Merhabalar,
Yurt içinde ayağıma uygun SPD bulamadığım için yurt dışından getirttiğim 46 numara MTB için SPD uyumlu ayakkabıyı satmak istiyorum. Satma nedenim ayağıma küçük gelmesi ve 47 numarasını alacak olmam. Geri göndermek yerine ayağına uyacak birisinin faydalanmasını umuyorum.
Ayakkabının markası Louis Garneu, Laurentides modeli
Bağcık sistemi: 2 cırt-cırtlı
Taban: Termoplastik ayrıntılı bilgi için (link) linkine bakabilirsiniz...
Burun çivileri: 2'şer adet mevcut, anahtarı dahil.
Ağırlık: 370 gr civarı tek[hassas tartım olmadığından tam rakam veremiyorum.]
Eergo grip özelliği ile ayağı iyice kavradığı ve rigid termoplastik taban ile maksimum kuvvet aktarımına sahip olduğu katalog bilgileri içinde yer almakta...
Yüksek nefes alma ve kolay yıkanabilme özelliği ile arazi kullanımı için ideal olduğu da üretici firma tarafından dile getirilen bir özellik olarak karşımıza çıkmakta...
Ayakkabıyı ben çok beğendim ancak ayağıma küçük geldiği için 47 numarasını almayı istiyorum. Kargo dahil 165 TL'den satıyorum. İstanbul içinde olanlara gösterme ve elden teslim şansı bulunmakta...
İlgilenenler ayrıntılı bilgi isteyenler bana forum harici beldemir@gmail.com e-posta adresinden bana ulaşabilirler... Özel mesaj atma yetkim bulunmamakta...
Ayakkabının fotolarını altta görebilirsiniz...
1- 30 cm cetvel yanında ölçek olarak konulmuştur...
(link)
2- Önden görüntü
(link)
3- Üstten görüntü
(link)
4- Taban burun tarafı; dişlerden kullanılamadığı rahatlıkla görülebilir.
(link)
5-Taban topuk tarafı; dişlerden kullanılamadığı rahatlıkla görülebilir.
(link)
6-Burun vidaları ve vida anahtarı[Toe spike diye geçiyor...]
(link)
7-Yan-dış görüntüsü
(link)
8-Yan-iç görüntüsü
(link)
9-46 Num. ayakkabı içi görüntüsü
(link)
10- Katalog görüntüsü 1; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
11- Katalog görüntüsü 2; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
12- Katalog görüntüsü 3; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
Fotoların boyutlarını ve dizilişlerini ideal şekilde ayarlayamadım, kusurum var ise moderatörlerden özür diliyorum. Fotoların daha ayrıntılılarını alttaki link üzerinden görebilirsiniz...
(link)
Yurt içinde ayağıma uygun SPD bulamadığım için yurt dışından getirttiğim 46 numara MTB için SPD uyumlu ayakkabıyı satmak istiyorum. Satma nedenim ayağıma küçük gelmesi ve 47 numarasını alacak olmam. Geri göndermek yerine ayağına uyacak birisinin faydalanmasını umuyorum.
Ayakkabının markası Louis Garneu, Laurentides modeli
Bağcık sistemi: 2 cırt-cırtlı
Taban: Termoplastik ayrıntılı bilgi için (link) linkine bakabilirsiniz...
Burun çivileri: 2'şer adet mevcut, anahtarı dahil.
Ağırlık: 370 gr civarı tek[hassas tartım olmadığından tam rakam veremiyorum.]
Eergo grip özelliği ile ayağı iyice kavradığı ve rigid termoplastik taban ile maksimum kuvvet aktarımına sahip olduğu katalog bilgileri içinde yer almakta...
Yüksek nefes alma ve kolay yıkanabilme özelliği ile arazi kullanımı için ideal olduğu da üretici firma tarafından dile getirilen bir özellik olarak karşımıza çıkmakta...
Ayakkabıyı ben çok beğendim ancak ayağıma küçük geldiği için 47 numarasını almayı istiyorum. Kargo dahil 165 TL'den satıyorum. İstanbul içinde olanlara gösterme ve elden teslim şansı bulunmakta...
İlgilenenler ayrıntılı bilgi isteyenler bana forum harici beldemir@gmail.com e-posta adresinden bana ulaşabilirler... Özel mesaj atma yetkim bulunmamakta...
Ayakkabının fotolarını altta görebilirsiniz...
1- 30 cm cetvel yanında ölçek olarak konulmuştur...
(link)
2- Önden görüntü
(link)
3- Üstten görüntü
(link)
4- Taban burun tarafı; dişlerden kullanılamadığı rahatlıkla görülebilir.
(link)
5-Taban topuk tarafı; dişlerden kullanılamadığı rahatlıkla görülebilir.
(link)
6-Burun vidaları ve vida anahtarı[Toe spike diye geçiyor...]
(link)
7-Yan-dış görüntüsü
(link)
8-Yan-iç görüntüsü
(link)
9-46 Num. ayakkabı içi görüntüsü
(link)
10- Katalog görüntüsü 1; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
11- Katalog görüntüsü 2; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
12- Katalog görüntüsü 3; renklerden güneş bile görmediği kontrol edilebilir.
(link)
Fotoların boyutlarını ve dizilişlerini ideal şekilde ayarlayamadım, kusurum var ise moderatörlerden özür diliyorum. Fotoların daha ayrıntılılarını alttaki link üzerinden görebilirsiniz...
(link)