@semçanta
Öncelikle vakit ayırıp yaptığınız kum testi için teşekkür ederim. İlgilendiğinizi göstermek adına iyi oldu.
Ancak benim hala aklıma takılan bazı noktalar var.
1- İlk mesajımdaki, ikisi de 20 lt olan, Semçanta baykuş ve Decathlon 500 heybenin yanyana çekilmiş fotoğrafındaki bariz fark. Bu yalnızca fotoğraf ile sınırlı değil. Zira Decathlon heybeyi bizzat ben kullandığım ve tura birlikte çıktığım arkadaşımda da baykuş heybe olduğu için kapasiteleri arasındaki farkı gözlerimle gördüm. İçine sığan ve sığmayan malzemeleri şahsen tecrübe ettim.
2-
@Kuzbass ın da belirttiği konu. Buyrun 20 lt olarak satılan Decathlon 500 heybenin ölçüleri.

3- Heybeyi kullanan arkadaşım 20 yıldan uzun süredir dağcılık ve sportif kampçılık ile aktif olarak ilgilenmekte. 40 litrelik Deuter sırt çantasına rahatça sığan malzemenin 40 litrelik baykuş heybeye sığmadığını gözlerimle gördüm.
4- Çektiğiniz video ile baykuş heybenin net olarak 20 lt hacme sahip olduğunu kanıtladığınızı düşünüyorsanız neden sitenizde yer alan ürün açıklamasını 40 litre iken 35 litre olarak revize ettiniz? Aşağıdaki ilk link eski açıklamaya, ikincisi ise güncel olana aittir.
(link)
(link)
4- Son olarak baykuş heybe sahibi arkadaşım az önce aşağıdaki videoyu bana gönderdi. Paylaşıyorum.
(link)
Bunların ardından belirtmekte fayda görüyorum, heybeyi kullandık. Dolayısıyla iade ya da değişim gibi bir talep olmadı. Kaldı ki isteğimiz tatlı dilli bir açıklama ve belki bir özürden fazlası değildi.
Emeğinize, girişiminize ve yerli bir üretici olarak bu pazarda bulunmanıza saygı duyduğumu da belirmek istiyorum. Yazdığım tek bir satırda da Semçanta yı üç kağıtçılıkla suçlamadım. Ortada var olan bir hatayı düzeltmek isteme çabası ve insanları bilgilendirme isteği bu başlığın açılmasının nedenleriydi. Zaman ve emek harcayarak çektiğiniz video üzülerek belirtmek isterim ki beni pek de tatmin etmedi.