Scudo Sports

5 Mart 2018 Decathlon'a gelen yeni ürünler

@MossoM
O kadar haklı ve önemli bir noktaya değinmişsin ki ne diyeceğimi bilemedim. İçimdekileri dökmüşsün bildiğin ! Bende de hata var sonuçta. :)

Scudo
@MossoM bahsettiginiz gibi v fren üzerine takılan bir lamba var. Küçük bir mandal gibi düşünün ,sikistirildiginda led yanıyor. Bulursam linkini koyarım. Ihtiyaca göre yeni şeyler düşünen insanları takdir ederim.:harika::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@CasWTF
Hocam naptınız siz görmeseniz bile köpük özelliğini yitirmiştir 2.kez işe yaramaz diyorlardı ama siz 1 tane daha edinin bence
kaskın ömrü 3-5 yıl arası değişirken aldığı ilk hasarda yenilenmesi gerekiyor arabalardaki hava yastığı gibi düşünün

@Afyon35
Dostum öyle aman aman bi kaza değildi. Olduğun yerde düşüp çarptığını düşün. 50 km hız ile sürüklenirken bariyere çarpmadım yani ve o konuda bilgim var :D Düşündüğün için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@CasWTF
Olmasın da zaten hocam Allah korusun
bir de hazır sende de mtb var sanırım sorayım saatte 40 km hızın üstüne çıkınca tekerlerin hakimiyetinin azalması ve sallanma oluyor mu sizde de

• Beğen
Tepkiler: CasWTF
@Afyon35
Yani her türlü bisikletle aynı yokuştan inmişliğim vardır, bir tek akord ayarı bozulmuş teker yalpaladı. Bakın bi tekerinize kontrol edin. Yani düşünüyorum ama başka bir neden aklıma gelmiyor, başka fikri olan veya başına başka olay gelen varsa aydınlatsın sizi özel mesaj ile. Konuyu kirletmeyelim şimdi.

@dodurgalı_06 şöyle bir baktım da kasis bile bozuyormuş bu ayarı neden alınır ki o halde bu mtb'ler her seferinde akorda para verilecekse

@Afyon35 Kolay kolay bozulmaz mtb jantlarının akordu, jantınız eğer çok düzgün bir eleman değilse ondan kaynaklanabilir. Yoksa bi kasisten geçmekle akord bozulsaydı...

@dodurgalı_06 Ben de anlam verebilmiş değilim kasislerden bile bozulabilir bir şey olmasına ama bilgisine güvendiğim bir kanal 2 teker 1 adam söyledi akort videosunda

@Afyon35
İki seçenek var ya akord ayarı ki başıma geldi dediğin gibi yalpalama oluyordu, diğer türlü göbekten problem olabilir. Büyük ihtimalle akord ayarın da sıkıntı vardır. :)

Akordun bozulduğunu sadece hız belli bir seviyeyi devirdiğinde mi anlıyoruz yoksa her zaman bir sıkıntı hissetmem gerekir mi? Eğer sürekli arıza olduğunu hissetmem gerekiyorsa o bende olmuyor ortalama 40-45'leri devirince bir hakimiyet kaybı oluyor yani hafif yalpalanma ama diğer zamanlar bu yalpalanmayı hissedemiyorum

Konu takibini dirdurdum rahat rahat konuşun:)

@Atasoy
Çok özür dilerim kusura bakmayın arkadaşlar :(

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
K
@Atasoy
Kusura bakmayın ama ne başlıklar da ne konular konuşuluyor. Arkadaş bir soru sordu biz de en fazla bir sayfa entry girdik. :) Eğer durdurduysanız ne mutlu bize. İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve Atasoy
decathlon dışında başka konularda muhabbet etmek isteyenler konuyu takip edenleri kırmızılandırabilir.

Geri