Scudo Sports

5-6-7- Agustos İstanbul - Kocaeli Kamplı Tur.. Hersey Hazır Yoldas Arıyrz

GUNLUK OLARAK GEZECEGIMIZ YERLER

SARISU

Kandıra’ya 8 km. uzaklıkta ve Babaköy sınırları içindeki Sarısu deresinin, Karadeniz’le birleştiği yerde kurulmuştur. Sakince süzülüp gelen Sarısu Deresi’nde sazan, levrek, kefal ve çeşitli tatlı su balıkları avlanabilmektedir. Sarısu deresi, 1km. uzunluğundaki sahile paralel akarak kum bitiminde denize kavuşmuştur. Bu haliyle harika bir görüntü bir ortaya çıkarmaktadır.

PEMBE KAYALAR

Karadeniz kıyısındaki bir başka şaşırtıcı güzellik te Pembekayalar’da karşınıza çıkar. Kandıra’ya bağlı Kovanağzı köyünün yanıbaşındaki koya indiğinizde şaşkınlığınızı gizleyemiyeceksiniz. İnanılmaz güzellikteki anıt kayalar geometrik bir düzen içinde şekillenmiştir. Kayaların bir kısmı pembedir. Pembekayalar hafta sonlarında güneşlenen, bisiklete binen ve balık tutup piknik yapanları konuk ediyor. Kıyı şeridi boyunca yürüyüş de yapabilirsiniz.

Denize girmek için çevredeki en ideal koy Kovanağzı’dır. Koy kuzey rüzgarlarına kapalı, dalgasız ve güvenlidir.

Sahil şeridi boyunca sıralanan çay bahçeleri ve cafeler soluklanmak imkanı veriyor.

Scudo
merhabalar bursadan katılmak istesem istanbula ne zaman gelmeliyim benim aççımdan gidiş-dönüş güzergahı nasıl olacaktır?

@mecit öztürk

Zaman probleminiz yoksa ayın 4'ünde İstanbul'da olmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

aslında istanbulda arkadaşım var ancak kendisi gaziosmanpaşada kalıyor ancak tur başlangıç noktasına varmam nasıl olur?

@mecit öztürk

Ben Bahçelievler'de oturuyorum..
Dolayısıyla benim de toplanma noktasında (Eminönü vapur iskelesi) gitmem için 15 km bisiklete binmem gerekiyor... Gaziosmanpaşa'dan da çok farklı olmayacaktır...

Olur da gelirseniz, toplanma noktasına beraber gideriz...

Bende Zeytinburnu'nda ikamet ediyorum.. bende emimonune kadar pedal cevırecegım.. sahil yolundan en fazla sakin bir sekilde 40 dakika suruyor.. Yarım saat de denebılır aslında.. Ayın 4unde burda olabılırsenız. 5inde avrupa yakasından katılacaklarla bırıklıkte iskeleden beraber hareket ederiz..

Bu arada aksama bulusacagımız yer ve kalacagımız yerlerın fotograflarını facebook adresime atacagım..

www.facebook.com/onur.bozzkurt

madem öyle diyorsunuz hem bana gaziosmanpaşadan eşlik edecek bir arkadaşta var bu akşam istanbuldaki arkadaşımla konuşacağım umarım 4ünde müsaittir ve bu tura ben de katılırım.Akşam facebooktan bakacağım.Şuan itibari ile kaç kişiyiz?

@mecit öztürk

eger sende katılırsan kesin gelicekler 4 kisi oluyor.. Caner abiden de haber beklıorm o suan gelmeyı dusunuyor ancak bana net bır cevap vermedi.. Senin gelme oranın kesınse bana haber ver ismini yukarıya alırım..

Kocaeli Kamplı Tur...

KESINLER
1. Onur Bozkurt
2. Kasif
3. Gamerasi

TAKIP EDIP GELMEYI DUSUNENLER

1. Caner Hocaoglu
2. Mecit Öztürk

istanbuldan vapurla kocaeli marinada inceksiniz sanırım sahilde ordan kandıra yoluna sapıp kefken kerpe güzergahında ilerliceksiniz.kerpede çok hoş bir yer vardı direk girişte.solda kalıyor çok temiz U şeklinde dizili çadırlar.çadırların onunde her birinin çardak elektirik salıncak ve ateş alanı vardı tahmin ettiğim yerde çok güzel bir yer tavsiye ederim imkanım olursa katılmak isterim.bakalım ozamana kadar zaman var daha..

• Beğen
Tepkiler: Onur251
@Onur251

merhaba,
kondisyon olarak gayet fit durumdayım 164km/gun rekorum averajda 75-80km/gun tahminen kaldırırım bu seruveni :)
diğer arkadaşların sordugu soruları ben de soracagım (belki de goremedim);
maaliyet
tam tarih
guzergah
halihazırda bos yeriniz var mı?
Tuzla da oturuyorum nerden katılabilirim
vs vs...

• Beğen
Onur merhaba,

Kardeş ben gelemiyeceğim. Beni listeden düşür istersen. Cuma günü için çalışıyorum ve izin alma durumu mümkün değil gibi. Başka bir turda görüşürüz artık. Tura katılacak arkadaşlara şimdiden bol eğlenceleri ve iyi turlar.

• Beğen
@Erol DEGERLI

Tam tarih 5 Agustos sabahı yola cıkıyoruz.. Siz tuzladan nasıl kadıkoye gelıceksınız.. bu konuda bılgım gercekten yok :D Ama 5 agustos sabah 08:00 a kadar haydarpasa istasyonu onune olmanız gerekıor.. sizi gelmeyı dusunenler kısmına alıorm.. tekrar yazıp kesın bılgı verırsınz.. Maliyet olarak 100 tl yeterlı olucak.. Kisisel ihtiyaclar icin ne kadar harcarsınz bılemem..

@koraycan

sizide listeye yazıorm.. Kesin konusmadınz ama kesine yakındı :) ilerleyen gunlerde tekrar blgı verırsnz.

Kocaeli Kamplı Tur...

KESINLER
1. Onur Bozkurt
2. Kasif
3. Gamerasi
4. koraycan

TAKIP EDIP GELMEYI DUSUNENLER

1. Mecit Öztürk
2. Erol Degerli

tam kesin değil ama katılmayıda çok istiyorum belli sebeblerden dolayı katılmama durumlarım var kesin olursa mutlaka sizi bulurum onur kardeşim.izinizdeyim..:)

@umut çelebi

otoyoldan gdebılırz ama ole de hos olmaz.. hem cok yorulurz ve eglenmeye enerjımız olmz.. nokta atısı yapıcaz. oraya kadar pedal cevırmeye gerek yok.. orda eglenerek pedal cevırırz..

otoyoldan daha çok beykoz üzerinden karadeniz sahiline çıkılabilir. ordan da sahil yollarından güzelce gidilebilir. daha önce o yol üzerinden şileye kadar bir yolculuk yapmıştım çünkü. güzel dağlık yollar.

ama sizin dediğinizde doğru tabi eğer orada gezilcekse.

• Beğen
Geri