Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

@samet_özdemir

samet hocam önce iş para ekmek ne edeceksin iş olmazsa parada yok
öncelik işin bisiklet değil sen bana bakma emekli adamız ne edek
sen kafana takma alırsın rampayı zati koordinasyon olacak bu arada bir arkadaşın cebini ödünç alma durumum olacak herkes ile irtibat kurmalıyım işin en kötü yanı yükseldikçe ne telsiz nede cep çalışmakta bakalım nasıl olacak
samet cumartesi günü ağır tur yapma derim

:( :( :( :(

Scudo
evet telefonda telsizde çalışmaz ordaki antenlerden dolayı o yüzden 2 grup olunmalı yolu bilen iki kişi üstlenmeli bu grupları yada yolu iyice herkeze tarif etmelisin kudret abi ;) iş biterde bakalım 1 aylık özlemden sonra evden çıkabilirmiyim :)

@samet_özdemir

evet aynen doğru dersin iki grup şimdi yolu bilen ben kaşif semir eğer onurda gelirse 4 kişi şimdi bu dört arkaştan iki kişi görevlendirilir birinci grup ikinci grup mantıklı

1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in:
10- goflet duruma göre:in: :in:
11- alpish
12- enver akdemir
13- turanza -büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de buluşacağız :in: :in: :in:
14- y .toygar
15- hüseyin -büyük derbentte buluşacağız 10.21
16- faruk -buluşmaca derbent 10.21
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- berk yıldırım
20- fuat şehler
21- uğur yılmaz
büyük derbentte saat 10.21 de buluşacağız
22- gökhan
23- abdullah -büyük derbent
24- onur berberci :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.15 trenine bineceğiz (adapazarı treni) biletler tam bilet 7 bisiklet 5 ytl toplam 24 ytl gidiş ve dönüş
büyük derbentte ineceğiz 10.21 de
dönüşü maşukiyede kararlaştırırız isteyenler büyük derbentten adapazarı treni ile 19.30 da dönerler arifiyeye kadar pedal basıp
gelmek isteyenler doğu ekspresi ile dönerler yalnız doğu treni saat 23.30 da gelmektedir yalnız avrupa yakasından gelecek dostlarım için arifiye olayı terstir anadolu yakasındaki dostlarım için geç kalmak gibi bir sorun olmazsa benle gelebilirler 20 km düz bir yol sonrasında arifiyeye ulaşmaktayız __________________

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
9- selim
10- goflet
11- alpish
12- enver akdemir
13- turanza -büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de buluşacağız :in: :in: :in:
14- y .toygar
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- berk yıldırım
20- fuat şehler
21- uğur yılmaz
22- gökhan
24- onur berberci :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

zirveye yolu bilenler
istanbul tayfasından onur ,kaşif ,semir ve ben
istanbul tayfası
1-ersoy
2-nostoc
3-fuat
4-gökhan
5- semir
6- enver avcı
7-soner
8-alpish
9-samet
10- selim
11- goflet
12-enver akdemir
13-y toygar
14-tuğba
15- berk yıldırım
16- kaşif
17- onur
18- kudu

istanbul tayfası 21 kişidir

hüseyin faruk ve abdullah daha erken saatte trene binerek arfiyede inip 20 km sonra büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de olacak şekilde kendilerini ayarlayacaklar ancak ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

alternatif gidiş
---- katılım 18 kişidir bu durumda adapazarı treninin yük vagonu küçüktür 18 bisikleti alacağını hiç zannetmiyorum ayrı gayrı olmaz hep birlikte daha büyük yük vagonuna sahip olan doğu ekspresine binerek arifiyede ineriz 20 km sonra maşukiyeden kartepeye çıkarız
bu durumda hüseyin faruk ve abdullah arkadaşlarla cepten haberleşerek maşukiye kavşağında buluşuruz
yolu bilen arkadaşlar görevli olacaktır iki gruba ayrılma durumu mantıklıdır dönüşümüzde ben arifiyeden döneceğim 20 km düz yol isteyenler benle gelir istemeyenler 19.30 adapazarı trenine binerler eğer o saatte yük vagonu olmazsa herkes bölünerek vagonlara dalar

http://img171.imageshack.us/img171/5411/hpim1858.jpg

MAŞUKİYE KAVŞAĞI

dönüşte ben pedallamayı düşünüyorum :) aslında yolu bilsem trenle hiç uğraşmadan pedallayacağımda yolu bilmiyorum :)

@samet_özdemir

samet hocam sen hele bi gelde bakalım ne olacak düşünürüz

saat 08.00 de haydarpaşadan kalkan doğu treni saat 10. 10 da arifiyeye
varmaktadır eğer katılım 18 kişi olursa doğuya bineceğiz katılım 10 kişi olursa istanbuldan saat 08.15 de adapazarı trenine binerek derbentte saat 10.21 de ineriz hafta sonu kesin katılım sayısı belli olur pazar günü haydarpaşada
durum belli olacak

