Scudo Sports

5 Haziran 2022 Kıtalararası Dünya Çevre ve Bisiklet Günü Gezisi

Tepki
56
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
FUMnx08XoAAa7vE.jpg

Açıklamada yazmasa da güzergah olarak köprü geçişi olacak gibi görünüyor. Katılım şartı olarak geri dönüşebilir atık getirmek lazımmış.
(link)
(link)

Duyuru: etkinliğin başlama saati sınav nedeniyle valilik tarafından 17.00'a alınmış.

Son düzenleme:
Scudo
Katılacağım ben, epeydir köprü geçmemiştim iki tekerle :)

Öncesinde tarihi yarımadayı bisiklet ile dolaşayım, uzun zaman oldu oralarda sürmeyeli

Çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Süphan Hasdemir
Saat 17'ye alınması bence daha iyi oldu.

Köprü geçişinin olduğu (güzergahtan anladığımız kadarıyla) ki kırk yılda bir olur böyle bir şey , böyle bir organizasyonun ne bu forumda ne de başka mecralarda hiç ses getirmemesi epey ilginç. Ayrıca hiçbir haber de bulamadım. Güvenilir tek şey bisikletliler derneğinin yaptığı valiliğin de dahil olduğu paylaşım ve sponsorlar. O paylaşımda bile valilikle aralarındaki uyumsuzluk görülüyor. Sınavın zamanını 3 gün önce öğrenmişler aylar öncesinden bilinmiyormuş gibi.

Sanki son anda iptal edilecek veya milleti sen sağ ben selamet şeklinde salıcaklar izlenimi görüyorum. Burası Türkiye,olmayacak şey değil. Ülkenin tek federasyonu yarış yapıcam diye milleti izin almadan otobanın göbeğine bırakabiliyor sonuçta.

Son düzenleme:
İnsan bir tahmini rota görseli çıkartır çok zor olmamalı böyle bir şey. Pazar günü o saatte trafiği kapatıp sürüş nasıl olcak bakalım. Merakla bekliyorum

Arkadaşlar yenikapıdan katılacak olan var mı birlikte süreriz Cevahir e

İnsan bir tahmini rota görseli çıkartır çok zor olmamalı böyle bir şey. Pazar günü o saatte trafiği kapatıp sürüş nasıl olcak bakalım. Merakla bekliyorum
Trafiği tamamen kapatmazlar, öne ve arkaya bir eskort araç ile tek şeritten geçeriz gibime geliyor, bizzat göreceğim birkaç saat içinde 😊

An itibarıyla Beşiktaş vapurundayım. 2 saat olmasina rağmen vapura sığmayıp binemeyenler oldu, o derece yoğun bir ilgi var. Baya kalabalık olacağız gibi 🙂

Geri