Scudo Sports

4 Temmuz pazar büyük hedef: uludağ

@Agamemnon

Atakanın km verilerine göre:
Güzelyalı, Güzelyalı arası 110,4 km
Toplam pedal çevirme süresi 7 saat 18 dakika
Max hız 63,1 km
Benim km verilerine göre:
Evden eve 131,7 km
Toplam pedal çevirme süresi 7 saat 57 dakika
Max hız 60,3 km
Ortalama hız 16,5 km
Evden yenikapı 4,5 km ve giderken 13 dakikada gitmiştik. 131,7 den 9 u çıkarısak 122.7 km kalır.
zaman olarakta 27 dakika düşersek 7, 30 dakika olur.
Bu durumda
Atakan Orhan
110,4 km 122,7
7.18 7.30
Yukarıdanda görüleceği gibi Atakanla aramızdaki 12 km farka 12 dakika düşüyorki buda aynı tura katılıp aynı zamanda hedefe ulaşan ve aynı zamanda tamamlayan 2 kişi arasında yaptıkları hıza bağlı olarak ortalama hız ve süre değişebiliyor. Dağın oteller bölgesi tahminim Tophaneden 30-35 km arası. Mola süreside sadece size bağlı bir olgu değil. Tura katılan diğer arkadaşlarınızada bağlı. Gezi anlatımında bu sorularınıza daha ayrıntılı yanıt bulabileceğinizi umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Agamemnon
Scudo
@Orhan Kılıç

Çok çok teşekkürler. gezi anlatımınızı heyecanla bekliyorum.

@uzaktr

Çok teşekkür ederim.
Ortalama hızımızı 9 km/h tutarsak 4 saat pedal çevirmemiz gerekiyor. Saat başına da 20 dk mola verirsek toplam 5 saat 20 dk'da zirveye ulaşılabilir gözüküyor.

İzmir'de Karşıyaka Karagöl parkuru Uludağ için iyi bir hazırlık olacak toplam 26 kmlik bir çıkış var.

@Agamemnon

26 km lik rampayı çıktıktan sonra belkide uludağa çıkıs süreniz düsündüğünüzden biraz daha az sürebilir. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler diliyorum. :in:

• Beğen
@Agamemnon

Tophaneden Uludağa molalar dahil 3 saate çıkılabilir(biraz daha zorlarsan 2.5 da olur) ya da kendi adıma konuşayım; çıkabilirim. ;) Ama dizlerimin sağlam olması gerekiyor. :/ :(

2 hafta önce oteller bölgesine 25 km uzaklıktan zaman tutmaya başlayarak molalar dahil tam 2 saate çıktım.Hatta buna çeşmelerin birinde karşılaştığım bir adamla yaptığım baya uzun bir muhabbet de dahil.

• Beğen
@uzaktr

Bülent haklısın ama ben ekibe uydugum için geç kaldım. Ferdi hareket etmek istemedim.
Kafama koyduğumu hep yapmışımdır. Yorgunluktan değil sadece hava ve yol şartlarından otobüsle döndüm. :)

Açık sözlülüğün için teşekkür ederim.

@uzaktr

Çok teşekkürler... Uludağ programımızı netleştirince forumda paylaşacağım. Kim bilir belki sizlerle de orada tanışma fırsatımız olur.

2 ay önce başlamış olduğumuz turların yazı, fotoğraf ve detayları aşağıdaki linkte.

(link)

@Agamemnon

Yeni yaptığımız bir plana göre Ağustos başında Uludağa yeniden çıkacağız ve bu sefer dağda bir gece geçirerek ertesi gün zirveye tırmanacağız. Her ne kadar Ağustos sonunda Uludağ turu yapmayı düşünsenizde arzu ederseniz ve tarih sizin içinde uygunsa birlikte çıkabiliriz.

Çok isterim ama söz veremiyorum. Sizin gezi detaylarınız netleşttik sonra karar verebilirim.

Nazik davetiniz için de teşekkürler...

@Agamemnon

Bu aksam için sanıyorum Orhan abi konu baslığını açacak. Oradan takibinizi yapabilirsiniz.:in:

Geri