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Plenty of sunshine. Winds from the NNE at 16 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 32 °C

, Jul 4

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear. Winds from the NNE at 8 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 17 °C

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
11- alpish
12- enver akdemir
14- y .toygar
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- sakaryalı dostları bekleriz büyük derbent tren istasyonu saat 10.21 :in: :in: -
20- berk yıldırım
21- fuat şehler
22- uğur yılmaz
23- gökhan
24- abdullah -büyük derbent

07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.15 trenine bineceğiz (adapazarı treni) biletler tam bilet 7 bisiklet 5 ytl toplam 24 ytl gidiş ve dönüş
büyük derbentte ineceğiz 10.21 de
dönüşü maşukiyede kararlaştırırız isteyenler büyük derbentten adapazarı treni ile 19.30 da dönerler arifiyeye kadar pedal basıp
gelmek isteyenler doğu ekspresi ile dönerler yalnız doğu treni saat 23.30 da gelmektedir yalnız avrupa yakasından gelecek dostlarım için arifiye olayı terstir anadolu yakasındaki dostlarım için geç kalmak gibi bir sorun olmazsa benle gelebilirler 20 km düz bir yol sonrasında arifiyeye ulaşmaktayız

dostlar
hüseyin arkadaşımızın düşüncelerine katılmaktayım derbentte iner inmez bir km sonra rampalara geldiğimizde ilk yarım saat vücudu ısındırmamız gerekecek bunun için ön hazırlık yapacağız

önemlidir

bu tura ilk kez gelecek dostlarım ,
ısı 32 derece olacaktır topiğin başında performansı düşük ve iyi olanlar demiştim özellikle performansı düşük arkadaşlar asla kendilerini yormasınlar yorulduklarını hissettikleri vakit elle çıksınlar
sonradan acısı çıkan ağrılara maruz kalmak istemiyorlar ise ,
ilk 14 km zorlu olacaktır burda gücünü harcayanlar geriye kalan, en zor etabı bitirmeleri riske girer tempoya hızla başlayanlar eğer performanslarına güveniyorlarsa hızla başlasınlar yalnız zirveye kadar 21 km hiç düz yolu olmayan rampalarla boğuşacaklardır
su fazla içenler şişer baştan söyleyeyim aşırı çukulata şeker alanda öyle
kuru incir ve kuru kayısı benim yanımda getireceğim erzak olacaktır madensuyu sodası ve ayranla birlikte hazırladığım içeceğimi yorulduğum an içeceğim
kuzu yaylası girişi toplanma yeri olacak herkes orda toplanacaktır ve soluklanacaktır burada ,çok soğuk suyu olan bir kaynak vardır
yolu bilen gidebilir ben özellikle herkesle geride kalanlarla ordan haberleşeceğim herkes toplandıktan sonra tabi dinlendikten sonra en ağır yola gireceğiz
3 yol ayrımı vardır bu yol ayrımlarında gene herkesle cepten haberleşeceğim herkesi emniyetli bir biçimde zirveye taşımak derdindeyim en arkada kalanlarda dahil herkes zirveyi görecek
ben yapamayacağım pes diyenler lütfen durdukları yerde dinlendikten sonra çok dikkatli bir biçimde insinler
kuzu yaylasından çıktıktan sonra asfalt yolda trafik olacaktır buraya dikkat derim bazı yerlerde keskin virajlar vardır sakın hızla girmeyin toplayamazsınız
kartepe zirvesinden 7 km boyunca yapılacak olan inişte herkes çok dikkatli olmalı kayalar dengenizi bozabilir yavaş inmenizde kontrollü inmenizde hayır vardır kendine güvenen hızlı inebilir inişte lastik patlamalarına dikkat
zemin bozuktur evet 9.tur herkese hayırlı olsun gedeyoz cehennem rampalarına

