Bence biraz daha para koyarak (50 lira kadar) amoeba hussar alın derim.Fiyatı 425 dolardı ama peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor diye biliyorum.
acele etmene gerek yok..2 ay daha bekle zaten kıs geldi.bidahaki yaza cok daha guzel bi bisiklet alabilirsin..yada arkadasımızında dediği gibi 50 daha koy, hussar al..iyi forumlar =)
@EMREEDE
50 koy degil 200 koyması lazım ..aradaki fark bu..
Arkadaşıma onerim ise iki bisiklet
Kron XC 500
ve Sedona Borla
ama piyasada Kron kalmadığını düşünüyorum..Zaten Sedona Borla donanım olarak daha iyi..Bulabilirsen Sedona Borla al.
Bence Kron XC500 alma neden diye soracak olursan Sedona Borla donanım olarak ondan daha önde, Sedona Borla bulamazsanız Sedona Vitra yada scud alın bu vitra modeli Borla'nın tıpatıp aynısı sadece adını değiştirmişler. Bir dahaki seneyi beklediğiniz zaman bu bütçeyle daha iyi bisikletler alamayabilirsiniz ve hatta bir dahaki yaza kadar bisiklete binmemiş olacaksınız. Kışın yerde kar ve şiddetli yağmur olmadıktan sonra turlar ve geziler devam eder ve daha keyifli olur. Bilgilerinize sunarım. Ayrıca bahsettiğiniz fiyat aralığında forumda çok güzel bisikletler satışı çıkıyor yada onları takip etmeniz gerek çok güzel bisiklet bulabilirsiniz yada bütçenizi biraz daha zorlayıp kron xc 1000 yada amoeba hussar alabilirsiniz. Benim tavsiyem bu şekilde olur.
2 ay bekle derim ben, sene sonunda cazip kampanyalar oluyor. yeni modeller geldiği için eski modeller indirime giriyor. buarada sende biraz daha para biriktirmiş olursun.
bence 150 ytl kadar daha ekleyip sedona sd 771 al 2007 modeli yok bildiğim kadarıyla ama mutlaka sıfırı vardır bildiğim kadarıyla fiyatı aşağı yukarı 550 ytl
eğer yol bisikleti alacak olursan >>>(link) <<< kendisi tam 400 ytl
adam benim sayemde bisikleti satacak ya, valla komisyonumu isterim yoksa bozarım pazarlığı millet bisikleti benim sattığımı falan düşünmeye başlayacak , kim bisiklet sorsa bunu öneriyorum
Sürekli asfaltta sürecekseniz size önerilen hiç bir marka modeli almayın derim. Yol bisikleti alın derim. 400 YTLYe sıfır bir yol bisikleti bulamazsınız, bulsanız da kalitesi bellidir. Öncelikle ihtiyacınızı belirleyin.
ne alırsan ala ama bianchi,beldeyama,bisan ve diğer market bisikletlerini alma parana yazık olur.herkezin önerdiği sedona borla,xc 500 biraz daha para verip xc1000 ,sedona 771 al ve almak için iki ay daha bekle ve kampanyadan al derim !!!
Kampanyalar bitmez. 2 ay sonra da biraz daha bekleyin şunun kampanyası olacak denilecek size. Ancak 400 ytlye alacağınız bisikletin maşası kilitlenme özellikle olmayacak. Bu yüzden biraz daha para koyun ya da biriktirin. Amoeba Hussar'ı öneririm.
sehir ici icin diyorum en iyisi slik lastiklerle mtb derim veya ben kaldırımlardan atlarım zıplarım ucarım ben diyorsanız scott voltageler tam size gore yol bisikleti filan sakın dusunmeyin sehir icinde kulanacaksanız...