Scudo Sports

44 cm 48 cm kadro boyu yardim eder mİsİnİz?

Barış Y.

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Ghost
Merhaba arkadaşlar,forumda kadro boyları ile ilgili konulara göz attım bana uygun kadro boyu 46 cm yani 17.5" civarı lakin alacağım bisikletin istediğim kadro ölçüleri yok.Fiyat konusunda anlaşabildiğim tek bir yer var ve orada da 2 çeşit kadro boyları mevcut,istediğim kadro boyunu getiremiyorlar.Sorum şu,ellerinde mevcut olan 44 cm ve 48 cm olan kadro boylarından hangisi bana daha uygun olur ? Bu ikisi arasında seçim yapsam çok problem yaşar mıyım ? Boyum 178

Bisikleti eklemeyi unutmuşum

(link)

Ghost SE 1150

Scudo
2 seçeneğiniz var ise ve bisikletiniz şehir bisikleti ise 48 cm'i seçmenizi öneririm.

@Barış Y.

Almayı düşündüğünüz bisiklet hangisi acaba? Bence boyunuza göre 48 kadro uygun ama.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@aertan

Eklemeyi unutmuşum ghost SE 1150 alacağım bisiklet

Ghost SE 1150 Alacağım bisiklet arkadaşım

dağ bisikleti konusunda pek bilgi sahibi değilim.
bilenler cevap verecektir.

Boyumuz hemen hemen ayni. 18" de, 19" de, 16.5" de kullandim. 44 cm 17.3", 48 cm ise 18.9". Arazide bisiklete rahatlikla hakim olayim, manevra rahat olsun diyorsaniz 44 kadro idealdir. 48 cm büyük gelebilir. Tabi ki bacak ici boyunuz ve genel olarak vücut hatlariniz da önemli. Yalnizca kadro boyunu degil, üst boru uzunlugunu da cok dikkate almalisiniz secim yaparken. Su an 19" (48cm) kullaniyorum, bacak boyu ile sorun yasamazken üst boru uzunlugu biraz ugrastirmisti.

@Murat Bulut

Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim.

Geri