walla yama yapmayıda pek beceremiorum =) Sağlam olsun diye değiştirdim ama çok patlarsa yama şart dediğin gibi şayet o durumlarda yardımcı olursan sevinirim.. İnce Kalın siboblu iki iç lastiğim war yedğimde hep.. =):in: :in:
Offfff heyecandan çatlayacam 4 temuz hemen gelsede tırmansak şuraya eminim o gün çok güzel olacak
bu haftada yağmurdan sebep binemedik zati içeri tıkılmanında sitresi var
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Turning cooler in the morning; abundant sunshine. Winds from the NNE at 17 km/h.
Realfeel®: 30 °C
High: 31 °C
(link), Jul 4
(link)
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear and warmer. Winds from the NNE at 9 km/h.
Realfeel®: 15 °C
Low: 15 °C
4 tenmuz pazar -hareket -
9.tur herkese hayırlı olsun
:in: :in: :in: :in: :in: :in:
1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in:
10- goflet duruma göre:in: :in:
11- alpish
12- enver akdemir
13- turanza -büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de buluşacağız :in: :in: :in:
14- y .toygar
15- emre yiğit -
16- hüseyin
17- faruk
18- tuğba
19- nostoc domenica
20- sakaryalı dostları bekleriz büyük derbent tren istasyonu saat 10.21 :in: :in: -
07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.15 trenine bineceğiz (adapazarı treni) biletler tam bilet 7 bisiklet 5 ytl toplam 24 ytl gidiş ve dönüş
büyük derbentte ineceğiz 10.21 de
dönüşü maşukiyede kararlaştırırız isteyenler büyük derbentten adapazarı treni ile 19.30 da dönerler arifiyeye kadar pedal basıp
gelmek isteyenler doğu ekspresi ile dönerler yalnız doğu treni saat 23.30 da gelmektedir yalnız avrupa yakasından gelecek dostlarım için arifiye olayı terstir anadolu yakasındaki dostlarım için geç kalmak gibi bir sorun olmazsa benle gelebilirler 20 km düz bir yol sonrasında arifiyeye ulaşmaktayız
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Turning cooler in the morning; abundant sunshine. Winds from the NNE at 17 km/h.
Realfeel®: 30 °C
High: 31 °C
(link), Jul 4
(link)
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear and warmer. Winds from the NNE at 9 km/h.
Realfeel®: 15 °C
Low: 15 °C
4 tenmuz pazar -hareket -
9.tur herkese hayırlı olsun
:in: :in: :in: :in: :in: :in:
1- kudu
2- ersoy
3- ömer - nöbet saatine göre
4- semir
5- kaşif
6- enver avcı
7- soner-
8- samet
9- selim duruma göre :in: :in:
10- goflet duruma göre:in: :in:
11- alpish
12- enver akdemir
13- turanza -büyük derbent tren istasyonunda saat 10.21 de buluşacağız :in: :in: :in:
14- y .toygar
15- hüseyin -büyük derbentte buluşacağız 10.21
16- faruk -buluşmaca derbent 10.21
17- tuğba
18- nostoc domenica
19- sakaryalı dostları bekleriz büyük derbent tren istasyonu saat 10.21 :in: :in: -
20- berk yıldırım
07.30 da haydarpaşada buluşarak 08.15 trenine bineceğiz (adapazarı treni) biletler tam bilet 7 bisiklet 5 ytl toplam 24 ytl gidiş ve dönüş
büyük derbentte ineceğiz 10.21 de
dönüşü maşukiyede kararlaştırırız isteyenler büyük derbentten adapazarı treni ile 19.30 da dönerler arifiyeye kadar pedal basıp
gelmek isteyenler doğu ekspresi ile dönerler yalnız doğu treni saat 23.30 da gelmektedir yalnız avrupa yakasından gelecek dostlarım için arifiye olayı terstir anadolu yakasındaki dostlarım için geç kalmak gibi bir sorun olmazsa benle gelebilirler 20 km düz bir yol sonrasında arifiyeye ulaşmaktayız
Arkadaşlar, yarın Kartepe için hazırlık alışverişi yapacağım(bisikletimin ihtiyaçlarını kastediyorum), tam olarak ne almam gerekir kısa bir 'olmazsa olmaz 'listem olursa çok daha kolay olur alışveriş. Şimdiden teşekkürler.
1. iç lastik
2. yama takımı
3. pompa
4. alyan çakı
5. ilk yardım malzemeleri. (pamuk yara bandı sargı bezi v.s.)
kartepe turunda bunlardan sadece iç lastik yanınızda bulunsa yeter bide mataranız yoksa matara almanızda büyük fayda var bende pompa iç lastik yama takımı alyan çakı ilk yardım malzemeleri var birkaç arkadaştada kesin olur boşuna yanınıza alarak ağırlık yapmanıza gerek yok iç lastiğinizi alsanız yeter
kudu baba istanbuldayım sonunda ama yarın sabah izmire gidiyorum gitmişken yolları bi analiz edeyim son kez az kaldı izmir turuna son keşifimi yapayım dönüşte fethiyeye gidicem ordan geri dönücem haftasonu burdayım kartepe işi kesin
Herhangi bi yaralanmaya karşı ; batikon gazlıbez yarabandı
Hayati olarak İÇ LASTİK ve zor çıkıyor ise şayet plastik levye
Sıcakta çok terleyeceğiz Tepe serin olabilir teri üstümüzden atmamızı sağlayacak giysiler işimizi görecektir diye düşünüyorum.. Bisiklet formaları bu işi görmekte.. Yada Adidas'ın ClimaCool tarzı ürünler..
Resimlerdede görüldüğü gibi bol taşlı arazi inişleri ve virajlı asfalt inişleri vardır.. İsteyen takar isteyen takmaz ama hayat kurtarıcınız KASK'ınız olabilir..
Muhabbet sürekli olmayabilir.. Müzik dinlemeniz rampayı çıkmanızı bi nebze kolaylaştırabilir..
Benim aklıma gelen bunlardır.. Önerilerinizi yazarsanız daha tedbirli, rahat bir gezi yapmış oluruz..