Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

biraz önce ulaştırma bakanlığı çağrı merkezine direk telefon açtım

0216-4442402

kimlik no mu verdim

bir vatandaş olarak dedimi anlattım tcdd yi şikayet ettim
bisikletten para alınmasının yanlış olduğunu bilare anlattım fransada banliyö trenlerinde bisiklet askılıkları olduğunu anlattım bu konuda direk beni binali beye bağlamalarını söyledim size terkar döneceğiz dedi ordaki görevli mehmet bey
dünki olayların hepsini anlattım haydarpaşada doğu ekspresinin saatlerinin neden 07.00 e alındığını artı adapazarı treninin yük vagonunun neden küçük olduğunu ve dönüşte adapazarından haydarpaşaya gelen trenlerde neden yük vagonu olmadığını ve neden bazen kilitli olduğunu evet telefonla bana dönecekler
dostlarımı bu topiği takip edenleri burdan haber edeceğim bu mesele artık hepimizin meselesidir bunu ben dernek mernek adına yapmıyorum bağımsız bir bisiklet sürücüsü olarak yapıyorum

Scudo
Kudret abi,

Adamları bu sefer gerçekten etkilediğini düşünüyorum, abi ne yapalım 50 kişi 100 kişi gara gidip sesisimizi duyuralım belki kalabalıktan işin ciddiyetinin farkına varırlar.
Seni tek başına, yalnız düşünmesinler.

@Engin YILDIZ

dün avazım çıktığı kadar bağırdım ben vatandaşım bana hiç kimse haksızlık yapamaz ben hakkımı ararım sürekli yukardaki telefonu arayacağım
tcdd yi şikayet edeceğim ve iyice rahatsız olacaklar kimlik no belli binali bey beni yakında tanıyacak mehmet bey tanıdı telefon mumaramı verdim sonunda binali beyle telefonda görüşeceğim bellimi olur
herkes yukardaki telefona alo derse bir şeyler olur
artı şu anda kayıtsız kullanıcı sayısı bu forumda 735 kişi bunlar ne yapar forumda merak içindeyim ben bu topikte geyik yapmıyorum
hakkımı arıyorum ve telefon ediyorum cevap gelmezse gene açarım mehmet bey çıkmaz ahmet bey çıkar bıkmadan usanmadan o nunamarayı bombardıman edeceğim

:boese157: :boese157: :boese157:

ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var artı bu topik gerekirse burda bir yıl kalır

19.30 treniyle derbentten haydarpaşaya hareket ettik ama gurubun yarısı trene binemedi çok kalabalıktı tren ama ben bindim.Güzel bir tur oldu.Ama dönüş tam bir çileye dönüştü.

hasan dostumun özel mesajı

evet zaten biliyordum olacakları
29 mayısta semir dostumla dönerken yük vagonu vardı bizim şansımıza ama dışardan kapı açık değildi içeri girdik görevli arkadaştan rica ettik ve kapıyı bize açtı iki kişiydik

29 mayıs turu adapazarı treni saat 19.30

http://img180.imageshack.us/img180/2244/hpim1866.jpg

adapazarı treninde yük vagonun kapısı kilitli gürbüz beyden rica ediyoruz ve bizi içeri alıyor kendisine bütün forum adına teşekkür
ederim

http://img514.imageshack.us/img514/741/hpim1869b.jpg

en sağda gürbüz bey ve trenin güvenlikçi dostlar ile kahkalı bir muhabbet yapıyoruz

çalışanlara saygım var personel emir kuludur bu işi ancak ulaştırma bakanı halledebilir

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var artı bu topik gerekirse burda bir yıl kalır

evet telefon tekrar açtım meşgul çalıyor çaldırmaya devam edeceğim

ne istiyoruz

1- trenlerde bisikletten para alınmasın
2- trenlerde her zaman her saniye bisiklet vagonu olsun

saat 17.47 ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi herhalde kapandı telefon meşgul çalıyor yarın tekrar alo diyeceğim ve sizleri bilgilendireceğim

