Scudo Sports

48 Vites | Bazı Bisiklet Videoları - Kanalları

48 Vites

Üye
Tepki
49
İsim
48 Vites
Bisiklet
Salcano
Hepinize iyi geceler. Bu açtığımız ilk konumuz olacak heyecanlıyız :) Lafı fazla uzatmak istemiyorum.

Geçen günlerde kanalımıza bir video yükledik ve bu videonun altı destekleyenlerden çok desteklemeyenler ile, küfür ve hakaret edenler ile dolup taştı. Belki aranızda izleyenler vardır ancak bir de size sormak, sizin görüşlerinizi almak istedik doğrusu.

Biz naçizane olarak "bisikleti anlatmak, doğru kullanımına teşvik etmek" amacıyla bu kadar emek harcıyoruz. Bunu ilk videomuzdan son videomuza kadar görebilirsiniz. Ancak bu tarz insanlar ve bu insanların yüklediği videolar canımızı çok sıkıyor haliyle. En basitinden Youtube' da küçük yaşta çok fazla kardeşimiz var ve kötü örnek olmaktan başka bir şey yapmıyorlar. He bir de insanların canlarını hiçe sayıyorlar bunu da unutmayalım...

O "malum" kanalın adını vermem etik açıdan hoş olmaz şimdi ama denk gelmişsinizdir diye düşünüyorum.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz. Hepinize bol pedallar..

Bu da videomuzun linki :

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
Ben kanalınıza üyeyim. Izledim de bir çok videonuzu. Ilk başta 48 vitestiniz 2×24
Şimdi kaç vitessiniz 24 arkadaşınızın dağ sizin yol 20 mi 18 bilmiyorum. 44 mü 42 misiniz şu anda.
İsminize sadık kalmadınız.
Mesele Iki teker bir adam var hala 2 teker bir adam 4 teker ya da 3 adam olmadılar.

Videolarınızın birinin altına başka bir izleyici abi mazgala düşme videosu çeker misin yazmış.
Gidip mazgala düşmüşsünüz. Tekeriniz patlasa jantınız yamulsa daha da fazlası kaşınız gözünüz yer değiştirse 3 5 daha fazla takipçiden daha mı iyi olur? Resmen çocukça bir davranış. O videodan somra herhalde 12 14 yaşında filansınızdır dedim kendi kendime.

Yolda giderken arabaların eksiklerini ve yaptığı hataları ekliyorsunuz ama sizin yaptıklarınız? Araba sizi tanımıykr doğru da hangi bisikletçiyi tanıyor zaten? Hadi bunu geçtik sindirdik de sizin eleştirdiğiniz yanlışlar siz araba ve de karşıdaki araba iken olması gereken yanlışlardan.
Hızlı olam araç yol hakkını alıyor kırarken. 45 60 ile gidiyor. Siz 25 30. Sizin geçmenizi mi beklesin?

Eleştiriler sizi geliştirmeli. Arda Turanın yaptığı gibi polemiğe girmeyin.
Elinize sağlık zamanla gelişecektir elbette

@48 Vites Kanalınızı 3 aydır takip ediyorum. Gerçekten bisikletle ilgili güzel ve yararlı videolar çekiyorsunuz tebrik ederim. Malum kanal neden 33.000 abone? Küçük dostlarımız ön kaldırma, merdivenlerden inme vb. şeylerden hoşlandığı için bu tarz kanallara yöneliyor. Şu an bulabildiğim en mantıklı nedenin böyle olduğunu düşünüyorum. Kanalınızda yine de bazen argo konuşmalar ve büyük hatalar olabiliyor.

@Hastateker Mazgala bilerek girmedim, öyle bir şey de yapmam prim vs. adına. Şimdilik bunu belirtmek istedim. Teşekkür ederiz zaman ayırdığınız için. İyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Yakup.aykl
Küfür kıyamet bastırılmışlıktan kaynaklı. Kafa yormayın. Düzelmez.

• Beğen
Tepkiler: 48 Vites
Merhaba öncelikle sizi takip ediyorum videolarınız çoğu güzel ama özellikle geçen izlediğim bir video 2 şeritli bir yolda sol şeride geçiyorsun ve "vitesi düşereyim arkamdaki beni beklemek zorunda" böyle bir lüksün yok malesef arkadaşım çok yanlış biliyorsun orda araba sürücüsü sağdan gitsene derken sana çok haklı ve sen bunu youtube atıyorsun sanırım kötü örneklerden biride sensin sağdan gidip sola dönüceğin zaman durman gerek sol şeridi yavaşlamazsın diye biliyorum sağ şeridi istediğin gibi kullanabilirsin ki bu sağ şeridi kullanabilirsin yanlış biliyorsam düzeltin "vitesi düşereyim arkadaki beni beklemek zorunda" en azından bunun yanlış olduğuna eminim

• Beğen
Tepkiler: Burakcycle
@MelihB
Dedigin videoyu ben de gormustum youtubede. Normalde izlemem bisiklet kanalk ancak bakalim ne olmus diye girmistim videoya. Soldan soldan gitmek nedir anlamis degilim cidden hakliymis gibi atilmis bir de video. Sen millete okuz vs demissin orda da okuzluk yapan sen olmussun. 1.si O hizla sol seritten gidemez hicbir araç. 2.si sola doneceksen donuse yakin zamanda arkani kontrol ederek donersin. Kimse kimseyi de beklemek zorunda degildir ayrica adı üstunde trafik ki sol seritte bu mümkün degil. Dua et kavga cikarmamis sag seritten giden adam iki laf edip gecip gitmiş.

Eminim araba sürücüsü sen olsaydın aynen şunu derdin "hey Allah"ım yarabbim çarptığımız zaman biz çarptı oluyoruz sabır.." full ekipmansın bisikletin güzel dünya güzel ama senin fikirlerinde o "yanlış örnek" diye belirttiğin youtuberler gibi tabikide bisiklet sürmek hepimizin hakkı ama saygılı olmalısın sol şerit hızlı giden araçlar için ve sen saygı göstermek zorundasın arkadaşım

Bu başlıkla beraber kanalınızı gördüm. Birkaç videonuzu da izledim.
Yaptığınız kural ihlalleri ve birkaç videoda duyulan küfürlü ve argo konuşmalar ile konu başlığında yazdığınız "bisikleti anlatmak, doğru kullanımına teşvik etmek" amacı çelişmiyor mu?

Merak ettim, sahiden ne amaçlıyorsunuz?
Kırmızı ışıkta geçmek mi mesela doğru kullanıma teşvik anlamına geliyor?

Umarım videolarınız kural ihlallerinden, argo ve küfülerden arınarak gerçekten bisiklet kültürünü anlatmak konusunda sıklıkla ziyaret edilen bir kanala dönüşür.

Selamlar 48 Vites,
100 aboneniniz olduğu zamandan beri neredeyse tüm videolarınızı izlemiş biri olarak trafik kuralı hataları yaptığınızı, bazen de küfür ettiğinizi görüyorum. Trafikte kurallarıyla bisiklet sürmeyi öğrenmek istediğim için videolarınızı izledim ama trafikteki yaptığınız hatalar biraz fazla gibiydi. Elbette İstanbul'da bisiklet sürmek zor ama bu sürücüler ile birlikte olduğumuz için saygı duymalıyız.
Videolarınız gerçekten zevkli, ama VLOG lardansa, öğretici videolar çekilmesi bence daha çok bisiklet sevdalısını kanala çekebilir. Sevgiler, saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Glabel
Geri