Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün de her zaman olduğu gibi tura çıkayım dedim saat 17:30 civarı felan. Çıktım yola parka girdim 12 13 yaşlarında bir çocuk topunu almak için önüme atladı hidrolik disk fren vesilesi ile son sürat durdum ve hafif bir çarpışma oldu çocuk abi özür dilerim felan demeye başladı çocuk olduğu için uzatmadan yoluma devam ettim ana caddeye çıktım az ileride sağdan ana caddeye bir taksici direkt geniş dönüş olarak önüme çıktı gidonu sola çevirmesem kazaya kurban gidecektim neyse ki dönüp güzel bir küfür ettikten sonra yoluma devam ettim 100 metre gittikten sonra sağda durak vardı önümdeki araba (dikkat otobüs deil) birden durdu nerdeyse arabaya çarpacaktım ki yine hidrolik disk fren vesilesi ile durdum eğer sola kırıp gitseydim arkamdaki gelen arabalar bu defa bana çarpacaktı. Önümdeki araba halen duruyordu ve arkamdaki arabala gittikten sonra gidonu sola kırdım ve önümde duran arabanın aynasına bir yumruk salladım sonra yoluma devam ettim bu abi cesaretli olacak ki arkamdan geldi ve camını açtı nie yumruk felan attın dedi ulan çek git dedim çarpmak için mi duruyorsunuz orda dedim ve uzatmadan yoluma devam ettim.
Genelde trafikte en çok karşılaştığım olay ise yolun sağında park eden araçların arkasına bakmadan aniden arabanın kapılarını açması defalarca bu tür kazalara az daha kurban gidiyodum. Siz söyleyin arkadaşlar parkta trafikte bilmem nerde sorunsuz bisiklet süremiyecekmiyiz sanki arabaların motoru bize takılıda arkadan tit tit korna basıyorlar bu densizler en çokta buna ayar oluyorum.
Konu hakkında bir tavsiyeniz varmı arkadaşlar?
Genelde trafikte en çok karşılaştığım olay ise yolun sağında park eden araçların arkasına bakmadan aniden arabanın kapılarını açması defalarca bu tür kazalara az daha kurban gidiyodum. Siz söyleyin arkadaşlar parkta trafikte bilmem nerde sorunsuz bisiklet süremiyecekmiyiz sanki arabaların motoru bize takılıda arkadan tit tit korna basıyorlar bu densizler en çokta buna ayar oluyorum.
Konu hakkında bir tavsiyeniz varmı arkadaşlar?