Scudo Sports

5 Mart 2018 Decathlon'a gelen yeni ürünler

Şu renk olsa hemen siparişi vermiştim :)

aerofit-900-cycling-helmet-black.jpg

Scudo
@Mehmet H. Sitedeki ölçüler yanlış :) gidşp tek tek baktım. m beden 55-57, l beden 57-59

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Kaskı alanlar fotoğraf paylaşsa keşke.

@7800xt almadım ama paylaştım :) önceki yorumlara bakın görürsünüz :)

Ben kaskın renklerini beğendim. Lamborghini Huracanı çağırıştırıyor. :):)

Dosyalar

• 1280px-Lamborghini_Huracan_LP610-4_(15800532827).jpg
    1280px-Lamborghini_Huracan_LP610-4_(15800532827).jpg
    108,7 KB · Okunma: 73
9BCB6EA6-3987-437A-BEE9-49B3AE7FDAA7.jpeg @Adrenalin26
Kask kaliteli ama kayışın ayarı yok benim kulağıma oturdu

D0B98D40-026C-46FD-A836-86A4FC1F92A1.jpeg 9196F78A-1578-4576-9805-10A4B99959F2.jpeg @Pamuk
900 kask güzel kaliteli ama ayar sıkıntısı var kayış ayarını yapamıyorsınuz standart yapmışlar benim kulağıma oturdu çok rahatsız etti ben de 500 kask aldım o da kaliteli ama aklım 900 de kaldı doğrusu

@Mrmath güle güle kullanın kaskınızı..
Kaskın arkasındaki aparat nasıl?Çevirmeli değil sanırım..

900 ün şekli çok güzel, aslında rengide güzel ama benim gibi sade renklerden hoşlanan biri için, pek cezbedici değil. Birde bu boyut meselesi, gerçekten bu ürünü neden getirmişler anlamadım..
Gösterip gösterip , elletmemek gibi birşey bu .)

@ahlaksız
Teşekkürler 900 çevirmeli ve de daha kullanışlı idi ama 500 iki yandan kilitlemeli

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    65,9 KB · Okunma: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    72 KB · Okunma: 107
  • image.jpg
    image.jpg
    67,2 KB · Okunma: 106
  • image.jpg
    image.jpg
    57,5 KB · Okunma: 103
  • image.jpg
    image.jpg
    70 KB · Okunma: 103
@Mrmath
Ben teşekkür ederim..Bende sizin kaskın aynısından almayı düşünüyorum..

900 konusunda bence siz noktayı koydunuz..Kulağı rahatsız eden bir kask ol(a)maz..50 lira deseler,almam o kaskı..

(link)
big_387d1f59-16bb-4516-b93b-b0dbb3c787b9.jpg Kamerada Baya güzel, özellikleri de iyi gibi geldi, tabi altarnatif başka markalar nasıldı bilmem pek araştırma yapmadım.

3 yıldır Aerofit 900 üst forma giyiyorum ve yeni yeni ölmeye başladı üstümde. Böyle üst ürünler getirmeleri gayet iyi, az da umursadıklarını gösterir. Bir ara resmen umursamıyorlardı bizleri, hiçbir üst ürünü satmayarak.

@ahlaksız haklısın ama kaskı çok beğenmiştim aklımda kaldı doğrusu renk konusında olumsuz yorum yapanlar var fakat renk kombinasyonu da çok iyi olmuş bence ama kask alacaklara tavsiyem denesinler önce belki fabrikasyon ayarı onlar için uygun olur bana uymadı keşke ayarlananilir bir kayış yapsalarmış herkesin kafa yapısınaynı değil sonuçta kişisel ürün üretmiyorlar

@Mrmath
Kask güzel,fiyatı da iyi ama kayışların ayarının yapılamaması ve kayışın da kulağa ciddi anlamda temas etmesi bu kaskı bitirdi:)

@ahlaksız
Aslında o kayışın konumu doğru kulağın bitiminde olması lazım bende öyle kullanıyorum,tam koruma sağlaması açısından önemli kurallardan biri.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Fırat Ç.
Kulak memesine temas etmemesi lazım..Fotoğraflarda,alttan kulak memesine bir baskı olduğu görülüyor..Zaten arkadaşta ''beni rahatsız etti'' diyor..Siz kulak memesine temas eden kask seviyor olabilirsiniz tabi:)
Aslında önemli olan kayışın ayar yapılamıyor oluşu..Eğer ayar yapılıyor olsaydı,o memeye temas eden kısmı aşağıya doğru indirebilirdiniz..

@Fırat Ç. Yalnız benim paylaştığım fotoğrafa bakarsanız kulağımı nerdeyse kesecek yani daha birkaç dakika deneme için taktığımda bile rahatsız etti ki uzun sürüşleri düşünemiyorum ayar kulağın ditiminden bir iki cantimetre aşağıda olmalı bence

(link) benimde bu ürün dikkatimi çekti ama stokta yok

@PamukKaskin sertifikasi var mi acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri