Scudo Sports

4000-5000 TL Arası MTB

dramorey

Daimi Üye
Tepki
162
Bisiklet
Canyon
Merhabalar,
Bir süredir 29" mtb bakıyorum ama Türkiye'de istediğim gibi bir bisiklet bulamadım. Erdoğanlar bisiklette CUBE modelleri var ama donanım ve renklerini beğenmedim. Delta bisiklette de corretecler fiyatına göre donanımı çok düşük. En son canyon'a bakıyordum. Onun da beklemesi ve getirmesi çok zahmetli ve masraflı olacak gibi görünüyor. Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz marka, vodel ve bisikletcilerle var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@dramorey 5000 Civarina alinacak bisiklet cube bence. Ozellikle 2015 modeller uygun. Renk ve donanimlarini begenmediyseniz toplamak da bir alternatif.
Ben scott Scale 940 topladim. 5'i gecti ama donanim ve renk istedigin gibi seciyorsun.

Cube modellerini beğenmediyseniz, ben olsam şu iki modelden birini alırdım, karbon olan 5000 i biraz aşıyor ama pazarlıkla düşerler diye tahmin ediyorum :

(link)

veya

(link)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Selamlar,

bende Scott Scale 630 26" 2013 var. toplamda 10 gün sürmedim, fiyatı dışında etiketleri bile üstünde. isterseniz satmayı düşünürüm. Satma sebebim daha şehir içi ağırlıklı bir bisiklet ihtiyacım olması.
2016-04-02 21.37.51.jpg 2016-04-02 21.38.32.jpg 2016-04-02 21.37.40.jpg
Caner

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Canerarik Hocam dağ bisikletçiliğine hiç ilginiz yok mu? Bence bir kez de olsa deneyin. Vurun dağa taşa bu canavarı balkonda yatması hiç hoşuna gitmiyor.:)

@byhsyn34

Bence de bunu düşünün çok hoş bi bisiklet

Hocam hardtaili boşverip giant anthrm 27,5 lara bi bakın derim

Geri