Scudo Sports

5-6-7- Agustos İstanbul - Kocaeli Kamplı Tur.. Hersey Hazır Yoldas Arıyrz

ben de gelmek istiyorum!
bu durumda çadır getirmiyoruz yiyecek içecek yolda ve kampta halledilecek galiba, öyle anladım!
uyku tulumu ve mat getirmek gerekir mi?
bu ilk kamplı bisiklet turu olacağı için benim için neyi sormam yahut sormamam gerektiğini de bilmiyorum! :)
sedona 751 i yeni aldım, geçen haftasonu GOP tan yolaçıkıp rumeli fenerine dek gidip geldim ve sanırım performansım buna yeter diye düşünüyorum, benden değil sevgili sedona'dan, ona güveniyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Onur251
Scudo
@nevra demirhan

bisikletiniz iyi.. uyku tulumu cadır yerlerınde varmı bılmıyorum :) ama eglence ıcın gıdıyrzz. guzel bir tur olacak.. sorularınızı burdan yazabılırsınz

bende gelmeyi düşünüyorum öyleyse. sanırım kamp yerinde mat vardır. zaten çadır varsa uyku tulumuna gerek yok.:)
ayrıca sizin bisikletler yol mu mtb mi? ve kask takıyomusunz? :)

@umut çelebi

Benim bisikletim Sedona 781 (2009). Ben kask kullanıyorum...

Kask herkesde var.. kask olmadan olmaz.. benım bısıkletımde kron xc 1000.. gruptda yolcular warsa dıger bısıkletlere uyacak arkadaslar.. guzel ve duzenlı bır sekılde yolculuk edecegız.. Birlikte gidip birlikte donecegiz..

Kocaeli Kamplı Tur...

KESINLER
1. Onur Bozkurt
2. Kasif
3. Gamerasi
4. koraycan
5. umut çelebi
6. nevra demirhan

TAKIP EDIP GELMEYI DUSUNENLER

1. Mecit Öztürk
2. Erol Degerli

En gec Saat 08:00 da Haydarpasa Tren İstasyonu'nun onunde bulusuyoruz..

kasksız olmaz!
bisikletten önce kaskım vardı :)
o zaman ben şişme matımı derdest edip çantama atayım, uyku tulumu bu sıcakta bedene zarar zaten!
cuma sabah 8 de haydarpaşa garında buluşulacak,
pazar günü dönüş saati kaç gibi olur bir tahmin var mı?

@umut çelebi

daha vakıt var.. kask al öyle gel usta.. uzun yola cıkıyoruz.. şart yani

@nevra demirhan

pazar gunu aksam donerız en gec saat 19:00

Tura katılacak olan arkadaslar bana ozel mesaj veya facebookdan cep telefonlarını verebılır mı.. cuma aksaklık olmasın dıye net konusucam

bisiklet olarak scott sportster 40 veya 50 yeterli mi araziye ince gelmesin tekerlekler ben yeni bisikletim ile katilmak isterim ama daha bisiklet yok alicam 1-2 gune fakat kondisyon var merak etmeyin :D

koylara gıderken off road yollar war.. Tekerlerınizi ona gore secın derım arkadaslar.. ama kandıra kefken yolu duz asfalt.. rampalar bıraz fazla.. ama dınlenerek gececegız..

Tura gelecek arkadaslar turdan once gorusme ayarlayacagım. telefonnlarınızı yazarsanız sevınırım...

KERPE ÇADIR KAMP

*TÜM ÇADIRLARIMIZ KAMELYALIDIR.(MASA&SANDALYELİ)
*TÜM ÇADIRLARIMIZ SUNDURMA ALTINDADIR.
*GÜNEŞ ENERJİSİ İLE SICAK SU (ŞEBEKE SUYU)
*KAMP ALANI İÇİNDE MARKET&BÜFE
*24 SAAT GÜVENLİK
*ORTAK KULLANIM DUŞ/WC SICAK SU
*HER ÇADIRA ÖZEL ELEKTRİK
*KAMP ATEŞİ AKŞAM AKTİVİTESİ
*UMUMİ BUZDOLABI İMKANI
*UMUMİ ÇAMAŞIR MAKİNASI İMKANI
*ORTAK BULAŞIKHANE
*OTOPARK
*WIRELESS KABLOSUZ İNTERNET
*AÇIK KAPALI ÇAY BAHÇESİ
*OYUN SALONU(Tavla-Okey-İskambil ücretsiz)
*ÇOÇUK PARKI
*ÜCRETSİZ MANGAL TAKIMI İMKANI
*TELEVİZYON ODASI
*DENİZE SADECE 100 mt MESAFE
*KENDİ ÇADIRI İLE GELENE ÜCRETSİZ MASA&SANDALYE

ÜCRETLERİMİZ

*3 KİŞİLİK KİRALIK KAMELYALI ÇADIR GÜNLÜK 45 TL

*3 KİŞİLİK KİRALIK KAMELYASIZ ÇADIR GÜNLÜK 40 TL

*KENDİ ÇADIRINIZ OLURSA GÜNLÜK 30 TL

Kalacagımız yer burasıdır arkadaslar.. Oldukca guzel bır yer.. gıdıp gordum.. Fotograflarına bakmak ısteyenler ıcın :

(link)

güzel yer gibi hoşuma gitti:) cumaya kadar kaskımı alıp gelicem inş :)

0506 795 34 08
özel mesaj atamıyorum daha. evet bi görüşme olursa gelirim.:)

bende işlerimi ayarlayabilirsem gelmeyi çok isterim , sanırım yanınıza uyku tulumu mat filan almayacaksınız bu noktada biraz kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bisikletin arkasına heybelerimi takmalıyım yoksa bi sırtçantası yolculukta beni rahatsız eder mi ? birçok defa bisikletle uzun tura çıktım ama hep heybe kullandım uzun yolda sırt çantası rahatsız eder mi ?fikri olan paylaşırsa çok sevinirim .

• Beğen
Tepkiler: nevra demirhan
@Gökay Akçay

walla kandıra yolu gordugum kadarıyla bıraz zorlu.. arka taraftakı heybe senı yokuslarda bıraz zorlayabılır.. cadır kampın ozellıklerını arastırdıklarımı konuya aktardım.. uyku tulumu war mı yok mu bıllmıorm malesef .s

Tura gelecek veya gelmeyı dusunen arkadaslar mobil telefonlarınızı bana ulastırırsanız sevınırım gorusme ayarlamaya calısıyorum... iyi forumlar..

@Onur251

Merhaba Onur,

halihazırda tam kararımı veremedim
sabah 8 de Hpaşa beni dusunduruyor ve offroad kısmı bisikletime pek uygun degil...
telefonumu tam kararımı vermeden sana yollayacagım (yarın kesinleşir)
Selamlar,

Geri