Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

yeni lastiklerimi test edicem bu turda :) yoldaki performansı yol tutuşu süper bakalım taşlı toraklı yolda nasıl olacak

Scudo
Maxxis Larsen TT kullanıyorum canavarlar canavar.. 2.00 ile asfaltta biraz güç kessede Arazide rampa yukarı banamısın demiyo =) Yağmurlu havada asfalt sürüşlerinde güvenilir bir lastik.. Topraktada bana göre harikalar..

@Kudret Kurtcebe

Schwalbe maraton tour plus içinde jel olup patlamayı önleyenlerden biraz ağır ama hakkını veriyor :)

Şimdi avrupacılar nereden ve nasıl binicekler :D Eve geç kalmak istemiyorum :( Arazidede maxxis ignitor'ü tek geçerim xD

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
@sonEr´´

Adapazarı treni ile dönebilirsiniz.. Geç kalma durumu içinde şimdiden ev ile konuşun bence =) İgnitor a gelince ön lastik olarak kullandım bir ara evet güzel lastikler =)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Trenle İstanbul'a en geç ve en erken kaçta varabılırım ona gore konusucam bızımkılerle :eek: :eek:

@Y.Toygar

toygar ağırlık ne kadar toplam
benim continentallar 1060 gram toplam

@sonEr´´

soner geç kalınacak evdekilere bence haber et derim
19.30 büyük derbentten kaçırılırsa geç kalınır
08.10 da haydarpaşadan kalkan tren büyük derbente 10.21 de varıyor yani 2 saat 11 dakika dönüşü hesaplarsan
19.30 da derbentten binilirse 2 saat 11 dakika sonra haydarpaşada olunur yani geç kalma durumu haliyle olmakta esenlere gideceğin için geç kalacaksın dostum

9:20 de haydarpaşa'da olursam saat 10:00 da Eminönü'ne geçerim...Yani saat 11:00 de evdeyim :eek: :eek: :eek: abime bir tel çakıp gelip beni alması istersem 10:20 de evdeyim :D

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
@sonEr´´

o.k en kötü durumları hesaba katmalısın 19.30 u kaçırmamak lazım yani büyük derbentten saat tam 19.30 da adapazarı trenine binmiş olacağız tabi ben arifiyeye kadar topuklayacağım doğu ekspresi ile düşünüyorum dönüşü avrupa yakasından gelen dostlarıma ters doğu treni anadolu yakasından gelen dostlarımın geç kalma gibi bir durumları yoksa doğu ile gidebiliriz
20 km düz yol gidilecek

@sonEr´´

Yahu ben napayım beeeenn !! :eek: 11:30 Doğu ekspresi.. Ev Çekmeköy'de Haydarpaşaya inip 25 km daha tırmanıcam ben xD Eve gitmem 3 ü bulacak sanırım xD Telefonumun sarjıda biterse polis beni aramaya başlayabilir xD

kudu
ersoy
semir
kaşif
samet
alpish
y .toygar
hüseyin
faruk
nostoc domenica

şimdi anadolu yakası 10 kişi 21 km rampa çıktıktan sonra 21 km de ineceğiz sonra 20 km düz yol gideceğiz arifiyeye varacağız toplam 62 -63 km bir günde yapılacak arifiyeden 23.30 doğu trenine yukardaki anadolu yakasından isteyen arkadaşlar gelebilir avrupa yakası demiyorum çünki onlar çok geç kalırlar

@Y.Toygar

teşkur babo nede olsa parıldayan çılgın elmas sın sen

:in: :in: :in:

Abi ben ve faruk abi Haydarpaşadan sabah 06:25 de kalkan trene bineceğiz
Arifiyede inip b.derbente kadar 20 km civarı pedallayacağız ki kaslar açılsın

Akşamda büyük bir ihtimal ben yine ada treni ile dönerim çünkü diğer expresler tuzlada durmuyor pendikten geri gelmek olmasın. Tabi ozaman olay başka türlü gelişirse sizlerede seve seve eşlik ederim :)

Lastik konusuna gelince ben 10.000 km dir swalbe marathon plus 26x1,75 lastik kullanıyorum

bu km boyunca bu lastikle dağ taş bayır orman tepe asvalt uzun yol kısa yol çadırlı uzun yol anlayacağınız her türlü yola her türlü yük ile gitdim bukadar yol gitdim lastiklere tek zarar veren şey sahil yolundaki bira şişeleri oldu

Patlama sayısnı sorarsan bu km boyunca yanlızca arka tekerlek 1 kere patladı oda kesikten giren telin yüzünden :( lastik de çok az diş var hatda yok gibi asvatda uçarsın yanlız dağ koşullarında iniş yaparken 50 km den sonra arkadan savuruyor Asvatda ise performas harika max 77.2 gördüm ağarlığı tanesi 900 gr bilmiyorum bu sana ağar gelirmi ama içinde 2 kat kevlar olduğu için biraz ağar :(

o.k dostum

kudu
ersoy
semir
kaşif
samet
alpish
y .toygar
nostoc domenica

evet anadolu yakasından
doğu ekspresi diyenler dönüş için

1- kudu
2- nostoc
3- toygar

abi b.derbentde sizi bekler beraber tırmanırız gurpla gitmenin zevki hiçbirşeyde yok :)

Saygılar

@hüseyin karakurt

şimdi biz saat tam 10.21 geçe büyük derbentte ineceğiz ve o vakit buluşup bir km sonra maşukiyeye gelerek gerekli çıkınları aldıktan sonra kuzu yaylasına kadar ilk 14 km lik rampayı tırmanıp kuzu yaylası girişinde toplanırız

dönüşte doğu treninin durduğu istasyonlar

Arifiye
İzmit
Derince
Hereke
Gebze
Pendik
Bostancı
Söğütlüçeşme
Haydarpaşa

https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-right.gifneden 1060 baba ? :eek: 100 gr fazla olsun iyi yol tutsun.. hem para vercen hafif diye fazladan hep sağlığından edecek .. Varmı öle bişi.. Lastikte bence hafiflik arama Kudret abi.. Güvenlik için iyi yol tutsun ağır olsun

toygar bir kere virüs girdi içime hafifletecem bisikleti ya

:D :D :D :D

Arkadaşlar bu arada bende pompa yok sizlere güvenerek getirmemezlik yapabilirmiyim ? :$

Geri