Scudo Sports

42.000 liralık bisikleti 420 liraya satarken enselendi :D

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
(link)

(link)
http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/09/WATSON_00004345-074-630x419.jpg

theguardian'ın haberine göre bir hırsız Vuelta turunda Orica-Greendge takımından çaldığı 12.000 € (42.000 tl)değerindeki Scott-Foil bisikleti ispanyanın ikinci el ilan sitesinde 120 € ya satmaya çalışırken enselenmiş.

https://pbs.twimg.com/media/COxgpDqXAAAcSRF.jpg

Scudo
Hakikaten 42 bin liralık bisiklet mi olur. İşin suyunu çıkarmışlar.. Demekki hırsızları yakalamak için fiyatı yüksek tutuyorlar.:):)

Tamam bilmiyorsun kardeşim ama, insan çaldığının en azından sıfır fiyatına bakar kaç paraymış diye. IQsu epey sıkıntılı biriymiş.

@enqinHLC Çok güldüm, intikam gülüşü gibi olmuş :)

Fiyatı hep büyüteçle bakıyorsunuz, Türkiyede örnek veriyorum, 10 Bin TL, Dolar, Euro kullanan bazı yerlerde ise 10 Bin Euro'ya denk yani o ülkeler bir Türk Lirası 3.6 Euro/Dolar değil. Demek istediğim ekonomik güçlerine göre rakamlar denk, ama bizim ülkemiz de döviz kuru böyle giderse halimiz pek iyi değil. İnşallah anlatabilmişimdir, o kadar da pahalı değil yani. Türkiye'de 14-15 Bin TL bisiklet de satılıyor çoğu markada belki daha fazla değil mi? Ha onlarda 12, 13,14 bin Euro/Dolara satıyorlar.

;) ;) Hırsıza gelince, kafa yapısı ilginçmiş.

"olm iyi bişeye benziyo bu 120 az sanki" demiş arkadaşı,
buda demiş ki "noolcah yaw pisihlet işte 1000 mi yazak"

@Osman Tuğrul
Dogru soyluyorsunuz kur konusunda.
2 ay once olsaydi kur 2,75 iken, bu bisiklet haberi soyle cikardi:

"33.000.-TL lik bisikleti 120 Euro ya satarken yakalandi"

Ne kazik yiyoruz kur farkindan ve vergiden yahu! Aradan cikan 9.000 TL ye babalar gibi ne bisikletler alinir ;)
Ekonomi super sikmayin caninizi :p

Koca takımdan nasıl çalıyo la takım apartmanının bosrumuna kilitlemedenmi bırakmış lar o değil de ben çalsam ne satıcam lan sürerim :D

Burada olsaydı bir çok kişi parayı verir, çalıntı da olsa çatır çatır binerdi ve "ben almasam başkasıa alacaktı abi ne olcak yani?" derdi.Ha bir de "nasıl olsa takım bisikleti amaan kimsenin malını çalmadık ya çalan düşünsün" zihniyeti var.

Arkadaşımın bisikletini çalanlar da zaten 25Tlye satıyordu polis yakalamıştı. Şimdi İNTERNET var sağolsun her mal satılıyor, alınıyor

kim hesap soruyor, sorabiliyor ki?
malesef üzücü bir durum

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Bunun bi ust level olani,arkadasimin 600 liralik bisikleti vardi.ng650 hd.Calindi ve 1 hafta sonra bulundu.Bulundugunda uzerinde mavic crossmax slr jant ve 500 liralik sele italia slr vardi :D :D

@Ulaş Çavuşoğlu

Aynen benim öyle bisikletim olacak odama bir yatak daha atarim bisiklette orada yatar

Millet yorumlarinizi okudumda :) sayenizde hirsizda baya bilinclenmis oldu :) baya yaratici fikirler vermissiniz :)))))))

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Olaya bak :) Eleman hırsızlıkta ustaymış anlaşılan ama ticarette sıfır :) Zaten ticarette iyi olsaymış hırsız olmazmış heralde :)

@Ulaş Çavuşoğlu
Ya ulas her konuya nerdeyse yaziyorsun sorun degilde ama su LAN kelimesini birak her yerde kullanma.;)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Geri