Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

Scudo

atilla bisiklet takımıyla olan görüşmem olumlu geçti.Lisasn çıkarttım ve bu pazar günü alanya kupasını katılcam.Kartepe'yi fethetcek tüm pedalşörlere bol eğlenceli vakitler diler, katılamıyacağımdan dolayı teessürümü belirtirim

alpish

haydarpaşada buluşacaklar saat 07.30 -4 tenmuz pazar

1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in: avrupa
10- goflet duruma göre:in: :in: avrupa
11-şeref konuğu apaçi hasan -avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa

ömer dostumun durumu muallakta olup şu anda 17 kişiyiz
sabah en erken saatte -hüseyin ,abdullah ve faruk dostlar erkenden gidecekler ve onlarla katılım sayısına göre ya maşukiyede yada derbentte buluşacağız
katılım 10 kişi olursa saat tam 08.15 adapazarı trenine bineceğiz ve derbentte saat 10.21 de ineceğiz
turanza dostum bu saatte orda olursa raslaşacağız
aynı şekilde uğur yılmazla
sayı 17 olursa o vakit doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede ineceğiz bizim maşukiyeye ulaşmamız 1.5 saat olursa (20 km düzyol ) saat tam 11.40 da maşukiyede(kavşakta ) oluruz diğer arkadaşlarla orda buluşacağız cumartesi akşamına kadar katılım sayısı 17 de kalırsa doğu ekspresi ile gidilecektir 10 kişi olursa adapazarı treni ile gidilecektir adapazarı treninin yük vagonunun küçük olması sağda ve solda masa olması en fazla 10 bisiklete izin vermektedir
aytekin erzan ve onur berberci dostlarımız cumartesinden kartepede kamp yapacaklardır ve onlarla direk cepten haberleşeceğim
dönüş
isteyen arifiyeden isteyen derbentten döner saat 19.30 da adapazarı treni derbentte durmaktadır yük vagonu o saatte olmayabilir o vakit herkes bölünerek vagonlara dalar
arifiyeden gitmek isteyenler düz 20 km lik yolu alarak
saat 23.30 da doğu trenini yakalarlar yalnız ertesi gün işi olanlar için durum terstir özellikle avrupa yakasından gelenler için sorun teşkil etmektedir avrupa yakasının tamamının derbentten binmesi ve 19.30 u yakalaması lehlerine olacaktır
tırmanış
katılım sayısı 17 olursa ,
maşukiye ye gelmeden yol üzerinde şok marketten alış veriş yaparak maşukiyeye 11.40 da ulaşarak 10 dakika dinlenerek 11.50 de tırmanışa geçeriz iki gruba bölünmemiz mantıklıdır 14 km sonra kuzu yaylası toplanma yeri olacaktır lastik patlamaları ve aksilikler hesaba katılırsa zirveye 5 saatte ulaşırsak saat beşte zirvede oluruz. bir saat dinlenme ve saat tam 6 da harekete geçerek maşukiyeye ineriz bir saatten az bir sürede inilirse derbentten 19.30 trenine avrupa yakası yetişir
9 tur herkese hayırlı olsun

sapanca

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/04.gif
Times of clouds and sun. Winds from the NNE at 14 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 31 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/41.gif
Partly cloudy with a couple of showers and a thunderstorm. Winds from the NNE at 6 km/h.
Realfeel®: 20 °C
Low: 20 °C

