Scudo Sports

4 Temmuz pazar büyük hedef: uludağ

Pazar günü 07:30 Mudanya için gidiş biletimi aldım. 21 lira aldılar. Bisiklet içinde bineceğimiz sırada bilet almamız gerekiyormuş. Dönüs için rezevasyon yaptıracağım. 22:30 - 20:30 ??... Mudanya Bursa, Uludağ başlığında bende varım.

Tura katılacak olanlar:
1-Metin Doğan
2-Atakan Kılıç
3-Orhan Kılıç
4-Bülent Çevik
5-

Hadi hayırlısı.

Trafiğin Uludağa çıkış yolunda yoğun olmasını dert etmiyorum. Arkamdan gelsinler-gelirler. Onların beygirleri mozat - benzin ile sadece pedallara basarak çalısıyor. Bu noktada sanırım 5-10 saniye saygı duyacaklarına şüphem yok. :rolleyes:

Scudo
@uzaktr

gidiş için pazar kesinleştiğine ve arkadaşlar biletleri almaya başladığına göre ben artık cumartesi diye ısrar edemiyorum.

benim katkım bu sefer konu başlığını açmak ve gelişmeleri takip etmek olacak malesef :(

pazar günü trafiğin yoğun olması konusuna gelince
orhan abi çok deneyimlidir, onun liderliğinde tek sıra gidilecektir zaten
sorun olacağını sanmıyorum.

ooff offf
bol bol resim çekin bari :(

@uzaktr

Dönüşümüz telaşa kapılmamak için 22.30 feribotu ile olacaktır. Olası araç trafiginde kesinlikle telaşlanmayacagiz, tartışmayacagiz, korna çalan saygısızları duymazdan geleceğiz. Yenikapıda görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Tura katılacak olanlar:
1-Metin Doğan
2-Atakan Kılıç
3-Orhan Kılıç
4-Bülent Çevik
5-Ahmet Ertan (Bursada Korukentten katılacak)
6-Dinçer (Dizindeki sakatlık geçerse Bursada Korukentten katılacak)
7-

Mudanya -Bursa arası kaç km? Bizim Bursa ya vardıktan sonra Uludağ için kaç km yolumuz olacak? Bu konuda net bir bilgi geçişi yapılabilir mi? Artı Bursaya tırmanış 30 km deniyor.

Soruyorum merakımdan. Korktuğumu düşünmeyin. Zirveye varmadan geriye dönenin bisikleti kırılsın. :) ... Donüs için belki kendi planımı yapma durumumda var. Aldığım cevaba göre bir ayarlama yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
Tura katılacak olanlar:
1-Metin Doğan
2-Atakan Kılıç
3-Orhan Kılıç
4-Bülent Çevik
5-Ahmet Ertan (Bursada Korukentten katılacak)
6-Dinçer (Dizindeki sakatlık geçerse Bursada Korukentten katılacak)
7-mert yazgan (bursa koruparktan katılacağım)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
merhaba öncelikle allah izin verirse bende bursada olacağım
bir aksilik olmazsa bir arkadaş cep telefonunu yazarsa özellikle şarjı
bitmeyen tipte olursa sevinirim size eşlik etmek isterim eğer ulaşamazsam dağ yolunda beklerim bursa merkezden katılacak arkadaşlar olmazsa bursayı iyi bilen biriyle sanırım güzelyalıdan geleceksiniz sizi 4700 metrelik dik bir rampa bekleyecek daha sonra izmir bursa yolundan geleceksiniz
çekirge ye doğru yöneltecek biri olursa yolunuz kısalabilir (dipnot)
uludağ yolu 36 km lik bir yol hatırladığım kadarıyla 20 km çok tatlı
ne varsa son 14 km de var bursadan katılım sağlayabilirsem herhalde on kişi ayarlayabilirim bisiklet gurubu fakat sizin gelişiniz geç olursa erkenden kaçanlar olabilir bursadan da çok haftasonu dağa çıkan bisikletçi dostlar var
zaten hatta 2 saat te çıkıp inenleri bile duydum (görmedim) dediğim gibi
ne varsa son 14 km zorlu gerisi kolay zaten inşallah bursada görüşmek dileğiyle ben halen istanbuldayım hafta sonu bursada olacağım bir aksilik çıkmaz ise hayırlı turlar dilerim kazasız belasız

sanırım çekirge tarafından değilde tophaneden çıkmayı düşünüyorlar...