:in: :in:

http://img203.imageshack.us/img203/7758/adszeva.jpg

dostlar

no-1 -kuzu yaylası girişi
no-2 - 2.nolu yol otele gider sağ yan yoldur bu yolu kulllanmıyoruz sola devam
no-3- 3.yol sağ yan yol otele gider o yolla işimiz yok soldan devam
no -4- 4.yol dikkatle bakarsanız soldan offroad yol var o yolla alakamız yok sağdan kayalıklı offroada dalacağız ve zirve

sarı cizgiler esas zirve yoludur

maşukiyeden kartepe zirveye hemen hemen hiç düz yolu olmayan 21 km lik rampa tırmanış
sarı cizgili yolun başlangıcı önce stabilize sonra toprak en sonda kayalıklı toprak yoldur ve toplam 7 km dir

evet 9. tur hayırlı olsun

zirveye yolu bilenler
istanbul tayfasından onur ,kaşif ,semir ve ben
istanbul tayfası
1-ersoy
2-nostoc
3-fuat
4-gökhan
5- semir
6- enver avcı
7-soner
8-alpish
9-samet
10- selim
11- goflet
12-enver akdemir
13-y toygar
14-tuğba
15- berk yıldırım
16- kaşif
17- onur
18- kudu

hüseyin faruk ve abdullah daha erken saatte trene binerek arfiyede inip 20 km sonra büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de olacak şekilde kendilerini ayarlayacaklar ancak ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

alternatif gidiş
---- katılım 18 kişidir bu durumda adapazarı treninin yük vagonu küçüktür 18 bisikleti alacağını hiç zannetmiyorum ayrı gayrı olmaz hep birlikte daha büyük yük vagonuna sahip olan doğu ekspresine binerek arifiyede ineriz 20 km sonra maşukiyeden kartepeye çıkarız
bu durumda hüseyin faruk ve abdullah arkadaşlarla cepten haberleşerek maşukiye kavşağında buluşuruz
yolu bilen arkadaşlar görevli olacaktır iki gruba ayrılma durumu mantıklıdır dönüşümüzde ben arifiyeden döneceğim 20 km düz yol isteyenler benle gelir istemeyenler 19.30 adapazarı trenine binerler eğer o saatte yük vagonu olmazsa herkes bölünerek vagonlara dalar

MAŞUKİYE KAVŞAĞI

@Kudret Kurtcebe

HAberleşiriz abi ona göre gideriz olmadı birkaç kişi isterse sabah bizim bindiğimiz trene binsin arifiyeden sonra 20 km pedal çevirmiş olup vücutlarını ısıtırlar hem bu sayede sizin trene düşecek sayıda azalmış olur :in:

çavuş biz Aytekin abiyle cumartesiden gidip çıkıp kamp atacağız Kartepe'ye. Pazar sabah inip sizi karşılayıp tekrar çıkacağız. Bilgin olsun :)

@Onur Berberci

ahhhhhhhhhh şahane bir haber tamam onur çok sevindim aytekine selam

HAberleşiriz abi ona göre gideriz olmadı birkaç kişi isterse sabah bizim bindiğimiz trene binsin arifiyeden sonra 20 km pedal çevirmiş olup vücutlarını ısıtırlar hem bu sayede sizin trene düşecek sayıda azalmış olur

hüseyin dostum sabah en erken saatte karşıdan gelecek arkadaşlar gelemezler
mecburen biz saat 08.00 de eğer 18 kişi olursak doğu ile gideceğiz
hüseyin özelden cebi yazarmısın haberleşelim

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
11- alpish
12- enver akdemir
14- y .toygar
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- berk yıldırım
20- fuat şehler
21- uğur yılmaz
22- gökhan
24 -süpriz konuk aytekin erzan :in: :in: :in: :in: :in: :in:
25 - onur berberci

zirveye yolu bilenler
istanbul tayfasından kaşif ,semir ve ben
istanbul tayfası
1-ersoy
2-nostoc
3-fuat
4-gökhan
5- semir
6- enver avcı
7-soner
8-alpish
9-samet
10- selim
11- goflet
12-enver akdemir
13-y toygar
14-tuğba
15- berk yıldırım
16- kaşif
17- onur
18- kudu

alternatif gidiş

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
11- alpish
12- enver akdemir
14- y .toygar
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- berk yıldırım
20- fuat şehler
21- uğur yılmaz
22- gökhan
24 -süpriz konuk aytekin erzan :in: :in: :in: :in: :in: :in:
25 - onur berberci

haydarpaşada buluşacaklar saat 07.30 -4 tenmuz pazar

1- kudu
2- ersoy
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı -avrupa
7- soner- avrupa
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in: avrupa
10- goflet duruma göre:in: :in: avrupa
11- alpish avrupa
12- enver akdemir avrupa
13- y .toygar -
14- tuğba avrupa
15- nostoc domenica
16- berk yıldırım avrupa
17- fuat şehler
18- gökhan -avrupa

