O oz78tr Üye Kayıt 25 Mayıs 2008 Mesaj 42 Tepki 10 Şehir izmir 31 Temmuz 2011 #21 güzel bir bisiklet almıssınız ben de bianchi esprit vardı şehir bisikleti ile dağ bisikletini kıyaslamak yanlış olurdu
güzel bir bisiklet almıssınız ben de bianchi esprit vardı şehir bisikleti ile dağ bisikletini kıyaslamak yanlış olurdu
Tamer KAMIŞLI Forum Bağımlısı Kayıt 5 Temmuz 2011 Mesaj 1.175 Tepki 788 Şehir Eskişehir Başlangıç 2008—09 Bisiklet Sedona Bisiklet türü Şehir - Tur 31 Temmuz 2011 #22 Hayırlı olsun Tarz açısından ilk kez sizin kadar kararsız birini gördüm sanırım Şehir/Tur bisikleti derken, bi ara gönlünüz Yol bisikletine kadar kaymış, ardından dağ bisikletine karar kılmışsınız Güzel bir bisiklet almışsınız, güle güle kullanın Tepkiler: kıvanç özkarayel
Hayırlı olsun Tarz açısından ilk kez sizin kadar kararsız birini gördüm sanırım Şehir/Tur bisikleti derken, bi ara gönlünüz Yol bisikletine kadar kaymış, ardından dağ bisikletine karar kılmışsınız Güzel bir bisiklet almışsınız, güle güle kullanın