Bu sabah yürüyüş parkurumu değiştirip Yenikapıya gittim ve Atakan, Metin ve kendim için gidiş dönüş feribot biletlerimizi aldım. Bildiğiniz gibi bisiklet biletleri seyahat günü gişelerden birisinden bisiklet başı 5 TL ödenerek gişelerden yazar kasası olanından alınıyor. Bu işlem için sıra beklemiyorsunuz. Gişe görevlilerine sorup ilgili gişeden alıyorsunuz. İstanbuldan gelenler Bursa yönüne doğru pedal basacağız. Koruparkta (neresi olduğunu bende bilmiyorum ama yol üzeri olduğu için buluşamama olasılığı yok) Ahmet, Dinçer ve Mert'in katılımı ile onların yönlendirmesi ile yolumuza devam edeceğiz. Bursadan katılmak isteyen arkadaşlar tura bu noktadan veya uygun başka bir noktadan katılabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
korupark bursadan gelenler için ters olur herhalde neredeyse bursa güzelyalı yolunun yarısı tam aksi istikamet bursalı arkadaşlar koruparktan katılacak arkadaş bursa içinde buluşma noktası ve saati verirse sevinirim
olmadı dağda buluşabilirsek buluşuruz erken vakitte bursa merkezde
buluşma olabilseydi herhalde bursadan da katılım çok olurdu tahminim
tophane uygun olur fakat buluşma saati verirseniz o da güzel olur
fakat dediğim gibi bursalı arkadaş daha iyi bilir nasıl olsa izmir yolunda geliyorsunuz gazcılarmıydı ordan çekirge 7 ila 8 kilometre yol kısalabilir
eğer bursa merkezden katılım olmazsa istanbul gurubundan bir arkadaş
cep no verse çok iyi olurdu benimki(05374344141)

• Beğen
Tepkiler: metin1973
@uzaktr

:))) Iddalı bir soz oldu kucuk bir duzeltme durumu olabilir belki:

Eger Zirve yapacaksanız en ust noktası otellerden yaklasık 3-4 saat arasında suruyor. Buda havanın acık sissiz olması durumu için gecerli. Ama zirve oteller bolgesi ise hic sorun yok:))) Hatırlatim dedim:)

• Beğen
Tepkiler: metin1973
@OrionForEver

Ciddimisin!!? ..Şakamı yapıyorsun? :).. Evereset mi orası ?:p..

@uzaktr

Bu gezide gidilecek olan yer Oteller bölgesi.
Zirve, arkadaşın dediği gibi yaklaşık 2-3 saatlik uzaklıkta.Otellerin üzerinden tepelerin kenarlarından gidiliyor.Bir bilgilendirme yazım olacaktı.Orayı okursanız orda zirve parkuru hakkında bilgi vardı.

Selam,
Delmece yaylasında vardım. Şimdide İstanbul'da olmazsam Saat 05:00 gibi Kaytazdere/Yalova' dan pedallamaya başlarım. Buradan Bursa yaklaşık 90 km. yerse sizinle Uludağa çıkarım :))) Yemezse geri dönerim :))

İstanbul'da olup olmayacağım yarın belli olacak
Uludağ gezisine katılacağım kesinleşirse yol arkadaşı olacaklar varmı? Yalova' dan, Orhangazi'den veya Bursa'dan

Haberim olsun
Telefonum 0532 523 56 65
Bu sefer düşünce kırılmayan telefonumu yanıma alacağım. :)

istikamet çok güzel olmuş hem yol kısalmış belki o bölümde bir iki dik rampa var fakat mesafe kısaldı hayırlısı olsun inşallah bir aksilik çıkmaz ise bursada görüşmek dileğiyle tüm bisiklet severlere hayırlı yolculuklar dilerim...........

Maps daki güzergaha bakamadım(nedense açılmadı) ama galiba yolu Çekirge üzerinden çizmişsiniz?Tophane iptal mi oldu?

Geri