otobüs olabilir sanki..biz tekirdağdan binmiştik...403'lerin bagaj kısmına çok rahat vaziyette düz vaziyette sığıyor bisikletler..haremden binilebilir.
dostum acaip sinirlendim ben bu sinirle yarın haydarpaşaya gidersem o haydarpaşa yok olur zati yakında haydarpaşa müze olacak
bu arada beni boşver en çok o kartepeye hiç gitmeyen arkadaşlarım için üzüldüm otobüs alternatif dönüşte yine otobüste maşukiyeden varmı bilmiyorum ben pek sevmiyorum otobüsleri
haremden maşukiye olabilir tam bilmiyorum
dostum adapazarı trenine artık bisiklet sokmuyorlar bisiklet yasak artık
evet bu konuda hiç bir şey yapılamıyor ve bundan sonrada benim işim olmaz trenlerle
adapazarında yük vagonu yok artık doğu trenindede yok ve bisiklet ne doğuya nede adapazarına almıyorlar evet durum bu bu tam bir rezalet
bu durumu ayarladığı için selim dosta teşekkürler yalnız sorun dönüşte bizi karşılar otobüsle dönme olur bana öyle geliyor otobüs pahalı olabilir 30 ytl tahminimce bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek
toplam 24 kişiyiz herkes gelecekmi ve sadece protesto edeceğim resim çekip foruma koyacağım evet yarın ordayım tcddyi protesto için sinirlenirsem ortalığı kırarım
tur iptal edilmiştir ben tcdd ye yalakalık yapmam haydarpaşanın sonu geldi artık orası yakında kapanacak ve müze olacak
ben yarın deli fuatla geliyorum valla hiç şansı yok ordaki görevlilerin bence şimdiden karakolu arasınlar yarın orda olay çıkacak
Gelmek isteyenlerle tur devam etsin.
TCDD yetkilileri gidiş için ekleyecekleri yük vagonunu dönüş için de ekleyebilirler mi acaba? Dönüşte de sorun çıkmaz. Akşam 7-8 gibi uygun bir saate denk gelen trene eklesinler aynı yük vagonunu. Bunun için kiminle görüşebiliriz? Selim Bey bu konuda yardımcı olabilir mi?
Savaş istemiyoruz, biz çözüm istiyoruz, tur istiyoruz, kartepeyi istiyoruz. Biraz daha sağduyulu olalım, bu güzel turu iptal etmeyelim. TCDD yetkilileri vagon ekleyeceklerini söylemiş, dönüşe de eklerse hiç bir sorun kalmaz, biz de turumuzu yaparız.
Selim direk no almış isteyenlere diye dışardan bilgilendirmem zor oluyo diyor(kendisi haksız şekilde forumdan uzaklaştırılmıştır) direk görüşün isterseniz
dönüşte istanbulun sorunu olur dönüşte insanlar perişan olur ben tcdd ye güvenmiyorum artık bu iş artık yarın noktalanacak bana yarın ek vagonda ekleseler ben gitmeyeceğim eğer yarın gerek adapazarında yük vagonu görürsem resimleyeceğim vede doğu treninde ve binmeyeceğim isteyen gidebilir ama dönüşü garanti olmayan yarım ağız konuşan tcdd ile artık iş yapmayacağım ve yarın protesto için deli fuatla geliyorum
aynen katılıyorum, adam çok sinir bozucu.
Doğu ekpresi ile gidebilirsiniz dedi, yük vagonu olduğunu söyledi. Adapazarı trenlerine vagon ekleme yapılamayacağını söyledi.
Dönüş için cumhuriyet ekpresi var ama arifiyeden binilmesi gerekiyor ve yük vagonu var mı bilmiyorum.
biraz önce sinirlerimi toplayarak gayet sakin bir biçimde konuşma yaptım gar muavini ile ,
doğu treni saat 07.00 de kalkıyor furgon var dedi
ayrıca adapazarı treninde yük vagonu artık yok kaldırılmış evet artık kartepeye burdan topuklayıp gitmek gerekiyor dönüştede gene bisikletle dönmek gerekiyor buda zor olay
evet ben yarın deli fuatla gideceğim durumlara bakacağım ve bir kaç resim çekeceğim ve ondan sonra kavacık tarafından polineze çıkacağım dönüşü dudulludan yapacağım isteyen gelebilir