ömer dostumun durumu muallakta olup şu anda 17 kişiyiz
sabah en erken saatte -hüseyin ,abdullah ve faruk dostlar erkenden gidecekler ve onlarla katılım sayısına göre ya maşukiyede yada derbentte buluşacağız
katılım 10 kişi olursa saat tam 08.15 adapazarı trenine bineceğiz ve derbentte saat 10.21 de ineceğiz
turanza dostum bu saatte orda olursa raslaşacağız
aynı şekilde uğur yılmazla
sayı 17 olursa o vakit doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede ineceğiz bizim maşukiyeye ulaşmamız 1.5 saat olursa (20 km düzyol ) saat tam 11.40 da maşukiyede(kavşakta ) oluruz diğer arkadaşlarla orda buluşacağız cumartesi akşamına kadar katılım sayısı 17 de kalırsa doğu ekspresi ile gidilecektir 10 kişi olursa adapazarı treni ile gidilecektir adapazarı treninin yük vagonunun küçük olması sağda ve solda masa olması en fazla 10 bisiklete izin vermektedir
aytekin erzan ve onur berberci dostlarımız cumartesinden kartepede kamp yapacaklardır ve onlarla direk cepten haberleşeceğim
dönüş
isteyen arifiyeden isteyen derbentten döner saat 19.30 da adapazarı treni derbentte durmaktadır yük vagonu o saatte olmayabilir o vakit herkes bölünerek vagonlara dalar
arifiyeden gitmek isteyenler düz 20 km lik yolu alarak
saat 23.30 da doğu trenini yakalarlar yalnız ertesi gün işi olanlar için durum terstir özellikle avrupa yakasından gelenler için sorun teşkil etmektedir avrupa yakasının tamamının derbentten binmesi ve 19.30 u yakalaması lehlerine olacaktır
tırmanış
katılım sayısı 17 olursa ,
maşukiye ye gelmeden yol üzerinde şok marketten alış veriş yaparak maşukiyeye 11.40 da ulaşarak 10 dakika dinlenerek 11.50 de tırmanışa geçeriz iki gruba bölünmemiz mantıklıdır 14 km sonra kuzu yaylası toplanma yeri olacaktır lastik patlamaları ve aksilikler hesaba katılırsa zirveye 5 saatte ulaşırsak saat beşte zirvede oluruz. bir saat dinlenme ve saat tam 6 da harekete geçerek maşukiyeye ineriz bir saatten az bir sürede inilirse derbentten 19.30 trenine avrupa yakası yetişir
9 tur herkese hayırlı olsun

:in: :in: :in:

Telefon numarası yollanmıştır abi :in:

Bizimle sabah erken gelip b.derbentde gurubu beklemek isteyen özelden mesaj atsın

@hüseyin karakurt

not aldım
hüseyin tren saatlerine baktım saat 06.30 da adapazarı treni var haydarpaşadan o saatte avrupa yakası yetişemez çünki vapur yok
artı anadolu yakasından insanların çok erken kalkmaları gerekecek bu da zor olabilir- bazı arkadaşlar için
artı doğu treni ilk 08.00 de haydarpaşadan kalkıyor istersen bir kontrol et derim

(link)

bir de 06.30 adapazarı trenine binerseniz 08.38 de derbentte olursunuz o vakit bizi bayağı bekleme durumu olur bizim durumuz katılım sayısına göre belirlenecek 10 bisiklet olursa büyük derbentte 10.21 de oluruz o vakitte siz bayağı bizi beklersiniz veyahut tırmanmaya başlayın derim

@Kudret Kurtcebe

evet abi erken olur senin dediğin trenle gitmeleri daha mantıklı olur

bizde sizden 2 önceki trene binme kararımızı 1 önceki trene binme kararı olarak değiştirdik
sebebi faruk abinin çoluğu çocuğu yazlığa birakıp istanbula geri dönecek olması dolayısı ile ineceğimiz istasyonuda sapancaya çektik buda bizim yolu yarı yarıya kısaltacak :) bu tura katılmak çok istiyoruz bu sebepden elimizden geldiğince istem dışı oluşan problemleri çözüyoruz :) :in:

Bu arada 2 ay önce aldığım maşada problem çıktı üstüne para vererek bir üst modelini aldım rampada ve inişde kullanmak için can atıyorum :)

hüseyin dostum saat kaçta haydarpaşadan bineceksiniz ve sapancaya mı gideceksiniz ben olaya tam vakıf olamadım şimdi tam saatler nedir

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/5543.jpg

Evet abi bir değişiklik olmaz ise bizim son ulaşım planımız şöyle
resimde de işaretli olan haydar paşadan 07:25 de kalkan trene faruk abi maltepeden apo ve ben tuzladan bineceğiz.

arifiye yerine 09:35 de sapancada ineceğiz ve 10 km civarı pedal çevireceğiz trenden indiğimiz zaman sizden 1 saat önde olacağız o zamanı da sapancadan b.derbende geçerken kullanacağız ve b.derbentde sizle buluşacağız

avrupa yakasından gelecek arkadaşlar ilk vapur karaköyden 06.30 da
haydarpaşaya uğruyor

(link)

Geri