Scudo Sports

4 Ocak Pazar, Eskişehir'de çivili lastik yapıyoruz

Scudo
Arkadaşlar unutmuşum şimdi aklıma geliyor;

yan keski ve pense bulabilirseniz onlarıda getirin...

Enteresan ve yaratıcı bir etkinlik...:) pazar günleri çalışmıyo olsam yaşıma başıma bakmadan gelip sizlerden bi şeyler öğrenmeye gelirdim.:D

Benim gibi tevellütü eski ama mekanik bilgisi tam tersi oranda olan biri için faydalı olurdu...:)
Size iyi eğlenceler...

Bu arada bende kendimce geceleri gece turları yapıyorum bisikletimle...fırsat olursa bi kaç foto da eklerim inşallah..geceleri kırmızı siyah xc 3000 Kron'uyla dolaşan yaşlı bi adam görurseniz benimdir...çekinmeyin asık suratlıyımdır ama bisiklet muhabetinde daha sevimli olurum...:D

ya arkadaşlar sonunda bunu da yaptınız helal olsun size harikasınız bende bunu mutlaka denıyeceğim

@zazu

evet baya fotoğraf var bu akşam saat kaç gibi olur bilmiyorum ama koyulcak foruma

fotolar anca yarın gelir arkadaşlar, ben baya yoruldum ve şimdi de baya işim var onlar bitince koyarım foruma ;)

ahmet arkadaşımın fotoları eklemesini maalesef sabırsızlıkla bekleyemiyorum cunku fotolar elime gecti bile ama kendisine olan saygımdan dolayı eklemiyorum
kendisine ve gelen arkadaşlara cok teşekkür ederim zevkli bi gundu ayrıca kendi gelemesede içimizdeki dostluguyla ve bana odunc vermiş oldugu bisikletiyle aramızda olan yasin arkadaşımızada cok teşekkürler

bozuk_para
NOt:aynı msj beşinciye yazıom gonderdiom net gidio :D

ama naapmıyoruz!!! kendi lastiğimizi patlatmıyoruz :p :D :rolleyes:

@Onur Kula

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
fotoları koyun ahmet abi de görelim:D ben gelemedim k.bakma abijim! dersaneden sonra işim çıktı da!:D bu arada bana fotoğraf makinesi olanlar getirsin derken bi laf sölemişsin gelseydim emin ol tüm fotoları ben çekerdim:D

@bozuk_para
O gün ayrıldıktan sonra 5-10km daha yol yaptım ve tam eve girerken lastik inmeye başladı yavaş yavaş. Yani büyük ihtimalle iç lastiği, vidalardan iyi koruyamadık:) Ama bi kat bantla o kadar oluyor.En iyisi bir iç lastikle korumak.

Geri