Ozan DURMAZ
Üye
- Tepki
- 25
- İsim
- Ozan DURMAZ
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Herkese merhabalar ben Ozan. Forumu kısa bir süredir takip ediyorum elimden geldiğince tüm konuları okumaya gayret gösteriyorum. Arkadaşımın Amerikadan getirdiği Specialized marka Yol bisikletini bu yaz kullandım ve uzun yıllardır bisiklet kullanmadığım için bir anda bende büyük bir bağımlılık yarattı. Kafaya bir bisiklet almayı koydum ve artık bundan sonra bisikleti hayatımın bir parçası yapmayı planlıyorum. Başlangıç için kafamda 1500 TL bütçe ayırdım. Hazır sezonda bitmişken indirim falanda vardır düşüncesi ile haftasonu eminönündeki bisiklet mağazalarına bakmaya gittim. Merida - Sedona gibi bisikletlere 1200-1300 Dolar fiyat çektiler ve açıkçası o markaları pek gözüm tutmadı. Almışken birazda isim yapmış bir marka almak istiyorum. Anladığım kadarıyla Türkiyede fiyatlar biraz fazla. Bu yüzden bende bisikleti Londrada yaşayan abimin getirmesini düşündüm. Bunun için Londradaki bisikletleri ve fiyatlarını araştırdık. Tüm seçenekleri eledim ve son beş bisiklet arasında kararsız kaldım. Bu yüzden sizden yardım rica ediyorum. Çok zorlandığım bir konu oldu bu yardımcı olursanız memnun olurum
Bisikletlerin marka,model ve fiyatlarını yazıyorum. Saygılarımla..
CANNONDALE CAAD 8 TİAGRA TRİPLE 2010 - 1450 TL
FUJİ ROUBAİX 3.0 2011 - 1330 TL
SCOTT SPEEDSTER S50 TRİPLE 2011 - 1370 TL
SPECİALİZED ALLEZ SPORT 2011 18 Vites - 1410 TL
TREK 1.2 COMPACT 2011 - 1425 TL.
Not: Bisikletlerin donanım bilgilerini yazmadım hepsinde shimano sora veya tiagra kullanılmış. Bisikletlerin resmi sitelerinde ayrıntılı yazıyor. Bu bisikletlerin Türkiyedeki fiyatlarını henüz tam olarak araştırmadım. Eğer arada pek bir fiyat farkı yoksa hiç uğraşmayalım buradan alayım.???
CANNONDALE CAAD 8 TİAGRA TRİPLE 2010 - 1450 TL
FUJİ ROUBAİX 3.0 2011 - 1330 TL
SCOTT SPEEDSTER S50 TRİPLE 2011 - 1370 TL
SPECİALİZED ALLEZ SPORT 2011 18 Vites - 1410 TL
TREK 1.2 COMPACT 2011 - 1425 TL.
Not: Bisikletlerin donanım bilgilerini yazmadım hepsinde shimano sora veya tiagra kullanılmış. Bisikletlerin resmi sitelerinde ayrıntılı yazıyor. Bu bisikletlerin Türkiyedeki fiyatlarını henüz tam olarak araştırmadım. Eğer arada pek bir fiyat farkı yoksa hiç uğraşmayalım buradan alayım.???