Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

yav zaten bizim çılgın faruk abi pedalla gidelim diyordu madem tuzladan gidiş geleiş 200 km miş faruk abiye katılmamak elde değil ben daha bu gün ısınma turu olsun diye yaptım okadar yolu varsaın yarında 300 km olsun alttrafı ayaklarımız ağrır :) sonuç beli oldu biz yine tandem bisiklet gorobu olarak kendi çapımızda tırmanacağız tepeye

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Scudo
@sonEr´´

ok

1- kudu
2- nostoc
3- semir
4- m.cihan kara
5- soner
6-deli fuat -boş gelmez dolu gelir

haydarpaşa saat 07.30-08.00 arası toplanıyoruz

@hüseyin karakurt

bu işi bitirin hüseyin dostum artık benim trenle mirenle işim olmaz

:in: :in: :in:

@allylic

iki bisiklet alabilirler dönüşte iki bisiklet yine alırlar ama iş 24 bisiklete gelince o vakit olmuyor kolay gelsin size 10 mayısta zirveyi göremedin haceride artık çıkar zirveye derim

:in: :in:

EFETUR a telefon açıp görüşmenizi tavsiye ederim. Şu ana kadar bana bisiklet konusunda hiç sorun çıkarmadılar. (Muğla-Kocaeli; İzmir-Kocaeli; İstanbul- Kocaeli)

Harem-Kocaeli 10 TL
Esenler-Kocaeli 13 TL

Yarım saatte bir (Harem ya da Esenlerden) otobüs olduğundan ve mesafenin kısa oluşundan dolayı bagaj problemleri yok. Müşteri hizmtlerine önceden bir telefon açıp şu kadar kişiyiz derseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum. En kötü ihtimalle Avrupa yakası farklı anadolu yakası farklı otobüs kullanır. Dönüş de benzer şekilde yapılabilir.

Bu gece nöbetçi olduğum için gelecek olanlara eşlik edemeyeceğim, fakat burayı daha önce görmemiş ve merak eden arkadaşlara bir haftasonu eşlik edebilirim.

İyi haftasonları.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@gurkan

bundan sonra benim trenle mirenle işim olmaz artık
gidiş geliş bisikletle bunun için havaların ılık olması lazım

son haberlere göre hızlı tren projesi yürürlüğe girince ve artı metro projesi anadolu yakasında bitirilince haydarpaşa gündemden düşecektir bu lakayitsiz davranışları hoş karşılamak lazım çünki demir yollarına gereken önem verilmemiştir
haydarpaşada yakında müze olursa hiç şaşırmam
fransanın banliyölerinde bisiklet yeri vardır bu ülke daha bir milyon fırın yiyecek ama önce yıkacaksın sonra kuracaksın gidişat odur

Bu tura katılmak isteyen ve turu organize etmiş olan kudret abiye kendim abdullah ve faruk abi adına çok teşekür ederim Ne yazıkki sizlerle buluşma tanışma kaynaşma olanağımız birkez daha örümcek kafalı zihniyet tarafından elimizden alındı

Şu an itibari ile bizim kesin turmuz beli oldu yarın maltepeden pedlla körfezi dönüp topculardan geri vapura binip evimize döneceğiz tur 170 km civarı sürecek.
Bizim tur planlarımız biraz youğun malum işlerdende vakit zor buluyoruz bu yüzden siz pedal severler ile turlamamız bir başka bahara kaldı :(
hepinizin yolu açık bisikleti sağlam olsun rast gele

Kudret abi herşey için çok saol tcdd ye kızmakta çok haklısın

@hüseyin karakurt

yarın haydarpaşada çok kötü şeylerde olabilir dostlarım isterse gelmesin ben deli fuat la işi bitiririm kendimide yakarım haydarpaşayıda

:boese157: :boese157: :boese157:

dostlarım yarın ben deli fuatla ortalığı dağıtabilirim çok ciddiyim
ters bir laf ederlerse yandılar silahlar patlar gerçek mermiler sıkılır tavana
evet durum ciddidir kimse dalga geçmesin

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Kudret Kurtcebe
Tren değil zaten otobüs ile ilgili yazdım.

