Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

Kudret abi bu habere ne kadar sinir olduğumu anlatamam.:boese157: :boese157: :boese157:
Pedallayarak gidecek 3 kişi olarak planı bozmuyoruz. Kartepe fethedilmeden dönülmeyecek. :boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
Rezillik başka bişi değil..!! O kadarda heveslendim.. Hevesim kursağımda kaldı.. Trenleri bozulur elektrik trafoları yanar hiçbi sefer yapamazlar inş..!

@Y.Toygar

belki bazı durumlar vardır bole demek yanlıs olur sonucta tek bız faydalanmıyoruz tren vs araclardan :in: tabi benımde hevesım kursagımda kalmadı değil :mad:

şimdi turu nasıl gerçekleştirceğiz ? yada iptal mi oldu ? bisikletle gidip gelme olayı olursa , km olarak tutar ? 100 150 civarı ise benim gozum kesiyor... :D tabi 200 ve üstü ise çok erken çıkarak 20 30 ortalama ile gidebilirim..:in:

@sonEr´´

Gebze'den Maşukiye 73 km, Maşukiye'den zirve 22 km, toplam 95 km. Çarp bunu 2'yle, 190 km. 22 km'lik rampayı da 4'le falan çarpmak gerekiyor ama, o zaman hesap karışıyor:D Pedallayarak gidecekler olursa, büyük ihtimalle ben de gelirim.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@AlperTemircan

helalllllllllllllllllllllllllll
olsun derim

:in: :in: :in:

eğer pedallayarak gidilecekse ben de varım. ama çok erken çıkmak gerekecek bence, öğle sıcağında uzun süre kalmak zor olur.

@semir karabulut

gebzeye kadar banliyo treniyle mi gelmek gerekir? Ben Göztepe de oturuyorum.

banliyö trenine zannetmiyorum bisiklet almazlar bostancıdan topuklayarak zirve tam 135.km dönüş 135 km toplam 270 yazar 31 derece sıcaklık olcak artı 21km rampa 350 km lik bir yorulma ifade eder üstelik bu bir günde olacak oldukça zor arkadaşlar yarın haydarpaşada saat 07.30 da buluşarak polinezde mangal yapılabilir yada uscuk partisi

@Kudret Kurtcebe

Abi banliyöye de mi almıyorlar artık bisiklet? Seninle gittiğimizde almışlardı ama:S

@semir karabulut

telefon ettim sabah adamlar bisiklet almıyor artık durum bu banliyö artı ekspres bisiklet trende artık yasak senle gittik iki bisikletti o vakit ses çıkarmadılar ama 6-7 bisikleti almazlar

yarın gelebilecek arkadaşlar saat 07.30 da buluşalım derim polinez offroad

biz avrupa yakasında sürekli kullanıyoruz banliyö trenini..bu uygulama anadolu yakası için mi geçerli?

Arkadaşlar banliyö trenlerde bisiklet yasaklanmadı..

Bisikletle yolculuk saatlerine kısıtlama getirildi..

Sabah 07:00 ile 09:00, akşamda 17:00-20:00 saatleri arasında alınmıyor bisikletler.. Bu saatler haricindeki herhangibir zaman diliminde bisiklet binebiliyorsunuz trene..

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@Nostoc Domenica

Öyleyse gidelim diyenler?

4 Temmuz - 9. tur kartepe- pedalla-:D

@Nostoc Domenica

sabah 07.00 09.00 arası yasaksa iş gene yatar sabahın en erken saatinde gitmek lazım ondan sonraki saatler riskli dönüşte karanlığa kalınır

@semir karabulut

Ben varım Semir dostum. Erenköyden sabah 6 ile 7 arasında banliyöye binebilirim.

@Nostoc Domenica
Hatırladığım kadarıyla maşukiye 73 km, oradan da zirve 22.

peki bu sabah 7-9 arası haftasonu içinde geçerlimi?...bomboş oluyor cumartesi pazar...hafta içi geçerli sadece sanırım

Beyler uçağa yetişmem lazım, bundan sonra ancak saat sabaha karşı 1 gibi girebilirim nete, sabah 6:30 gibi haydarpaşa'dan gidilebilir sanırım, gidiliyorsa ben de varım. Kudret Abi'ye de TCDD'yi bir kereliğine affetmesi ve bizimle birlikte gelmesi için rica ediyorum:D

Geri