Kartepe rampaları çok güzeldi.Herkese teşekkür ederim..Burdan Kaşif abi'ye , Semih ve ismini hatırlıyamadıgım ancak 18 kg bısıkletle azımle zırveye ulaşan arkadaştan ozur dılıyorum...Dönüşte bizim gruptan ayrılarak aytekin' abinin grubuna takıldım...Bizim grup yolun ortalarında kopunca mecburen aytekin abilere takılmak zorunda kaldım bekleseydım ben gec kalıcaktım zira avrupa yakasında oldugum ıcın yolum epey uzaktı :( 10 dk bekledım ancak bızım grubu goremeyınce asıldım pedala aytekin abilere tekrar katıldım..Otogarda yaklasık 45 dk civarı bekledik.Ama otobusu ayarlıyacak sahıs bıraz cakallık yapınca paramızı alıp tren ıstasyonuna topukladık..Aklıma gelmişken ONUR BERBERCİ'yede burdan tekrar tekrar teşekkür ederim tren param çıkışmayınca yardımcı oldu..Allah ondan ve butun herkesten razı olsun beni mağdur bırakmadılar.....Benım eve gelmem saat 3:00 u buldu..Ama o rampaların cıkmak sonrakı ınıs ve o aldıgım haz yasadıgım tum sıkıntılara değdi..Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum...Dönüşte bizim grup ile helalleşipte ayrılmak isterdım durumdan dolayı beklemek istemedim...gebzeden kalkan son trenı ucu ucuna tutturmusduk ayrı ayrı vagonlara atlayıp İstanbul'a sağ salim vardık.. :)

Tırmanısın baslarında grup halınde ılerlıyorduk ama sonradan kopmalar yasandı bende mp3'un verdıgı gaz ıle arkama bakmaktan rampaları tırmandım...Sonra arkadamda kımseyı goremeyınce mola vererek tırmanmaya basladım :D 30 dk tırmanıp 10 dk beklıyordum...Maltepe'den gelen arkadasımızın bısıkletı yaklasık 18 kg cıvarı cıft amortısorlu bır bısıklettı ve o bısıkletle azımle zırveye ulasmayı basardı...Ben buldugum ılk cesmede suyumu doldurup mola verdım arkadasları bekledım ılk once semih gelmişti sonra kaşif ve turgut abi geldı telefonla arkadakı arkadaslara ulastık...Sonrasında hep beraber zırveyi gordukk tabı bızden once cıkan cift ıle karsılastık fotograf cekıp bıraz dınlendıkten sonra ınıse geçtik...İnişte 2 kez kaza yaptım :eek: , asfaltın kenarındakı mıcırlara gırmemek ıcın dıreksıyonu kırmadan bısıkletı yatırmadan yol kenarına frenlıyerek ındım ve durumu kurtardım...2. kazamdada durum aynıydı yıne bısıkletı yatırmadan bıtkılerın ıcın gırıp durup tekrar ınıse gectım...Geçiridim ıkı kazadada takla vs. atmadıgıma sevınıyorum ve o bıtkınlerın arasına dalıp iniş yapmak mukemmeldi :D Otellere cıkan yolun karsısındakı cesmede Aytekin abileri gorduk ... Gazete kagıdı ıle vucudlarının on kısmını kaplıyorlardı...Tabi bizde gazete kagıdı ıle onlemımızı aldık durdugumuzdada ısınıyı korudugu ıcın terletıyordu bıle :D....Simdilik aklıma gelenler bu kadar...Telefonla cektıgım yaklasık 30 - 40 adet fotografıda upload ettıkten sonra foruma koyucam ... ve yalnız basıma gectıgım 1 kaz vıdeoyuda :D:D , Unutulmaz yorgunluk ve azda olsa sıkıntı dolu bır yandan zırveyı gormenın mutlulugu ıle guzel obur yandan tren ayarlıyamadıgımızdan kötü geçen bir tur oldu...Tekrar tekrar teşekkürler , iyi forumlar .

@sonEr´´

Dostum benim dizime kramp girdi ve 18 kiloluk bisikleti olan arkadaşı -adını hatırlayamadığım için beni affetsin- da grubun içinde tutmak zorundaydık ki yaklaşık 10-12 km de tutabildik, sonra normal olarak arkadaş kesilmeye başladı, hemen ardından da benim sağ dizime kramp girdi, otogarı zor gördüm. Aslında Kaşif Abi'yle planımız İstanbul'a kadar pedallamaktı, ama mecburen otobüsle döndük. Tırmanışa gelince, bi'ara izlenimlerimi yazacağım:D

semir o 18 kiloluk bisikletli arkadaş ilkerdir hanımı hacerdir onları başta kutlamak gerekir evet herkese kutlu olsun benim davam ve kavgam bu topikten ve cafe forumdan devam edecek bombardıman edeceğim ulaştırma bakanlığının çağrı merkezini

bu arada soner geçmiş olsun iniş sakattır ordan evet hepinizi kutlarım üzüldüğüm taraf aytekini ve onuru ve hasanı göremedim vede tabi sizleri ve haceri ve kanka ilkeri çok üzgünüm davam devam edecek kavgam devam edecek