Ayrıca bu " mermiler sıkılır" , "ortalık dağıtılır " şeklinde kabadayı jargonu hoş değil, nesiniz siz sporcu mu terörist mi? Demokratik yollardan hakkınızı aramayı beceremiyor ya da bilmiyor musunuz? Açıkçası müzisyen olmanız, bisiklet gibi modern çağın taşıma aracınızı seçmeniz gibi özellikleriniz sizin kültürlü aklı başında bir insan olduğunuz düşüncesini uyandırmıştı bende.

Her ne kadar yazdıklarınızın sadece lafta kalacak sözde delikanlılıklar olduğundan adım kadar emin olsam da, bu ortamda silahlardan mermilerden bahsetmenizi kesinlikle doğru bulmuyorum.

Saygılar.

Gürkan SÖZER

üstadım kusura bakma benim ikinci yanım budur
evet bende kendimi eleştiriyorum ama iş çığırından çıktı artık bunlar laftan anlamıyorsa birilerinin kendini yakması gerekmiyormu o vakit ben kendimi ateşe atarım diyorum demokratik yol fayda etmiyor bu forumda bir köprü olayında 10 kişi bir araya geldik sadece 10 kişi o vakit bırakında donkişotluk yapayım daha önce yaptığım gibi tek başıma trafiği durdurup bisikletlilere yol açtığım gibi bu günde aynı şeyi yaptım bir allahın kulu yol vermedi bisiklet grubuna gene yolu kestim bisikleti sırtıma aldım ve bisiklet tayfasına yol açtım müzisyenlik bazen militanlığıda gerektirir sadece gitar çalan bir adam değilim ben aynı zamanda yeri geldiğinde militanlıkta yaptım yaparımda
stk nerde nerde bu ülkenin sivil toplum örgütleri bir rezilliktir gidiyor

not
yarın ordaki yetkililerin tavırları önemli ters laf ederlerse filim kopar bende

kısmetse yarın ordayım iyi geceler.

@TurgutRiis

1- kudu
2- nostoc
3- semir
4- m.cihan kara
5- soner
6-deli fuat -boş gelmez dolu gelir
7-turgut

haydarpaşa saat 07.30-08.00 arası toplanıyoruz

bisiklet foruma iyi geceler yarın tutuklanabilirim tabi sinirlenmezsem

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

@gurkan

üstad sırandan müzisyen değil rockcıdır.Rock müziğin doğası zaten isyan.haksızlıklara karşı mücadele, önde giden olmadır.Yanlış giden şeylere bi dur demektir.Eğer gelebilseydim yarın bu örümcek kafalıların alayına ben de sıkardım:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :boese157:

@Alpish
Sizin gibi sözde delikanlılara seslenmek istiyorum;

Hayatınızda kaç kere sıktınız? Ya da neye sıktınız? Bir insana ateş edebilmek 17 yaşında ergenliğini yaşayan bir hayalpereste ekmeğe çokokrem sürmek gibi gelebilir, ama işin aslı farklıdır. Umarım öğrenmek zorunda kalmazsınız.

Yazdıklarımı anlamanızı beklemiyorum çünkü anlayacak olgunluğa erişebilmeniz için en az 3-4 seneye ihtiyacınız var.

İyi akşamlar.

@gurkan

ulan kimse öyle sözde delikanlı gibi sözler almasın ağzına dağıtırım,benim adresim belli yerim yurdum belli çık karşıma gösterim delikanlının hasını öyle artiz artiz konuşma.edebini takın 26 yaşındasın tam iki katı yaşın 52 yaşında adama terörist diyon.adam mısın lan sen! Hayalperestmiş... şu mesajı okurken aldığın nefes kadar gerçeğim, gerçekçiyim bilesin

:) Dağıtırsınız, asarsınız kesersiniz, mermi manyağı yaparsınız.

Elinize su tabancası dışında geçen bir silah var mı? Meyve bıçaklarını saymıyorum.

Dediğim gibi 3-4 sene sonra konuşalım, sivilcelerinizden arındığınız, hormonlarınızın yerini aklınızın aldığı en yakın zamanda.

Sağlıcakla.

Geri