önemlidir

bu tura ilk kez gelecek dostlarım ,
ısı 31 derece olacaktır topiğin başında performansı düşük ve iyi olanlar demiştim özellikle performansı düşük arkadaşlar asla kendilerini yormasınlar yorulduklarını hissettikleri vakit elle çıksınlar
sonradan acısı çıkan ağrılara maruz kalmak istemiyorlar ise ,
ilk 14 km zorlu olacaktır burda gücünü harcayanlar geriye kalan, en zor etabı bitirmeleri riske girer tempoya hızla başlayanlar eğer performanslarına güveniyorlarsa hızla başlasınlar yalnız zirveye kadar 21 km hiç düz yolu olmayan rampalarla boğuşacaklardır
su fazla içenler şişer baştan söyleyeyim aşırı çukulata şeker alanda öyle
kuru incir ve kuru kayısı benim yanımda getireceğim erzak olacaktır madensuyu sodası ve ayranla birlikte hazırladığım içeceğimi yorulduğum an içeceğim
kuzu yaylası girişi toplanma yeri olacak herkes orda toplanacaktır ve soluklanacaktır burada ,çok soğuk suyu olan bir kaynak vardır
yolu bilen gidebilir ben özellikle herkesle geride kalanlarla ordan haberleşeceğim herkes toplandıktan sonra tabi dinlendikten sonra en ağır yola gireceğiz
3 yol ayrımı vardır bu yol ayrımlarında gene herkesle cepten haberleşeceğim herkesi emniyetli bir biçimde zirveye taşımak derdindeyim en arkada kalanlarda dahil herkes zirveyi görecek
ben yapamayacağım pes diyenler lütfen durdukları yerde dinlendikten sonra çok dikkatli bir biçimde insinler
kuzu yaylasından çıktıktan sonra asfalt yolda trafik olacaktır buraya dikkat derim bazı yerlerde keskin virajlar vardır sakın hızla girmeyin toplayamazsınız
kartepe zirvesinden 7 km boyunca yapılacak olan inişte herkes çok dikkatli olmalı kayalar dengenizi bozabilir yavaş inmenizde kontrollü inmenizde hayır vardır kendine güvenen hızlı inebilir inişte lastik patlamalarına dikkat
zemin bozuktur evet 9.tur herkese hayırlı olsun gedeyoz cehennem rampalarına

A.S.U.S pedal grubu üyeleri:

Selim Siliğ , Aziz Özkan ve ben saat 07:00'da Karaköy'den vapura bineceğiz..

görüşemek üzere..Bir aksilik olması durumunda konuya mesaj atarız

saygılarmızla

@Goflet

haydarpaşada buluşacaklar saat 07.30 -4 tenmuz pazar

1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
9- selim :in: :in: avrupa
10- goflet :in: :in: avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -avrupa

ömer dostumun durumu muallakta olup şu anda 18 kişiyiz
sabah en erken saatte -hüseyin ,abdullah ve faruk dostlar erkenden gidecekler ve onlarla katılım sayısına göre ya maşukiyede yada derbentte buluşacağız
katılım 10 kişi olursa saat tam 08.15 adapazarı trenine bineceğiz ve derbentte saat 10.21 de ineceğiz
turanza dostum bu saatte orda olursa raslaşacağız
aynı şekilde uğur yılmazla
sayı 18 olursa o vakit doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede ineceğiz bizim maşukiyeye ulaşmamız 1.5 saat olursa (20 km düzyol ) saat tam 11.40 da maşukiyede(kavşakta ) oluruz diğer arkadaşlarla orda buluşacağız cumartesi akşamına kadar katılım sayısı 18 de kalırsa doğu ekspresi ile gidilecektir 10 kişi olursa adapazarı treni ile gidilecektir adapazarı treninin yük vagonunun küçük olması sağda ve solda masa olması en fazla 10 bisiklete izin vermektedir
aytekin erzan ve onur berberci dostlarımız cumartesinden kartepede kamp yapacaklardır ve onlarla direk cepten haberleşeceğim
dönüş
isteyen arifiyeden isteyen derbentten döner saat 19.30 da adapazarı treni derbentte durmaktadır yük vagonu o saatte olmayabilir o vakit herkes bölünerek vagonlara dalar
arifiyeden gitmek isteyenler düz 20 km lik yolu alarak
saat 23.30 da doğu trenini yakalarlar yalnız ertesi gün işi olanlar için durum terstir özellikle avrupa yakasından gelenler için sorun teşkil etmektedir avrupa yakasının tamamının derbentten binmesi ve 19.30 u yakalaması lehlerine olacaktır
tırmanış
katılım sayısı 18 olursa ,
maşukiye ye gelmeden yol üzerinde şok marketten alış veriş yaparak maşukiyeye 11.40 da ulaşarak 10 dakika dinlenerek 11.50 de tırmanışa geçeriz iki gruba bölünmemiz mantıklıdır 14 km sonra kuzu yaylası toplanma yeri olacaktır lastik patlamaları ve aksilikler hesaba katılırsa zirveye 5 saatte ulaşırsak saat beşte zirvede oluruz. bir saat dinlenme ve saat tam 6 da harekete geçerek maşukiyeye ineriz bir saatten az bir sürede inilirse derbentten 19.30 trenine avrupa yakası yetişir
9 tur herkese hayırlı olsun

