Scudo Sports

5 aylık araştırmanın ardından dr specialized :)) sirrus elite 2013

@Uğur Ece
Ugur bey pesin aldim ama nasil aldgm biraz uzun konu cunku suan xl kadro yok hic bi aktif pedalda sansliynsm ki buldm sizde alin tawsiye ederim

Scudo
1- İçsel kablolama
2- kusursuz mat boya
3- dik Alın borusu açısı (saldırıya geçmiş bir bizon gibi)
4- Arka maşa dizaynındaki estetik

Tüm bu ve benzer özellikler ile biso şükela olmuş. Hız canavarı dehşet bir şey bu. Bizdemi 5 ay bekleseymişiz...

• Beğen
Tepkiler: fatih uygun
Hayırlı olsun, kazasız pedallamalar dilerim.

@mehmetsunu

Hahaha mehmet bey aynen dediginiz gibi kismet iste ama benzetmeniz basarili :)ingiliz tayi gibi desekte olur kendimi at suruo gibi hissediorm:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur Ece
Çok güzel bir bisiklet. Nasip olur da tur bisikletçiliğine başlarsam bir-iki tercihimden biri olacak.
Güle güle kullanın...

@M.Cevat Bayhan

Kesinlikle tavsiye ederim puruzsuz zeminlrde yokus asagi suzulurken altinizda bisiklet yok hissi veriyor.
Specialized bu alanda gercekten cok ust sewiyede bu arada eski bisan ihlas mountaincat bisikletim haala duruo gazete wermisti :D cocuklugumun biskleti yadigar :)) kiyas olsn die lastiklerini sisirp bi tur attim abooo nasil bi farkliliktir birisi resmen haci murat digeri ferrari maranello :)

• Beğen
Tepkiler: fatihbugra
@Salih Eroğlu
sizede enaz bi 5kez sormuştum sanırım alsammı diye:)

@fatih uygun

:) benim daha iyi bir bisikletim olmadı mutlaka daha iyileri yani daha üst seviye donanım taşıyanları da sonra full karbon kadro ve maşasıyla filan öne çıkan iyi marka model bisikletler çok fazlasıyla vardır ancak ayırdığım bütçe dahilinde seçebileceğim iyi bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. Zaten hiçbir donanımdan anlamayan bile üzerine bindiğinde o farkı anlıyor mahalleden arkadaşlar denedi vites nedir bilmezler :) ancak bisikletin hafifliği ve aniden hızlanmasından söz ettiler. Bilenler de zaten bunu bilerek alıyorlar. Bu bisikleti bana tavsiye eden birkaç arkadaş var onlar kendilerini biliyor onlara çok teşekkür ediyorum yeri gelmişken çünkü memnunum. Belki ilerde bütçeye göre (link) olsa iyi olurdu diye düşünürüz ancak bunu alırsam heralde bu kadar parayı bisiklete verdiğim için baya bir küfür yerim :)

bkz: "....dumun salağı bisiklete bu kadar para mı verilir!?" , "araba alsaydın lan dingil nabçan bunu?" vs gibi :)

• Beğen
Tepkiler: fatih uygun
hahahah aynen haklıısınız acıkcası ben bu biskleti alınacak en uc nokta olrak görüyorum yani fiyat kalite acısından burdan ötesini gercekten bende veremem tabikide ekonomik durumunuz cok iyidir o farklı ama türkiye şartlarına göre cok ama cook iyi bi alet yani tarmac falan ancak düşlerde :) güzel olur diye düşünüyorum çünkü cidden felaket bi satış rakamı var :)
bisiklet konusunda dediğniz aynen gecerli hiç bisikletten anlamayanların bile dudağını ucuklatan bi görüntüsü var yani bakan herkes özel bi bisiklet olduğunu dakkada anlıyor buda çok hoş bişey tabi ;) hızlanma olayıda aynen öle dün turda dönerken sprint yapalm dedik hafif bi eğim wardı arkdşlar önden hızlandı ben cekindim tabi sonra biraz gidona yatıp yüklendimki kafamı kaldrdğimda en yakın arkdş enaz 100m arkmda kalmış :D ki sadece 15saniye falan sürdü sprintim km satinde max hız 61 yazıodu :D cok kısa bir süre içinde oldu bunlar gerçekten muthiş hızlı bir bisiklet

Sirrus iyi bir tercih her ne kadar fitness bike olsada turada gelir yolada ..Hele yolda akiciligi yol bisikletini cok aratmaz sirrus kadrosu Allez cok benzer donanim olarak bende deore var bugune kadar ne ayar istedi nede ariza yapti gecisler biraz yavastir ama saniyelerle yarismiyorsan dert degil..

Bugün Aktif Pedalda gördüm bu bisikleti, gerçekten çok güzel. Asfaltta sabun gibi kayacağa benziyor :) Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Gerçekten iyi bisiklet. Hayırlı ugurlu olsun. ALLAH kaza bela vermesin

fatih bey güle güle kullanın. Bende yeni bisiklet kullanmaya başlayacagım.Bisiklettende anlamıyorum bir kaç yıldır düşünüyorum ama şimdi alacak imkanım oluştu. işimle evimin arası 2 km gibi bayır yukarı çıkış öğretmenım resmi kıyafetler benı terletmıyecek bırşey arıyorum. Sizin yazdıklarınızı görunce cok heyecanlandım. Nereden ve ne kadara aldınız bilgi verirseniz benımde butceme uyarsa bende alayım diyorum. Tekrar hayırlı olsun...

Geri