Scudo Sports

5-6-7 Temmuz 2013; Bursa Bisiklet Festivali

Merhaba Bisiklet Sever Dostlarımız,

5-6-7 Temmuz Bursa Bisiklet Festivalimizde davetlisiniz...
Görüşmek Dileğiyle.

(link)

Zamanın hızlı akmadığı Mitolojik dönemden kalma bir göl köyü Apolyont yani Gölyazı.. Huzurlarinizda festivalimizin 2. Gün Varış noktası
(link)

Osmanlı döneminin mimarisini her solukta yaşayabileceğiniz Cumalıkızık, köyü ziyaret edenleri adeta eski zamanlara götürüyor… 3. gün Varış noktamız...

httpwww.iambursa.tvhabercumalikizikta-gecmise-yolculuk

Scudo
Bekliyoruzzz.... Festival sonrası Erdek planlamışsınız. Tebrik ederim. Yalnız küçük bir uyarı yapmak isterim. ERdek dönüşü Otobüss ile dönmeyi düşünüyorsanız. Erdekten otobüsler sorun yaratmaktadır.

erdek dönüşü bursa ya kadar pedallayıp yenikapıya feribotla geçmeyi planlıyorum..yeşil pedal gurubunuda etkinliğimize bekleriz

@Türker Üstün

Bende bir arkadaşımla istanbuldan gelmek istiyorum fakat okul durumum netleşmediği için başvuru yapmadım henüz.Az kişinin gelmesinden dolayı başvuru süresini uzatma gibi bir durum olabilir mi yada 2 kişi için bir istisna ?

Ben de İstanbul'dan katılacağım yalnız 28 Haziran'da Altınoluk'a geçip 4ü gibi Bursa'da olmayı planlıyorum. Özel arabam ile gideceğim. Rotası uygun olan arkadaş varsa beklerim..

Merhaba Faruk Bey, Kayıtları uzatılacaktır. Duyurumuzu pazartesi günü yapacağız. Saygılarımla

Geri