sapanca

, Jul 4

Partly cloudy with a couple of showers and a thunderstorm. Winds from the NNE at 6 km/h.

önemlidir

ısı 31 derece olacaktır topiğin başında performansı düşük ve iyi olanlar demiştim özellikle performansı düşük arkadaşlar asla kendilerini yormasınlar yorulduklarını hissettikleri vakit elle çıksınlar
ilk 14 km zorlu olacaktır burda gücünü harcayanlar geriye kalan, en zor etabı bitirmeleri riske girer tempoya hızla başlayanlar eğer performanslarına güveniyorlarsa hızla başlasınlar yalnız zirveye kadar 21 km hiç düz yolu olmayan rampalarla boğuşacaklardır
kuru incir ve kuru kayısı benim yanımda getireceğim erzak olacaktır madensuyu sodası ve ayranla birlikte hazırladığım içeceğimi yorulduğum an içeceğim
kuzu yaylası girişi toplanma yeri olacak herkes orda toplanacaktır ve soluklanacaktır burada ,çok soğuk suyu olan bir kaynak vardır
yolu bilen gidebilir ben özellikle herkesle geride kalanlarla ordan haberleşeceğim herkes toplandıktan sonra tabi dinlendikten sonra en ağır yola gireceğiz
3 yol ayrımı vardır bu yol ayrımlarında gene herkesle cepten haberleşeceğim herkesi emniyetli bir biçimde zirveye taşımak derdindeyim en arkada kalanlarda dahil herkes zirveyi görecek
ben yapamayacağım pes diyenler lütfen durdukları yerde dinlendikten sonra çok dikkatli bir biçimde insinler
kuzu yaylasından çıktıktan sonra asfalt yolda trafik olacaktır buraya dikkat derim bazı yerlerde keskin virajlar vardır sakın hızla girmeyin toplayamazsınız
kartepe zirvesinden 7 km boyunca yapılacak olan inişte herkes çok dikkatli olmalı kayalar dengenizi bozabilir yavaş inmenizde kontrollü inmenizde hayır vardır kendine güvenen hızlı inebilir inişte lastik patlamalarına dikkat

http://img824.imageshack.us/img824/422/70491546.jpg__

sansursuz lutfen :D kudu babo :D o km saatındekı degerlerı gormek ısterım :D

@sonEr´´

geçen sene değerim şu idi 5 tenmuzda maşukiyeden durmadan çıkıldı 14 km yi bir saat 52 dakikada aldım birinci korsan hasan bir saat 27 dakika ümit bisikletle aldı ikinci kenan arpaç bir saat 28 dakika ile 3 üncü bülent bayer
bir saat 43 dakika ile hemen arkamdan bir saat 53 dakika ile şevket kayain geldi hava iyi idi yumuşaktı yalnız sabahtan iyi bir yağmur yağmıştı
serin serin çıktık
31 derece olacak durmadan çıkmak bence şimdi akıl karı değil

malesef bu seferde nöbetim uymadı ikinci kez kartepe turundan mahrum kalıyorum. Beni içinde pedallayın yüreğim sizlerle. Yolunuz açık olsun

Kudret Abicim Cumartesi olsaydı kesin geliyorum yaz beni derdim, ama şimdi pazar günü için belki diyorum.
İş söz konusu olmasaydı, pazar'da olurdu. ama şimdilik kesin değil. :)

@AlperTemircan

1- kudu
2- ersoy
3- alper temircan -avrupa
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -avrupa

