmayan arkadaşlar olabilir.
O nedenle bir iki konuda hatırlatma yapmak isterim.
1. Lütfen kasklarımızı, eldivenlerimizi ve varsa gözlüklerimizi unutmayalım.
2. Umarım ihtiyaç duymayız ama iç lastik, pompa ve ufak bir ilk yardım seti herkeste olursa iyi olur.
2. Güneş konusunda hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremlerini alırlarsa daha iyi olur.
3. Fotoğraf makinenizi, sırt çantalarınızı, suluklarınızı ve yemek molalarında bisikletleri birbirine ya da direklere vb kilitlememiz gerektiğini düşünerek kilitlerinizi almanız yararınıza olabilir.
4. Bunların dışında kendi isteğinize göre terleme ya da yağmur ihtimaline karşı yedek forma, çorap, t-shirt, havlu, buff, bandana, kilometre saati, aydınlatıcı, güneş gözlüğü, ıslak mendil, şapka, alerji ilacı, vitamin gibi aklınıza gelebilecek her türlü kişisel eşyalar (kimlik, cep telefonu, cüzdan vb) .

Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bir aksilik olmazsa Pazar sabahı Haydarpaşa'dan 08:00'da Kudret abilerin grubuyla birlikte yaklaşık 30 kişi hareket ediyoruz. Sizlerin aklına gelen başka konular varsa belirtmenizi rica edeceğim. Aramızda özellikle ilk kez katılan arkadaşlarımız var, onlar için de kolaylık olur böylece.

@kudu

gürkan var efe tur var izmit seyahat var hangisi olursa firma çok arkadaşlar izmitten istanbula
(link) bunlardan birtanesi

@Vural UZUN

göle giriliyor vural kardeş canınızın çekmesin yüzenleri görünce:D

@aykutkarasac

Oooo hocam pikini sezonunu açacaksın desene. :D Valla o kadar yolu gelmişken bi ayağımızı sokarız artık. İç lastikleri şişirip şamrel de yaparıs. Ohh misss

@çirkin

İç lastikten şambrel haaaaa:) Süpermiş walla bu fikir.. Yalnız deve güreşi yaparken de kask takmak mecburi ona göre:)

• Beğen
Tepkiler: aykutkarasac
@aykutkarasac

Ahahahah..Bi yerde 2 metreküp su bulduk mu hemen giricez illa:) Sudüşen, Riva ve Kilyos'tan sonra o müthiş ayva göbeklerimizi görmeyen bi Sapanca halkı kalmıştı, onlara da gösterelim:))))

• Beğen
Tepkiler: aykutkarasac
@G. Akpınar

Valla sana güvendim,sana sığındım. Al beni kanatlarının altına.Zeten dayak kaçınılmaz görünüyo. :D Islama köfte yemeyeni dövüyolarmış,kiremitte alabalık yemeyeni dövüyolarmış.Mantar yemeyeni dövüyolarmış...Bu ne yahu.:D :D :D

@çirkin

ahahahahahahah:))) bu turda kesin bi dayak yenecek yani...Ya da 2 kilo alarak dönülecek:)

Geri