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi yok, onların dışında, bizim grupta çift amortisörlü Salcano kullanan bir arkadaş vardı, bisikleti 20 kilo vardı bence, 18 kilo az:D Hatta inişte fren balataları bitti elemanın -bisiklette mekanik disk fren vardı- öyle indi:eek:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@semir karabulut

sizin grup kaç kişiydi semir
hasan aytekin ve onur zirvede olmuşlar

@semir karabulut

dönüşte korsan hasan anlattı perişan olmuşlar bunların olacağını biliyordum sabah yük vagonunun içinde boşuna parlamadım artık dönüşte adapazarında yük vagonu koymayacaklar ama bu işi ben burda bitirmeyeceğim ulaştırma bakanlığının çağrı merkezine sürekli alo diyeceğim

biraz önce tekrar açtım mehmet bey yoktu bu vakit recep beyle telefonda görüştüm mehmet beyle görüştüğümü söyledim yarın tekrar arayacağım

ayrıca mail yolunuda kullandım

BİLGİ EDİNME BAŞVURU FORMU

Başvurunuz başarıyla tamamlanmıştır.

Başvuru numaranız: 37894

Lütfen başvuru numaranızı saklayınız!

Sonraki başvuru takiplerinizde bu numarayı kullanacaksınız.

isteyen başvurabilir

(link)

0216-4442402

ne istiyoruz

1- trenlerde bisiklete para alınmasın
2- adapazarı treninde bisiklet yük vagonu büyük olsun ve her vakit olsun

Kudret Abi fedakarlığın için teşekkürler aslında senin de dediğin gibi hep birlikte Ulaştırmanın telefonunu kitlememiz lazım. Diğer taraftan Aytekin ve arkadaşları bizden ayrı bir gruptu. Biz çıkarken Aytekin ve Gomez'le karşılaştık. (İnşallah yanlış hatırlamıyorumdur) Bu iki kişi iniyordu. Biz zirveye çıkarken İlker ve Hacer'le karşılaştık. Sonra onlar erken indiler. Bizi Kuzu'ya geldiğimizde Aytekin, Korsan Hasan:) ve Gomez oradaydı. İstasyona verdığımızda ise daha önce hiç görmediğim tanımadığım başka başka arkadaşlar karşılaştık ve onlar la hiç muhabbetimiz olamadı. Onlardan bir kısım bizlerden bir kısım trene bindi. Biz ve onların kalanları Otogara giderken onlardan koptuk. Semir ben ve diğer ismini hatırlamadığım arkadaş tabelalar sayesinde otogara ulaştık ve bir otobüse atlayarak İstanbul'a geldik. Dün çok yorucu olmuş olmasına rağmen bütün o yorgunluğa değdiğine inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Kaşif

kaşif fedakarlık yapacağım
başvuruma hem mail olarak hemde telefonla bana cevap verdikleri zaman sizleri burdan bilgilendireceğim

:in: :in: :in:

Açıklıyorummm 18 kiloluk bisikletle markete gidermiş gibi kartepe gezisine katılan amatör bendim :))
Hayatımda katıldığım en güzel geziydi belki de ilk olduğundandır ama gruptaki bisikletçiler çok tecrübeli ve yardımcılardı.
Özellikle Semir'e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, izmit otogarına giderken arkama geçip bana hız vermeseydi ben kendimi kenara atacaktım :). Benim yüzümden bacağı da sakatlandı çok özür diliyorum.
Ben geziden çok zevk aldım ama gruba da sıkıntılar yaşattığımı düşünüyorum ,onun için herkesten özür dilerim kendimi geliştirmeden bi daha geziye katılıp grubun temposunu bozmak istemiyorum.Soner başta söylemişti hazırlıklı gelmediğini dönüşte biz yardımcı olurduk ama o çok önlerdeydi yetişemezdik.o da hakkını helal etsin. Herkese teşekkürler ...

@M.Cihan Kara

Hocam arkana geçen biri, senin rüzgarından -daha doğrusu yarattığın hava koridorundan- faydalanıyor demektir:D Yani senden yardım alıyor demektir. Şöyle diyelim, seni Kaşif Abi'yle benim arama aldık, sen Kaşif Abi'nin rüzgarından faydalandın, ben de grubun en arkasındaki şey oldum, artık adına ne deniyorsa:D Elimden geldiği kadar grubu bir arada tutmaya çalıştım. Çalışmaya çalıştım hatta, ama öndeki arkadaşlar tempoyu yüksek tutunca olmadı.

Geri