Scudo Sports

450-600 TL Arasında bisiklet önerisi ?

Tepki
20
İsim
Murat dyym
Başlangıç
1976—77
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Single Speed
Arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum 450/ 550 en fazla 600 tl civarında

Hızlı gitsin şekli güzel olsun ve bu fiyatta olsun

ng 650 geldi aklıma ama hepsi farklı fiyat 400 tl'yede var 650 tl'ye de.

boy 1.70 kg 68 istanbulda yaşıyorum hani jant 24 mü 26 mı olmalı bana uygun olan hangisidir ve evet bu siteden sipariş verebilirsin dediğiniz bu işten anlayan birisi var mı ?

eminönündeki bisiklet çarşısına gidicem en sonunda kazıklanmak istemiyorum :)

Yardımlarınızı beklıyorum

Scudo
NG 650 alabilirsin o fiyata başka alternatif de yok zaten 26 jant NG 650 uygun olacaktır Sirkeci'deki Salcano bayisinde bulabilirsin.

Mosso Wildfire var o fiyat seviyesinde

peki sağolun

Estetiği çok güzel ve üzerinde emeğimiz bulunan bir bisikletimiz artık bize orta seviye geldiğinden satılıktır. Kron XC 250 modeli, üzerinde kitlemeli maşa XCM var. Suluk suluk kafesi var. Elcikleri değişti, fren bacakları değişti. Bütçenize uygun. Pazarlık da yapabiliriz. 2. el MTB ilanlarında Kron XC 250 sarı renk 18" diye görebilirsiniz. Fiyatta anlaşırız.

@Emre Sefa SEFER
Emre beyin verdiği kron ilanı üzerindeki aksesuar ve masayla oldukça uygun bi seçim bence
@Murat Duymaç

İkinci el 241 sv 550 lira en babası 210 v de alabilirsin 210v de sram x4 var yani alivio denginde ama 210 v iyi kondisyonlu sürücü ile manyak şekilde uzuyor bazen 210 v yi sürüyorum depodan çıkarınca benimkinden hafif geliyor :D

bence 1 ay daha bekle unkapanı saraçhanede istediğin fiyata bulursun sezon sonu olduğu için baya indirimli fiyattan bulursun ben 2013 12.ayda 549 tl olan bianchi alto modelini nakit 380 tl aldım satış olmadığı için baya indirim yapıyorlar bide nakit olunca hemen alırsın

Geri