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da
maşukiyeye 20 km pedal basarak yol üzerindeki şok marketten alışveriş yapacağız
saat 11.40 da maşukiye kavşağında turanza ,uğur ,aytekin , onur,hüseyin, abdullah ve farukla buluşarak 10 dakika soluklandıktan sonra tırmanışa geçiyoruz

toplam 26 kişiyiz herkese bol şans

:in: :in:

sapanca

(link), Jul 4
(link)

herkese merhaba ,
Ben yenilerdenim ve bu geziye katılmak isterim eğer
kabul ederseniz.uzun zamandır bu forumdaki gelişmeleri takip ediyorum fakat hiç katılmadım daha bir organizasyona ,bu nedenle yardımlarınızı bekliyorum .hepinizle tanışmak isterim .
arayabileceğim bi numara alabilirsem ayrıntıları konuşmak isterim.
saygılar ...

@M.Cihan Kara

dostum bütün ayrıntılar aşağıda

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -avrupa
20- m.cihan kara

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da
saat 11.40 da maşukiye kavşağında turanza ,uğur ,aytekin , onur,hüseyin, abdullah ve farukla buluşarak 10 dakika soluklandıktan sonra tırmanışa geçiyoruz

toplam 27 kişiyiz herkese bol şans

önemlidir

sapanca
Times of clouds and sun with a thunderstorm in a couple of spots in the afternoon. Winds from the NNE at 14 km/h.
Realfeel®: 32 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/34.gif
Mainly clear. Winds from the N at 4 km/h.
Realfeel®: 19 °C
Low: 19 °C

http://www.supplementler.com/shop/images/Whey-Pro-Shot-32_big.jpg
ahada bundan için iki tanesi yeterli 2 saat arayla için kaslarınız kendine gelir.Ben her antiremanda içiyorum.Mineral kaybı içinde powerade falan için iyi gelir.Su içmek için bile durmayın bu arada yokuşda durunca adam bir daha aynı güçde çıkamıyor :)

A.S.U.S pedal grubu üyelerinden Adem Ay arkadaşımızıda listeye ekleyebilir miyiz kudu dost

eyvallah..

@Goflet

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -avrupa
20- m.cihan kara
21-adem ay

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da

toplam 28 kişiyiz herkese bol şans

haydarpaşa kalkış saat 08.00 ariyeye varış 10.10
doğu treni yük vagonu geniştir tam bilet 7ytl ve bisiklet 5 ytl toplam gidiş ve dönüş toplam 24 ytl

(link)

bir yadanda içime tembelik basıyor takıyım arbanın arkasına bisiklet taşıyıcımı öle geliyim diye düşündüğümde oluyor :) 3 tane bisiklet taşıyor apo faruk abi ve benim bisikleti alır :) arbada lpgli zati tren 72 tl tutuyor benim araba taş çatlasın gitgel 40 tl yakar :) ama bu seferde zevki çıkmıyor trenle gitmek sohbet muhabet falan daha çok zevk veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@hüseyin karakurt

hüseyin erkenden trenle gidersiniz adapazarı ile yada dediğin gibi araba ile şimdi en güzel olanı saat 08.00 de kalkan doğu treni yemek salonu mükemmel ve rahat tabi yemek pahalı yük vagonunda 50 bisiklet taşır
dönüşte saat 23.30 da arifiyeye doğu treni gelmekte geç tabi,
avrupa yakası geç kalır karşıya ,
ben dönüşte arifiyeden trene bineceğim ve o yorgunluğun üzerine bir adet soğuk bira içeceğim keyif bu işte

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa
19- aziz -avrupa
20- m.cihan kara
21-adem ay

dostlar
bu durum cumartesi akşamına kadar değişmezse saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.00 doğu trenine bineceğiz ve arifiyede ineceğiz saat 10.10 da

toplam 28 kişiyiz herkese bol şans

:in: :in:

Abi bizim fikir şimdilik sabit faruk abide ayvalığa gitdi cumartesi dönecek şu an fikri değişemem zati :)

Geri