Scudo Sports

4 Temmuz - 9.tur kartepe -trenle -

04 Temmuz'u sabırsızlıkla bekliyorum. Bu seneki ilk Jartepe fetihim olacak? Orası da Abant gibi leş haline getirilmeden mümkün olduğunca çok keşfetmek gerek. 04 Temmuz bir de başka açıdan da önemli bir gün biliyorsunuz.

Scudo
@Kaşif

kaşif 4 tenmuz abd nin kuruluş tarihi bizde kartepede abd nin kuruluşunu kutlayalım mı yoksa kızılderililerin topraklarının nasıl çalındığınımı gündeme getirelim kurulmuşta ama nasıl kurulmuş ona bakalım 30 milyon yerli yok edildi 1497-1776 arası kızılderililere virüslü battaniyeleri veren abd devletidir bu devlet her yerde zulum yapmıştır vietnamda 4 milyon insanı katletmiştir sonuçta ne olmuştur koca abd rezil olmuş vietnamda ho şi mih iktidarı ele geçirmiştir tankı topu olmayan o vietkonklular imanla savaşarak def ettiler abd ordusunu vietnamdan ha ho şi mih koministti o beni ilgilendirmez önemli olan adamlar topraklarını gelişmiş süper bir devlete karşı savundular ve başardılar helal olsun onlara toprak namustur vatan kutsaldır
2. dünya savaşında birbirine giren sözde avrupalılar milyonlarca insanı öldürmüşlerdir almanlarmı adil yahudilere yapılanlar ortada zulum görenler zulum etmeye başladı kime ,kimemi,
yahudiler filistinlilere zulum yaptılar
şunu asla unutmayalım bir tek şey tanırım benim şanlı tarihim kanuni sultan süleyman ,fatih sultan mehmet ,yavuz sultan selim ,barboros hayrettin paşa.ben bu ülkede yaşıyorum ve türküm ve asla unutmadım kurtuluş savaşımı ve çanakkaleyi ingilizi fransızı italyanı ne işi vardı benim çanakkalemde gariban anzakların ne işi vardı burda
yedi düvel ne gördü çanakkalede mustafa kemalin demir yumruğunu
ben kartepede kutlayacaksam cumhuriyetin kuruluşunu kutlarım ve osmanlı imparatorluğunun şanlı savaşlarını alparslanın malazgirdini sene 1071
dünden daha fazla milliyetçi olacağız son gelişen olaylar onu göstermektedir bu ülke tarihin en kötü saldırısına doğuda uğramaktadır kahpece daha bu gün verilen 10 şehit bilsinlerki türkün kafası atarsa ne ırak kalır nede israil nede abd nin paralı conileri

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Kudret Kurtcebe

Katılıyorum. Bugün insan hakları ihlali konusunda ABD 1 numaralı suçludur.

Bravo Kudret abi :in:

İlgili tarihte bir turumuz olabilir uzun o yüzden isim yazmıyorum ama kısmetse katılım sağlamak isterim. :)

@Selim Siliğ

selim kardeşimin dediği gibi turumuz olmassa katılabiliriz.

azraille randevumuz var.

@turanza

turanza hocam şimdi bırak 16 mayısı geçmişi bırak sen geleceğe bak
sana özelden mesaj linkini attım 29 mayısta zirvede semir dostumuz tek başına zirveyi aldığında sen nerdeydin yoksa sen klavye bisikletçisi felanmısın he babam mesaj atıyorsun hareket yok sende sen kesin olarak şaka bir yana bu sefer büyük derbentte saat 09.45 de ol derim bu sefer kesin
29 mayısta yaptık kartepe turunu iki kişi 16 mayısta olmadı 29 mayısta oldu
hocam dediğim gibi sen büyük derbent tren istasyonunda saat 09.45 de olacak şekilde kendini ayarla
ayrıca bu tura gelmezsen kara listeye alınırsın bilesin

:D :D :D :D

@Selim Siliğ

o.k selim listede yazayım duruma göre beni haberdar edersin

:in:

@Goflet

o.k dostum

1- kudu -azraille konuşacak :46:
2- ersoy -azraille pişti oynayacak :46:
3- ömer başkıran- azrailin başını kırabilir :violent-s
4- semir zati azraili fena dövdü -29 mayıs turu -:box2:
5- kaşif- dördüncü boyuttan saldıraya geçecek:vroam:
6- enver avcı -azraille randevusu var :smily143:
7- soner- asfalt ve betondan bıkmış
8- samet -azraili pişirecek :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
9- selim duruma göre
10- goflet duruma göre

9.tur herkese hayırlı olsun

@Kudret Kurtcebe

beni unutma kudret kaptan ben de varım, saygılar...:)

