Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

haydarpaşada buluşacaklar saat 07.30 -4 tenmuz pazar

1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in: avrupa
10- goflet duruma göre:in: :in: avrupa
11- alpish avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa

ömer dostumun durumu muallakta olup şu anda 17 kişiyiz
sabah en erken saatte -hüseyin ,abdullah ve faruk dostlar erkenden gidecekler ve onlarla katılım sayısına göre ya maşukiyede yada derbentte buluşacağız
katılım 10 kişi olursa saat tam 08.15 adapazarı trenine bineceğiz ve derbentte saat 10.21 de ineceğiz
turanza dostum bu saatte orda olursa raslaşacağız
aynı şekilde uğur yılmazla
sayı 17 olursa o vakit doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede ineceğiz bizim maşukiyeye ulaşmamız 1.5 saat olursa (20 km düzyol ) saat tam 11.40 da maşukiyede(kavşakta ) oluruz diğer arkadaşlarla orda buluşacağız cumartesi akşamına kadar katılım sayısı 17 de kalırsa doğu ekspresi ile gidilecektir 10 kişi olursa adapazarı treni ile gidilecektir adapazarı treninin yük vagonunun küçük olması sağda ve solda masa olması en fazla 10 bisiklete izin vermektedir
aytekin erzan ve onur berberci dostlarımız cumartesinden kartepede kamp yapacaklardır ve onlarla direk cepten haberleşeceğim
dönüş
isteyen arifiyeden isteyen derbentten döner saat 19.30 da adapazarı treni derbentte durmaktadır yük vagonu o saatte olmayabilir o vakit herkes bölünerek vagonlara dalar
arifiyeden gitmek isteyenler düz 20 km lik yolu alarak
saat 23.30 da doğu trenini yakalarlar yalnız ertesi gün işi olanlar için durum terstir özellikle avrupa yakasından gelenler için sorun teşkil etmektedir avrupa yakasının tamamının derbentten binmesi ve 19.30 u yakalaması lehlerine olacaktır
tırmanış
katılım sayısı 17 olursa ,
maşukiye ye gelmeden yol üzerinde şok marketten alış veriş yaparak maşukiyeye 11.40 da ulaşarak 10 dakika dinlenerek 11.50 de tırmanışa geçeriz iki gruba bölünmemiz mantıklıdır 14 km sonra kuzu yaylası toplanma yeri olacaktır lastik patlamaları ve aksilikler hesaba katılırsa zirveye 5 saatte ulaşırsak saat beşte zirvede oluruz. bir saat dinlenme ve saat tam 6 da harekete geçerek maşukiyeye ineriz bir saatten az bir sürede inilirse derbentten 19.30 trenine avrupa yakası yetişir
9 tur herkese hayırlı olsun

Scudo
ısı 32 derece olacaktır topiğin başında performansı düşük ve iyi olanlar demiştim özellikle performansı düşük arkadaşlar asla kendilerini yormasınlar yorulduklarını hissettikleri vakit elle çıksınlar

Siz delirmişsiniz... Hepinizin motoru su kaynatacak :) Samet pedal çevirmen sorun değil :) Sorun virajı alabilmen... Yol boş diye dıştan alırsın sonra arabanın camına sivri sinek gibi yapışırsın :)

@Barış Özkan

barış miileti paniklendirme :D :D :D
geçen sene 15 kişi gittik 5 temnuzda onlar biliyor tabi zorluğu belkide ondan gelmiyorlar belkide kartepeden bıktılar
benim bünye bir garip ben hiç su kaynatmadım ne 5 tenmuzda ne 2 ağustosda nede 30 ağustosda su çıkmıyor benden yalnız kafadan acaip su çıkıyor bu yüzden bandana kafamda sırılsıklam oluyor kaska yapışıyor çok rahatsız oluyorum kep takacağım mecburen terletmeyen özel kumaştan yapılmış

Yol boş diye dıştan alırsın sonra arabanın camına sivri sinek gibi yapışırsın

heheheh acaip bir manzara durumu olur şaka bir yana dikkatli olmak gerekiyor inişte 14 km asfalt trafik olacak o yolda 7 km lik yolda araç tek tük olmakta

Kudret abi inişte offroad yollar yok mu? onları tercih etseniz hem daha zevkli hemde trafik olmaz...

barış miileti paniklendirme

Gelemiyorum ya :D bari sizi vazgeçireyim...

