Scudo Sports

5-6-7- Agustos İstanbul - Kocaeli Kamplı Tur.. Hersey Hazır Yoldas Arıyrz

@Erol DEGERLI

off road yol yok.. ben war demedımkı usta :) turmuz full asfalt yol olacaktır.

Scudo
zaten trenle gidilmeyecek mi? arkadaş tuzladan geçerken bizim olduğumuz trene binebilir. böylece oraya kadar gelmesine gerek kalmaz. diye düşünüyorum :)

@umut çelebi

izmit treni tuzladan gecıyormu blmıyorum :) gecıyorsa oyle olabılır ama oncelıkle carsamba unu bulusmaya gelmek lazm.. tanısma ıcın

arkadaşlar ben izmitten katılmak istiyorum.patrondan izin alırsam (ki ihtimali yüksek) cuma gün tren garına sizi karşılamaya gelirim ve beraber geçeriz kefkene ;)

@Onur251

tuzla durağında duruyor adapazarı ekspresi.:)

bu arada bisikletlerle mi gelceksinz buluşmaya?

@umut çelebi

Kim nasıl isterse oyle gelsn bence.. benım ıs cıkısı olacak.. bısıkletle gelemem :)

Kocaeli Kamplı Tur...

KESINLER
1. Onur Bozkurt
2. Kasif
3. Gamerasi
4. koraycan
5. umut çelebi
6. nevra demirhan
7. anıl taşdemir

TAKIP EDIP GELMEYI DUSUNENLER

1. Mecit Öztürk
2. Erol Degerli

En gec Saat 08:00 da Haydarpasa Tren İstasyonu'nun onunde bulusuyoruz..

arkadaşlar ben izmitte kalıyorum.isteyen perşembe akşamından çıkıp gelebilir.buyrun gelin, misafirim olun.ertesi gün de tren garından diğer arkadaşları karşılar, kandıraya doğru pedallarız..(öğrenci evi, resmi bir ortam değil yani ;) dileyen onurdan numaramı alabilir.

• Beğen
Tepkiler: Onur251
@Anıl Taşdemir

mecit ozturk bursadan katılacaktı.. eger dılerse senınle baglantı kurmasını saglayablırım.

benim durumum bu aksam netlesecek arkadaslar.Evli bir adam olarak esime de sormam gerekiyor bu turu.Eger izin cikarsa izmitte kalabilirim benim acimdan istanbula gitmekten cok daha iyi olur.Umarim ben de katilirim.Sizinle tanisip pedallamak cok isterim.

@Onur251

merhaba,
ben yanlış anlamışım sadece koylara giderken var demişsiniz...
çarşamba gunu nerede buluşacaksınız? iyi bir fikir gibi geliyor buluşmaya katılmak isterim

selamlar...

((koylara gıderken off road yollar war.. Tekerlerınizi ona gore secın derım arkadaslar.. ama kandıra kefken yolu duz asfalt.. rampalar bıraz fazla.. ama dınlenerek gececegız..

Tura gelecek arkadaslar turdan once gorusme ayarlayacagım. telefonnlarınızı yazarsanız sevınırım...))

@Erol DEGERLI

saat 20:30 da emınonunde.. kadıkoy vapur ıskelesi onunde bulusuyruz. ( avr. yakası)

Buluşma noktasına bisikletle geleceğim...
Tanışma faslı bittikten sonra Sarıyer tarafında doğru ufak bir tur için niyetliyim. Bilginize...

@Oktay Yıldız

eger bısıkletın ve vucudun hazırsa beklerıs tabıkı... saat 10:00 gıbı izmit de oluyoruz. tren ıstasyonundan bızı karsılarsın..

anıl arkadasımız gece surusunde bır kaza gecırmıs bu yuzden tura katılamıcak ama yınede bızı ızmıtte karsılayacagını soyledı. sende anılla bırlıkte bızı tren ıstasyonundan karsılarsın beraber kerpeye gecerız.

Kocaeli Kamplı Tur...

1. Onur Bozkurt
2. Kasif ( katılım durumunuzu foruma yazarak onaylarsanız sevınırım )
3. Gamerasi
4. koraycan ( katılım durumunuzu foruma yazarak onaylarsanız sevınırım )
5. umut çelebi
6. nevra demirhan
7. oktay yıldız
8. mecit ozturk
9. erol degerli

onur kardeşim ben katılamıycağım sanırım çok özürlerimi sunarım herkeze.ramazandan sonra olursa takipteyim tur için organizasyon için tşk ederim.katılcak arkadaşlarada iyi yolculuklar kazasız pedallar dilerim.

Geri