8- samet -azraili pişirecek :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
9- selim duruma göre
10- goflet duruma göre
11- alpish :in: :in: :in: :in:

saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak adapazarı trenine binerek saat 09.45 de büyük derbentte ineceğiz
bir km sonra 21 km rampa başlıyor ilk 14 km rampada cepten haberleşme olacak birbirlerimizden kopmayız kuzu yaylası girişinde toplanırız yolu bilen dostlarki semir -kaşif biliyorlar onlar devam ederler ben diğer dostlarımla hep birlikte kuzu yaylasından çıkacağım 3 .yol ayrımı var ve yol ayrımlarında bekleyeceğim bu arada bir arkadaşın cebini ödünç almam gerekecek malum cep kullanmıyorum teknoloji düşmanıyız ya
:D :D :D
dönüşte yorgun olmayanlar son 20 km lik yolu alarak arifiyeden doğu ekspresi ile döneriz yalnız tek sorun bazen 23.30 da geliyor bazen de 24.30 da geliyor gerçi rahat, yemek salonu

iç lastik pompa hayatidir karbon hidrat yemece
vede su içmece

:in: :in: :in:

http://img203.imageshack.us/img203/7758/adszeva.jpg

dostlar

no-1 -kuzu yaylası girişi
no-2 - 2.nolu yol otele gider sağ yan yoldur bu yolu kulllanmıyoruz sola devam
no-3- 3.yol sağ yan yol otele gider o yolla işimiz yok soldan devam
no -4- 4.yol dikkatle bakarsanız soldan offroad yol var o yolla alakamız yok sağdan kayalıklı offroada dalacağız ve zirve

dostlar bu resmi printlersek iyi olur

:in: :in: :in: :in:

@cagan0403

cagan kartepe fatihi 10 mayıs turunun adamı nerdesin yahu

@Kudret Kurtcebe

sınav bitti sayılır işte 4-5 gündür başladım pedal basmaya kondisyonu toparlıyim kartepeye topuklayacam ama 4 temmuzda istanbulda diilim:S
haftaya pazar yol bisikleti grubu gidiyomuş belki onlarla çıkarım ama trensiz gidiyolar

@cagan0403

valla takıl onlarla kaçırma derim

:in: :in: :in: :in: :in:

@enver akdemir

bisiklet foruma hoş geldiniz

9- selim duruma göre
10- goflet duruma göre
12- enver akdemir :in: :in: :in: :in:

saat 07.30 da haydarpaşada buluşarak adapazarı trenine binerek saat 09.45 de büyük derbentte ineceğiz
bir km sonra 21 km rampa başlıyor ilk 14 km rampada cepten haberleşme olacak birbirlerimizden kopmayız kuzu yaylası girişinde toplanırız yolu bilen dostlarki semir -kaşif biliyorlar onlar devam ederler ben diğer dostlarımla hep birlikte kuzu yaylasından çıkacağım 3 .yol ayrımı var ve yol ayrımlarında bekleyeceğim bu arada bir arkadaşın cebini ödünç almam gerekecek malum cep kullanmıyorum teknoloji düşmanıyız ya
:D :D :D
dönüşte yorgun olmayanlar son 20 km lik yolu alarak arifiyeden doğu ekspresi ile döneriz yalnız tek sorun bazen 23.30 da geliyor bazen de 24.30 da geliyor gerçi rahat, yemek salonu

vede su içmece

http://img203.imageshack.us/img203/7758/adszeva.jpg

dostlar

no-1 -kuzu yaylası girişi
no-2 - 2.nolu yol otele gider sağ yan yoldur bu yolu kulllanmıyoruz sola devam
no-3- 3.yol sağ yan yol otele gider o yolla işimiz yok soldan devam
no -4- 4.yol dikkatle bakarsanız soldan offroad yol var o yolla alakamız yok sağdan kayalıklı offroada dalacağız ve zirve

dostlar yukardaki resmi printlersek iyi olur

merhaba kudret abi,
sana kesinlikle katılıyorum,
bizim bayrağımızda kandan (bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır)
toprağımızın da her cm² de kan (vatan uğrunda ölen varsa vatandır)

bu vatan kolay müdafa edilmedi yedi düvele karşı atalarımızın kanları aktı.
şu anda durum farklı değil aslında, aynı yedi kahpe düvel bu sefer taşeronları ile kanımızı döküyor, kardeşlerimiz ile aramızı açmaya çalışıyor.
bu oyuna gelmeyeceğiz ve gerekirse yedi kahpe düveli karşımıza alacağız.

sapanca -kartepe hava durumu

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/01.gif
Colder in the morning; sunny. Winds from the NNE at 11 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 32 °C

(link), Jul 4
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/33.gif
Clear and warmer. Winds from the N at 4 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 17 °C

yanmaya hazır olun inerken alev topuna dönüşebiliriz

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

9- selim duruma göre
10- goflet duruma göre
12- enver akdemir :in: :in: :in: :in:
13- turanza

vede su içmece

Sayın Kurtcebe;
Fotoğraf bulunamadı.
Resimdeki lastiklerimi Azrail sanırım ki çok sever.
Sizce bu tırmanışta büyük sorun teşgil eder mi?

Geri