@Barış Özkan

valla barış en kestirme yol bu
kartepeye çıkış ve iniş kuzu yaylasından toplam 21 km
yolda bu pazar trafik olur inişte ,
sadece kartepe zirveden 7 km süren yer yer stabilize yer yer toprak kayalıklı yol dan iniyorsun
kuzu yaylasından mesire yere araç oluyor millet pikniğe gidiyor ama az oluyor araç,
esas trafik kuzu yaylasına çıkışta ve inişte
inişte çok dikkatli olmalı hızlı inmem asla riske girmem millet oralarda 70 leri gördü şehir bisikleti ile
burak dostum 26 eylülde yolla geldi offroada daldı ve kartepe zirveye yolla çıktı offroadda zincir attıysada gene devam etti
aşağı inişte adam uçtu 80 i görmüştür

5 tenmuz hasan uçuşta yokuş aşağı yolla geldi korsan hasan
bu tur acaip olmuştu yolu bilmediğimiz için herkes hurra daldı otele doğru 18 km tırmandı ordan sonra miilet birbirinden koptu herkes zirveyi zorladı 3 kişi zirveyi aldı ben calbiyik sado

5 temmuz 2009 -kartepe-2.tur -robocop-kudu
dostlarım romalılar selam getirmişem size
hayalet gibi uçarak kartepeye ulaşacağız :vroam: evet cehenmen sıcağı olabilir :boese157:
ama kalbimiz çok kuvvetli olduğu için evelallah bunuda deviririz :boese157:
sağ gösterip sol vuracağız rampalara :box2: ne olduğunu anlayamayacak rampalar ve rampalar panzerler tarafından
2 kez ezilecek üçüncü tur 2 ağustosta olacak ve bir yıl devam edecek performansı rampada yüksek olanlar yarı yüksek olanlar ve düşük olan ve elde çıkmak isteyenler davetlidir burada herkes kendini geliştirebilir
üç erli gruplar halinde tırmanacağız :in: cepten haberleşeceğiz :in:
herzamanki gibi doğu ekspresi ile 08.35 de hareketle haydarpaşadan gideceğiz :in: (arifiyede ineceğiz )
kartepe artık demirbaş turların en başıdır yaşasın kartepe iyiki varsın
sıkıntılarımızı kartepede unutacağız :in: bir an aşağıdaki kirlenmiş dünyadan uzak kalacağız ve oksijeni bizi sarhoş edecek
robocop 1. panzer tümeni
çavuş steiner

geçen sene 5 temmuz -2009 da yazdığım mesaj
bir yıl devam etti kartepe nice kartepelere

:in: :in:

@selcuk yucel

dostum başarılar bu pazar turunuz var gebze pedal durmaz çakar

:in: :in: :in: :in:

evet kudret abi senin tur ile cakisti ama tarih olarak onceden planlanmis birseydi yoksa katilabilirdik sizin tura umarim zevkli gecer.hava sicak ve rampalar biraz zorlu olacakmis o yuzden fazlaca sivi tuketmenizi tavsiye ederim ayica hava sicak olacagindan kan sekeriniz ve tansiyonunuza dikkat edin saygilar abicim

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@selcuk yucel

valla olan bana olur gençlere hiç bir şey olmaz tabi ben biraz dikkat etmeliyim artık
bu vücut kaldırmayabilir

haydarpaşada buluşacaklar saat 07.30 -4 tenmuz pazar

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
11- alpish avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa

ömer dostumun durumu muallakta olup şu anda 17 kişiyiz
sabah en erken saatte -hüseyin ,abdullah ve faruk dostlar erkenden gidecekler ve onlarla katılım sayısına göre ya maşukiyede yada derbentte buluşacağız
katılım 10 kişi olursa saat tam 08.15 adapazarı trenine bineceğiz ve derbentte saat 10.21 de ineceğiz
turanza dostum bu saatte orda olursa raslaşacağız
aynı şekilde uğur yılmazla
sayı 17 olursa o vakit doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede ineceğiz bizim maşukiyeye ulaşmamız 1.5 saat olursa (20 km düzyol ) saat tam 11.40 da maşukiyede(kavşakta ) oluruz diğer arkadaşlarla orda buluşacağız cumartesi akşamına kadar katılım sayısı 17 de kalırsa doğu ekspresi ile gidilecektir 10 kişi olursa adapazarı treni ile gidilecektir adapazarı treninin yük vagonunun küçük olması sağda ve solda masa olması en fazla 10 bisiklete izin vermektedir
aytekin erzan ve onur berberci dostlarımız cumartesinden kartepede kamp yapacaklardır ve onlarla direk cepten haberleşeceğim
dönüş
isteyen arifiyeden isteyen derbentten döner saat 19.30 da adapazarı treni derbentte durmaktadır yük vagonu o saatte olmayabilir o vakit herkes bölünerek vagonlara dalar
arifiyeden gitmek isteyenler düz 20 km lik yolu alarak
saat 23.30 da doğu trenini yakalarlar yalnız ertesi gün işi olanlar için durum terstir özellikle avrupa yakasından gelenler için sorun teşkil etmektedir avrupa yakasının tamamının derbentten binmesi ve 19.30 u yakalaması lehlerine olacaktır
tırmanış
katılım sayısı 17 olursa ,
maşukiye ye gelmeden yol üzerinde şok marketten alış veriş yaparak maşukiyeye 11.40 da ulaşarak 10 dakika dinlenerek 11.50 de tırmanışa geçeriz iki gruba bölünmemiz mantıklıdır 14 km sonra kuzu yaylası toplanma yeri olacaktır lastik patlamaları ve aksilikler hesaba katılırsa zirveye 5 saatte ulaşırsak saat beşte zirvede oluruz. bir saat dinlenme ve saat tam 6 da harekete geçerek maşukiyeye ineriz bir saatten az bir sürede inilirse derbentten 19.30 trenine avrupa yakası yetişir
9 tur herkese hayırlı olsun

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Plenty of sunshine. Winds from the NE at 17 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 31 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the NNE at 8 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 16 °C

önemlidir

bu tura ilk kez gelecek dostlarım ,
ısı 31 derece olacaktır topiğin başında performansı düşük ve iyi olanlar demiştim özellikle performansı düşük arkadaşlar asla kendilerini yormasınlar yorulduklarını hissettikleri vakit elle çıksınlar
sonradan acısı çıkan ağrılara maruz kalmak istemiyorlar ise ,
ilk 14 km zorlu olacaktır burda gücünü harcayanlar geriye kalan, en zor etabı bitirmeleri riske girer tempoya hızla başlayanlar eğer performanslarına güveniyorlarsa hızla başlasınlar yalnız zirveye kadar 21 km hiç düz yolu olmayan rampalarla boğuşacaklardır
su fazla içenler şişer baştan söyleyeyim aşırı çukulata şeker alanda öyle
kuru incir ve kuru kayısı benim yanımda getireceğim erzak olacaktır madensuyu sodası ve ayranla birlikte hazırladığım içeceğimi yorulduğum an içeceğim
kuzu yaylası girişi toplanma yeri olacak herkes orda toplanacaktır ve soluklanacaktır burada ,çok soğuk suyu olan bir kaynak vardır
yolu bilen gidebilir ben özellikle herkesle geride kalanlarla ordan haberleşeceğim herkes toplandıktan sonra tabi dinlendikten sonra en ağır yola gireceğiz
3 yol ayrımı vardır bu yol ayrımlarında gene herkesle cepten haberleşeceğim herkesi emniyetli bir biçimde zirveye taşımak derdindeyim en arkada kalanlarda dahil herkes zirveyi görecek
ben yapamayacağım pes diyenler lütfen durdukları yerde dinlendikten sonra çok dikkatli bir biçimde insinler
kuzu yaylasından çıktıktan sonra asfalt yolda trafik olacaktır buraya dikkat derim bazı yerlerde keskin virajlar vardır sakın hızla girmeyin toplayamazsınız
kartepe zirvesinden 7 km boyunca yapılacak olan inişte herkes çok dikkatli olmalı kayalar dengenizi bozabilir yavaş inmenizde kontrollü inmenizde hayır vardır kendine güvenen hızlı inebilir inişte lastik patlamalarına dikkat
zemin bozuktur evet 9.tur herkese hayırlı olsun gedeyoz cehennem rampalarına

şafak 2

bindik bi alemete gedeyoz kıyamete

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/04.gif
Times of clouds and sun. Winds from the NNE at 14 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 31 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/41.gif
Partly cloudy with a couple of showers and a thunderstorm. Winds from the NNE at 6 km/h.
Realfeel®: 20 °C
Low: 20 °C

avrupacılar bir yerde buluşup komple vapura atlasak nasıl olur hemde tanısmış olluuooruzzz ;D

ben otobanttan gelıcem tabi boş olursa :eek: yada yıldız teknik uni.ye inip ordan topkapı'ya ordanda vatan cad. karaköy'e Yollarımız kesişen varmı ?

"@sonEr´´

6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
11- alpish avrupa
12- enver akdemir avrupa
14- tuğba avrupa
16- berk yıldırım avrupa
18- gökhan -avrupa

avrupa grubu

soner özel mesaj at derim

2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
11- alpish avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa

evet adını yazdıranlaradan soner ve toygar dışında diğer yukardaki arkadaşlardan son durumları hakkında bilgi istemekteyim bu turu tek başımada yapabilirim bu tur asla iptal olmayacaktır önemle duyurulur deprem olur seller olur kartepe turu aksamadan devam eder
bilginize

:in: :in: :in:

atilla bisiklet takımıyla olan görüşmem olumlu geçti.Lisasn çıkarttım ve bu pazar günü alanya kupasını katılcam.Kartepe'yi fethetcek tüm pedalşörlere bol eğlenceli vakitler diler, katılamıyacağımdan dolayı teessürümü belirtirim:( :(

@sonEr´´

Dostum pazar günü 7.00 deki karaköy vapuruna yetişmeye çalışırım.

Geri